Računari
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Re: Računari
Neo,
ako hoćeš čistu situaciju:
Prvo da li si proveravao mašinu na viruse i osale malvere?
Drugo: deinstaliraj sve eksterne (koji nisu deo OS-a) brauzere i fizički obriši sve njihove zaostale foldere (i gde su bili instalirani i gde su smeštali "temp" fajlove tj. keš).
Treće: isprazni sav zaostali šut od fajlova (Disk Cleanup for C:).
Četvrto: instaliraj ponovo željene eksterne brauzere ali tako što ćeš skinuti nove instalacije sa neta.
Trebao si bar da napišeš: koji OS, koja greška se prijavljuje u svakom od brauzera, koji antivirus koristiš, koji firewall koristiš ... .
ako hoćeš čistu situaciju:
Prvo da li si proveravao mašinu na viruse i osale malvere?
Drugo: deinstaliraj sve eksterne (koji nisu deo OS-a) brauzere i fizički obriši sve njihove zaostale foldere (i gde su bili instalirani i gde su smeštali "temp" fajlove tj. keš).
Treće: isprazni sav zaostali šut od fajlova (Disk Cleanup for C:).
Četvrto: instaliraj ponovo željene eksterne brauzere ali tako što ćeš skinuti nove instalacije sa neta.
Trebao si bar da napišeš: koji OS, koja greška se prijavljuje u svakom od brauzera, koji antivirus koristiš, koji firewall koristiš ... .
Hvala druze, odradicu to sve ujutru. 

- maxer
Nema na čemu, nadam se da ćeš rešiti problem.
Da li se neko mozda razume u mreze i mrezne sisteme? 

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
to je malo široko, šta te muči...
Boringly average, but also perfect for school run mums
Mreze i mrezni sistemi.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Ji 4Tze, imas PM.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Nije bas sto posto cista radnja, pa ne bih bas. 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Otisla ti grafika.Gaginh0 napisao:Prikljucio sam drugi monitor i isto izbacuje. Sad je jos gore stanje, nece ni da udje u win.ljubitelj napisao:Timing control ploca u monitoru, kabl od glavne ploce do T CON, kabl od T CON do samog LCD. Nesto od ta 3 najverovatnije.Gaginh0 napisao:Pojavile su mi se neke linije, jel to do monitora ili do graficke?
Ako odem na print screen pa kopiram sliku npr u paint ne pokazuje mi na toj slici da je uslikao linije.
Kada otvoris monitor i pregledas kablove moyes blize locirati mesto problema.
Probaj da rasklopis komp i sve detaljno ocistis, ali cisto sumnjam da ces uspeti, mada je vredno pokusaja.
Dusan zvani Dunav

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Jel mogu nekako da vrstim poruku na gmail? U opcijama mi stoji da 30 dana moze da bude u kanti i nakon toga se brise.
Sent from my LG-H440n
Sent from my LG-H440n
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ako je proslo tih 30 dana - nece da moze.
Postoji neki support (ne znam da li radi uopste) ako ti je neko "hakovao" nalog i obrisao mail-ove:
https://support.google.com/mail/contact/missingemails
Postoji neki support (ne znam da li radi uopste) ako ti je neko "hakovao" nalog i obrisao mail-ove:
https://support.google.com/mail/contact/missingemails
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- maxer
Bio sam slobodan da malo preradim stihove

P.S.
Pošto ovaj forum ne omogućava formatizaciju teksta, isekao sam i postavio sliku, sa mesta gde sam prvobitno postavio iste (stihove).

P.S.
Pošto ovaj forum ne omogućava formatizaciju teksta, isekao sam i postavio sliku, sa mesta gde sam prvobitno postavio iste (stihove).
- maxer
Izvinjavam se, omakla mi se jedna greška u gornjem postu, koju sam naknadno uočio, pa je ovim korigujem (zakasnio sam sa mogućnošću editovanja predhodnog):