Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Re: Dobro veče

Post od Heinz »

starac vujadin napisao: 09 Dec 2018, 16:18 A na početku je izgledalo kao da je neki sasvim običan oglas... :)

https://www.polovnegumebeograd.rs/
Korisnikov avatar
jaksa
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:15
Garaža: Jugo 45

Post od jaksa »

Bolji review smo odradili mi ovde :)
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Realno :)
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
member
Reactions:
Pridružio se: 17 Jul 2012, 15:19

Post od member »

Svako ko u Srbiji radi bilo koju uslužnu delatnost svaki dan po 8-10-12h će potvrditi svaku Kidijevu rečenicu sa njegovog sajta.

Narod je prs'o totalno.
Komšinica mi radi na šalteru u banci, psuju joj majku 50 puta dnevno a ona mora da ćuti i da se kiselo smeška.

Jedini način da ostaneš normalan, to je da se izoluješ od svega.
Korisnikov avatar
passenger
Reactions:
Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI

Post od passenger »

Heineken napisao: 10 Dec 2018, 23:55 Live sa protesta :rofl:

Čuo sam da dobila otkaz?
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Korisnikov avatar
Ikac
Reactions:
Pridružio se: 19 Apr 2012, 22:29
Garaža: Fiat Bravo 198 (2011) 1.6 multijet

Post od Ikac »

:kezo:
Korisnikov avatar
Gruja1595
Reactions:
Pridružio se: 26 Maj 2015, 07:22
Garaža: BMW F30 320eD
Kontakt:

Post od Gruja1595 »

Ma haos, postavio sam neki telefon na oglas, cena 60e, bratic se javlja i nudi 25e uz komentar: "brate, ja ovoliko imam, pa ako moze,..."

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

https://www.bademantili.rs - prodaja bade mantila
Korisnikov avatar
Risto
Reactions:
Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro

Post od Risto »

Ja sam imao telefon od tipa 80 evra na oglasu, Lumia 920, i lik kao hoće, dogovorili cenu, došao da preuzme i daje mi 10 evra manje i kaže kako je kupovao neke delove i ostalo mu 70 evra a ja kako hoću :D
Korisnikov avatar
carov2
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
Garaža: Audi A4
Kontakt:

Post od carov2 »

I kako si hteo?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
Risto
Reactions:

Post od Risto »

Pa dao sam mu telefon za te pare, jer sam ga duže prodavao a niko se nije javljao.
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Ne nego ti je bilo ispod casti da se navlacis sa budalom zbog 10e, priznaj, tako bih i ja postupio...
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
Risto
Reactions:

Post od Risto »

Jeste me malo zatekao, sa druge strane, imao sam i problem jer mesec i kusur nisam prodao taj telefon. E sad, da sam ja malo drugačija osoba, možda sam i trebao reći da neću pa makar ga prodao sutra i za 50e. Ja iskreno uvek pokušam da pregovaram oko cene, pre svega jer mnogi stave neku suludu cenu pa ako se neko upeca, ali nikad ne bi došao kod nekog po nešto a da nemem dovoljno novca i onda da ucenjujem čoveka.

Jesam imao fazone, uzmi ili ostavi kao kupac, ali to je onda neka verzija gde sam nešto pogledao i dao ponudu. Nisam nekog zavlačio i rekao da kupujem po nekoj ceni a onda nešto vrdao.

Moram reći, na žalost, kroz posao su i moji videli sve i svašta i verujem da bi i moji roditelji vrlo rado nešto slično kao Kidi napisali za našu radnju. Dođu ljudi da gledaju robu, nemaju lovu ni na vidiku, uzmu i drndaju stvari, smaraju a znaš da neće kupiti. Onda, kada živiš u malom gradu, znaš ko je čiji klijent i da neko dođe samo da čuje koliko ti tražiš za nešto pa će isto to da traži kod kolege za 5% nižu cenu. Ko god radi u njihovom poslu u maloj sredini, obično ima problem i to što ljudi dođu pogledaju neku stvar kod nas, ne svidi im se, odu u Banja Luku i kupe istu tu stvar za 20% više novca ali sutra mogu da kažu da je to kupljeno u BL. Onda ti konkurent pošalje svog prijatelja da te ispita za cene, naravno da će kupiti kod prijatelja (i ja kupujem kod ljudi koje znam), ti moraš biti fin i uslužan i praviti se lud.

Onda imaš grupu stručnjaka koji ti drže predavanja o tvojoj robi, kao ovo je ovakvo ili onakvo i sl. Gastosi preko leta dođu pa izmišljaju kako je nešto jetinije u Nemačkoj ili Austriji a ja znam da su cene tamo 2-3 puta veće, mi imamo iste dobavljače kao i ovi na zapadu i vrlo dobro znamo koliko to košta u kojoj zemlji.

Naslušao sam se i u tuđim poslovima budala, jedne prilike sam išao u Budimpeštu preko neke agencije gde je tipa put sa 2 noćenja sa doručkom u nekom hotelu sa "4" zvezdice koštao 60 evra. I onda je neka gospođa se iščuđavala kako hotel sa 4 zvezdice nema bazen. Ona je to očekivala kada je već platila smeštaj u hotelu sa 4 zvezdice. Možda je to tako i u drugim zemljama, viđao sam i ovde svakakve oglase, neki lik je napisao da auto hoće da proda isključivo Austrijancu i da ga stranci ne zovu :D Cena je bila sjajna, pa kontam da su ga razni zvali sa raznim pitanjima.
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Gruja1595 napisao:Ma haos, postavio sam neki telefon na oglas, cena 60e, bratic se javlja i nudi 25e uz komentar: "brate, ja ovoliko imam, pa ako moze,..."

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Ja sam svojevremeno prodavao monitor za comp. Zove lik, nudi rakiju. Zove drugi, cena ok i poslace cerku da pokupi i jos ako mogu da joj 'pomognem' da se snadje u gradu posto je mlada. Na kraju sam odlepio i poklonio ga drugaru umesto taburea.

Sent from my P10 Lite using Tapatalk

Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

Ljudi vole da dobiju nesto jeftinije pa makar crkli.
Cesto se i meni slicno desavalo. Dogovorim prodaju telefona za 100e. Nadjemo se on mi pruza 95e. :)
Pre neki dan drugarica mi prica. Prodavala polovan iphone. Lik dosao vozom. Nasli se na stanici. Umesto 150e, dao joj 130e jer je kao izgubio 20e u putu i kao uplatice joj sutra na racun. Naravno nije uplatio niti joj se javio ikada, odnosno blokirao joj broj.

Svasta i pokusavaju da ponude. Ja stavio good year gume ceo set za 14.000 din na oglas. Ljudi zovu i nude 8000 i jos se iscudjavaju sto necu da prodam :kuku:
Korisnikov avatar
passenger
Reactions:
Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI

Post od passenger »

Ja se cenjkam. Prosli put sam uzeo za planinarenje neke stvari 500 eura. Zahtevao sam popust i dobio. U prodavnici nameštaja takodje. Sa 500 na 400 eura sam spustio TV policu.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Odgovori