Ne brže od života!
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Re: Ne brže od života!
Ako je punoletno lice na zadnjem sedistu njemu ide kazna. Ako ima troje pozadi i nisu vezani, onda ide tri kazne svakom po jedna. Vozac odgvara samo za lica ispod 18 godina ja mislim.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Aman, ne kvari mi ideju da maltretiram sve koji mi udju u kola, majku mu! 

I da li se zna tačno kome se piše kazna, punoletnom nevezanom putniku ili šoferu? Svekodnevno imam ovakvu situaciju i voleo bih da znam.H4wkeye napisao: Vozac odgvara samo za lica ispod 18 godina ja mislim.
Fenomenalno mi je kad krenete da jurite rep umesto da razmislite.
Piše se onome ko je izvršio prekršaj, kakav vas vozač spopao.
Druga stvar, kod prekršaja je verovatno kao i u krivici granica 14 godina, tako da se piše i maloletnicima starijim od 14.
Piše se onome ko je izvršio prekršaj, kakav vas vozač spopao.
Druga stvar, kod prekršaja je verovatno kao i u krivici granica 14 godina, tako da se piše i maloletnicima starijim od 14.
Hvala Pajo. Na patka su mi se popeli ponosni buntovnici koje treba skoro da molim da se vežu, a nije im blam da se uvaljuju godinama kome stignu u kola.
Mogu da se uvale samo onome ko ih pusti u svoje vozilo... 

Honda Undetected Garage
https://www.facebook.com/profile.php?id ... &ref=br_tf" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/profile.php?id ... &ref=br_tf" onclick="window.open(this.href);return false;
Neka cepaju kazne. Samo msm da je 7 dana kampanje malo. Treba da cepaju 7 meseci ako treba,možda bi tad većini ušlo u glavu.
Sećam se,kad sam položio '99 pa tih prvih godinu-dve vozačkog staža se uopšte nisam vezivao niti razmišljao o mogućim posledicama. Sve dok nisu napravili tako neku dužu akciju i od tada mi je ušlo u naviku a i doprlo do mozga.
Sećam se,kad sam položio '99 pa tih prvih godinu-dve vozačkog staža se uopšte nisam vezivao niti razmišljao o mogućim posledicama. Sve dok nisu napravili tako neku dužu akciju i od tada mi je ušlo u naviku a i doprlo do mozga.
Ja se po Beogradu nisam vezivao do prošle godine. Naterao me L koji pišti ko blesav i drug koji nije hteo da mi ugasi to čudo.
Do tada sam se vezivao samo kad krenem van grada i kad su neke pojačane akcije, a to je bivalo jako retko.
Danas sama ruka kreće. Ako ne uključim mozak desi mi se da se vežem da bi isterao auto iz garaže.
Do tada sam se vezivao samo kad krenem van grada i kad su neke pojačane akcije, a to je bivalo jako retko.
Danas sama ruka kreće. Ako ne uključim mozak desi mi se da se vežem da bi isterao auto iz garaže.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Od sada vidi raspored patrola, pa uspori kad prolaziš i diskretno pokaži prstom na suvozača.Velja napisao:Hvala Pajo. Na patka su mi se popeli ponosni buntovnici koje treba skoro da molim da se vežu, a nije im blam da se uvaljuju godinama kome stignu u kola.

Širim haos!
Novi saobraćajni propisi: Mito za saobraćajce obavezan za sve u automobilu
Read more: http://www.njuz.net/novi-saobracajni-pr ... z3Cqvqjc38

Read more: http://www.njuz.net/novi-saobracajni-pr ... z3Cqvqjc38

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Rakhil napisao:Aman, ne kvari mi ideju da maltretiram sve koji mi udju u kola, majku mu!

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Kakva su mu bila stakla?
p.s. Nije baš za ovu temu...
p.s. Nije baš za ovu temu...

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ne znam gde postaviti, a nisam ni ja slikao, uzeo sam sa FBa, a komentara nema
Brzine idu u H-a !!!

E jbg, sedim s njima 8 sati svaki dan. OK su oni, samo što glume tu neke slobodne umetnike, urbane likove...sale vti napisao:Mogu da se uvale samo onome ko ih pusti u svoje vozilo...
To mi je i bila ideja kad sam pitao kakva su sad pravila. Doduše, koristio bih nekakve svetlosne signale ili sl.methane.master napisao:Od sada vidi raspored patrola, pa uspori kad prolaziš i diskretno pokaži prstom na suvozača.Velja napisao:Hvala Pajo. Na patka su mi se popeli ponosni buntovnici koje treba skoro da molim da se vežu, a nije im blam da se uvaljuju godinama kome stignu u kola.