Vazduhoplovi
Re: Vazduplohovi
Nažalost znamo dobro 

Re: Vazduhoplovi
vrhmethane.master napisao:Začudio bi se kakve sve budale su mašinski inženjeri, uključujući i mene.

Ja sam (valjda zbog "methane.master") bio ubeđen da si završio Tehnološki...methane.master napisao:Začudio bi se kakve sve budale su mašinski inženjeri, uključujući i mene.

Ђенерал Јанковић
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Heinz napisao:Nažalost znamo dobro

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Joj brate, ne znaš....Heinz napisao:Nažalost znamo dobro

Odo' da pitam kolege da li je smer promenio naziv u Vazduplohovstvo. Biće im milo kad me čuju.

Širim haos!
- kvcali
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
- Garaža: Omega B2 2.0
- Kontakt:
ja bi i moderatore zamolio da koriguju naslov teme, a sve u skladu sa pozitivnom skupstinskom praksom, a i premijer nije izdao saopstene, pa se verovatno i on slaze 

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling
http://www.opelteamserbia.com/forum
Ja sam na vreme izmenio naslov poruke, samo niko nije primetio 

Udjoh u temu da ovo napisemkvcali napisao:ja bi i moderatore zamolio da koriguju naslov teme, a sve u skladu sa pozitivnom skupstinskom praksom, a i premijer nije izdao saopstene, pa se verovatno i on slaze

Odo' da pitam kolege da li je smer promenio naziv u Vazduplohovstvo. Biće im milo kad me čuju.
[/quote]
Nije promenio naziv i nece jer je tamo sad gomila malih trolova koji navodno studiraju. A sto se nastavnog kadra tice,... recimo da o njima ovde necu nista da kazem.

Nije promenio naziv i nece jer je tamo sad gomila malih trolova koji navodno studiraju. A sto se nastavnog kadra tice,... recimo da o njima ovde necu nista da kazem.

Pre 15-ak godina to je bio jedan od najlakših smerova za završavanje na MF.
Bežali su ljudi na avio smer od Mehanike fluida, Mašinogradnje i Automatskog upravljanja. Imam dvojicu kolega koji su avio inženjeri, jedan je kao nešto radio i učio, a drugi je završio na fotokopirane radove.