Grčka
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Re: Grčka
Kod nas puno toga ne valja, ali nam je autoput bolji od makedonskog za bar tri kategorije. Cene goriva su jedino pozitivno što sam primetio kada smo prolazili kroz MK. Inače su baš čabar.Saša napisao:Kao da je kod nas nešto bolje. Makar imaju normalne cene goriva i sve je daleko jeftinije
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Grčka
Isto iskustvo na prelazu Kulata 2015 g ....Bugari prolaze bez zadržavanja uz neki papir ja i još 2 srb auta odvojeni preko 30 min.Ji 4Tze napisao:Nas su odvojili ladno sa strane i čekali smo dokumenta jedno 15-20 min ali se ne sećam tačno na kojoj SRB-BUG ili BUG-GR.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Bas neprijatno , posle sam dao drugi pasos EU ,ova dvojica jos ostala.
Ovo je bilo na ulasku u Gr na izlasku samo kratka provera.
Iskreno sa porodicom mi ove godine ne bi ni palo na pamet da idem preko MK , tamo je samo pitanje trenutka izbijanja sukoba.
Sent from my iPhone using Tapatalk
I moje iskustvo je isto, odvojili sve sa srb tablama, odneli pasose u kabinu i 20 minuta cekanja. U povratku nije bilo problema, na shell pumpi naj jeftinija bg vinjeta.
Послато са SM-J500FN уз помоћ Тапатока
I meni zena kaze da necemo preko MK
Inace potrosnja preko BG mi je bila 4.3 prosle godine.
To za odvajanje i cekanje jeste tacno, jer prvo Bugari skeniraju, pa daju Grcima da i oni isto. Mada sada ce i BG da proveravaju zbog novih Sengen pravila, pa ce da se ceka duze.
Inace potrosnja preko BG mi je bila 4.3 prosle godine.
To za odvajanje i cekanje jeste tacno, jer prvo Bugari skeniraju, pa daju Grcima da i oni isto. Mada sada ce i BG da proveravaju zbog novih Sengen pravila, pa ce da se ceka duze.
Ogi, necu iz principa. Odvratan im je ap, usluge na ap isto tako, nemas gde bre ni kafu da popijes ko covek, prljavo, a osim toga pun mi qrac da mi siptar sa kecetom na glavi sipa benzin. Jebe mi se za +100km, jebe mi se za jeftiniji benzin. Idem na odmor i eliminisem koliko mogu sve sta potencijalno moze da me nervira ili da mi smeta.