Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Kornjaca Rade
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet

Re: Dobro veče

Post od Kornjaca Rade »

30.000 najmanje, svake subote osetno vise nego prethodne.
maniaxxx
Reactions:
Pridružio se: 14 Nov 2012, 20:34

Post od maniaxxx »

Jer ima neko iskustva sa melem kremom od Dr. Vasica? Jedni se kunu u nju, drugi je kritiziraju. Treba mi za dete jer ima neke probleme sa kozom, koji za sad nisu strasni ali ako pomaga i nema neke nuspojave zasto da ne probam.

Hvala na odgovoru

Ako je pogresna tema nek neko prebaci u odgovarajucu molim lepo
laza80
Reactions:
Pridružio se: 04 Nov 2018, 15:32

Post od laza80 »

Nemam iskustva sa tom kremom, ali imam iskustvo sa kožnim bolestima moje dece. Jedini savet koji imam je da odeš kod lekara.
Korisnikov avatar
ljuba
Reactions:
Pridružio se: 19 Sep 2013, 19:52
Garaža: X-trail

Post od ljuba »

Najveci problem je sto kreme i lekovi teraju simptome ka unutra, i to je ozbiljan problem bar kod dece. Tasta mi je homeopta i jako dobro leci takve stvari, pogledaj da li imas nekog u komsiluku... cisto probaj...
maniaxxx
Reactions:
Pridružio se: 14 Nov 2012, 20:34

Post od maniaxxx »

Hvala svima. Bili smo kod lekara i dala je neku kremu ali situacija nije ništa posebno napredovala. Jedan suradnik od moje je koristio tu kremu za svoju decu i ne moze da je prehvali. Ali citajuci ima i ljudi koji je kritiziraju i koji su imali velike probleme nakon upotrebe. Ali na internetu ima svacega i nije sve za verovati zato sam pitao ovde ako ima neko iskustva.

Problemi za sad nisu toliko izrazeni hvala bogu, zato nisam u situaciji da moram da probam bilo sta, ali svejedno treba da smo spremni na sve.

Poznajem homeopata, pitat cu i njega za misljinje, hvala Ljuba
Heineken
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL

Post od Heineken »

Kornjaca Rade napisao: 23 Dec 2018, 09:08 30.000 najmanje, svake subote osetno vise nego prethodne.
Da nema govana lopovskih na celu siguran sam da bi bilo mnogo vise ljudi. Ovako zali boze potrosenog vremena
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Tako je. I ja sam za to da se sedi kući i čekaju arhandjeli koji će stati na čelo kolone.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
igor_harris
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)

Post od igor_harris »

@Heineken
+1
Zbog toga se meni ne ide tamo. A i dobar deo ucesnika protesta koji je dosao zbog tih govana mi se ne svidja.

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

ikac2000
Reactions:
Pridružio se: 08 Jul 2012, 22:50

Post od ikac2000 »

Vladapetr napisao:Tako je. I ja sam za to da se sedi kući i čekaju arhandjeli koji će stati na čelo kolone.
+1
Heineken
Reactions:

Post od Heineken »

Vladapetr napisao: 23 Dec 2018, 12:45 Tako je. I ja sam za to da se sedi kući i čekaju arhandjeli koji će stati na čelo kolone.
Ne nego cu da idem iza dzindzera i njegovih lopova :)

80% DS botova su sada botovi picoustog, preletaci klasicni . Sutra ce ti isti da se vrate u staro stado. Govorim iz iskustva svoje okoline, a mogu zamisliti sta je u BG i vecim sredinama. Pre cu otici odavde nego sto cu setati sa ljudima koji su podjednako odgovorni za ovo stanje kao i sadasnja govna na vlasti.

Napustio sam one blokade kad je bilo poskupljenje goriva iz istog razloga.
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Uopšte nemam nameru da komentarišem personalna rešenja. Da bi bilo koja vlast bila dobra mora da bude smenjiva i svesna svoje smenjivosti, bez toga bi se i najveći čistunci pokvarili.
Dakle, borim sa da skinem ove sa vlasti, isto kao što ću biti protiv njihovih naslednika počev od dana kad počnu da prave sranja.

Tebi i sličnima, kojima smetaju odredjene persone, ako je ista situacija na poslu, u okruženju i u državi sad i pre 6 godina - ne zameram ništa, slobodno ostanite kući i čekajte arhandjele.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Heineken
Reactions:

Post od Heineken »

Da situacija je ista posto su isti ljudi na pozicijama kao i u vreme vladavine mog imenjaka :) Samo promenili boje

Neka vam je sa srecom :) Nadam se da cete dovesti opet ista govna na vlast pa da konacno prelomim i odem iz ovog cirkusa
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Idi odmah, jbg
Ja ne želim da odem, pa ću na proteste
Zbog dece
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Pošto sam prošao dosta protesta 90-tih moje mišljenje je da nešto može da uspe samo ako:

- postoji jasno zacrtan cilj, koji mora da bude opipljiv i realan.

- druga strana mora ozbiljno da nešto za*ere, što će i onim neodlučnim sa strane da "otvori oči"

Ovo sada mi ne izgleda da se uklapa u ta dva uslova. Takođe mislim da smo pali ispod granice kritične mase, odlasci iz zemlje postaju sve masovniji i to odlazi biračko telo koje bi glasalo protiv trenutne vlasti. Mislim da nisam defetista već da realno sagledavam situaciju.
To je plima koja ne može tek tako da se okrene. Proističe iz niza ekonomskih, socijalnih, demografskih faktora koji traju dugo i za koje čak i nije (toliko) odgovoran AV. Jedino da se desi neki veći eksterni poremećaj, ili da Vučko da nekoliko ozbiljnijih autogolova. Ovako kako je sada, ne vidim da će se ista promeniti u narednoj deceniji, bez obzira šta mi želeli.
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

McGruja napisao: 23 Dec 2018, 13:25 Idi odmah, jbg
Ja ne želim da odem, pa ću na proteste
Zbog dece
Haahaha, a banda iz opozicije ce mnogo da pomogne deci.... jao buaaha, nista smesnije nisam cuo u poslednje vreme. :rofl:
Odgovori