Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Re: Dobro veče

Post od Vladapetr »

Ja jesam čuo, tj pročitao. Kako si pre neku godinu pljuvao Grke i nazivao ih jajarama, a sad spavaš u pidžami sa grčkom zastavom :)

@grujicd: AV daje ozbiljne autogolove svakodnevno, ali je medijski prostor toliko zatvoren da od tih propusta nema adekvatnu štetu. Zato je zahtev da se dobije prostor na rts-u najbitniji, objektivnijim informisanjem će se kula laži mnogo brže srušiti.
Na kraju krajeva, meni znači da vidim koliko ljudi je nezadovoljno i smetaju im iste stvari kao meni, pomaže mi u obnovi energije.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
member
Reactions:
Pridružio se: 17 Jul 2012, 15:19

Post od member »

Niste spomenuli najvažniji detalj:
Stranci sigurno neće dozvoliti da AV padne.
On im je ovde najbolji saradnik.
Heineken
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL

Post od Heineken »

Hoce ako ne dovrsi posao uskoro
Korisnikov avatar
Pulp Fiction
Reactions:
Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
Garaža: Astra G 1.7 dti

Post od Pulp Fiction »

Njima je skoro svako najbolji saradnik ovde to nije upitno. Jedino na sceni Boško Dveri i Vukadinović nisu pro EU i ostalo što ide u paketu...Nije to pitanje strancima, i bilo koja liberalna građanska opcija je ista ko AV u tim nekim pitanjima visoke politike, za unutra ih još uvek nije briga, ali ova vlast daje autogolove neverovatno samo nema ko da iskoristi, treba neko novi, ne znam moraće tu stranci nešto drugo da smisle...
Heineken
Reactions:

Post od Heineken »

Boskic ce na EU sisu sutra samo ako dobije priliku. Bice veci liberal od Cede fidelinke i vozda u paketu. Vlast, pare, pljacka samo to je u programu svake stranke danas u Srbiji. Ovi sto sad setaju su to pokazali do 2012, a ovi sto vladaju pokazuju to od iste te godine, a bili su i devedesetih. Sljam ostaje sljam bio on zuti, radikalni ili naprednjacki !

Nema ko da iskoristi zato sto su isti druze, nije AV i SNS pokrenuo sendvicarenje i botovanje to je stari zanat koji su ovi samo usavrsili. Ja opet kazem evo primera iz male opstine kao sto je Sidska. Velike DOSmanlije borci za demokratiju devedesetih koji su autobusima isli u BG da ruse Milosevica su sad u SNS-u. SSutra ce opet isti ti da predju u neki novi DS, DOs ili kako se vec bude zvalo.
Poslednja izmena od Heineken u 23 Dec 2018, 15:46, izmenjeno 2 puta ukupno.
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Jašta, svi su isti. Valjda će ti arhandjeli uskoro, situacija je sve teža.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Heineken
Reactions:

Post od Heineken »

Ma jasta ce :)
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Ko ocekuje od politicara da bude posten, zivi u Nedodjiji.
Ne mogu da verujem da se i dalje prica da treba posten politicar da dodje na vlast.

Najbitnije je ono van kradje i procenat kradje, kao i kolicina straha pri kradji.
Ovi otvoreno kradu i to u razmerama da mozemo reci da ne postoji nista van kradje.
Svaku mogucu sitnicu su pokrili svojim lopovlukom i sve kontrolisu.

Trenutni rezim nije kao ranije, nije samo lopovluk ovde u pitanju, nego diktatura, totalisticka vladavina, kontrola nad svime.

Ko kaze da je isto, pa cak kao i za vreme Slobe, treba da ode i razmisli o svom opazanju okoline i generalno da razmisli o svojoj inteligenciji.

Ovo je doslo do te mere da neko moze da te siluje i da te zatvori za silovanje.

Najgore sto jednoj zemlji moze da se desi je jaka vlast.
Posledice su ono sto ljude drzi pod kontrolom i zato je uvek bitno da svako ima kome da odgovara.
Poslednja izmena od Xepoj87 u 23 Dec 2018, 15:55, izmenjeno 2 puta ukupno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
tlazar
Reactions:
Pridružio se: 24 Feb 2017, 15:24
Garaža: Elantra 1.6mpi

Post od tlazar »

Ne kapirate da je ovo borba protiv mnogo većeg zla od klasičnog lopovluka?? Ja BiH opet samo da me kradu...

Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk

Korisnikov avatar
Pulp Fiction
Reactions:
Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
Garaža: Astra G 1.7 dti

Post od Pulp Fiction »

Heineken napisao: 23 Dec 2018, 15:26 Nema ko da iskoristi zato sto su isti druze, nije AV i SNS pokrenuo sendvicarenje i botovanje to je stari zanat koji su ovi samo usavrsili. Ja opet kazem evo primera iz male opstine kao sto je Sidska. Velike DOSmanlije borci za demokratiju devedesetih koji su autobusima isli u BG da ruse Milosevica su sad u SNS-u. SSutra ce opet isti ti da predju u neki novi DS, DOs ili kako se vec bude zvalo.
Dobro to konkretno jeste tačno, ali je šira priča i tiče se psihologije čoveka, tu nema pomoći. Toga je bilo i biće, ali ako već treba sve da bude krš i lopovluk ajde bar malo više ukusa i da ne bude tako providno...Ne kažem da želim (iako sebe smatram liberalom) da me oni stari pljačkaju i zamajavaju opet, ali treba neka građanska opcija da ovde konačno vlada, da uredi ovo sve, i uvede u EU, ali ne znam ko...
Heineken
Reactions:

Post od Heineken »

Nazalost stvar i jeste u tome sto se ne vidi ko ce to da uradi
Korisnikov avatar
aviator
Banned
Reactions:
Pridružio se: 24 Nov 2014, 10:41
Garaža: Peugeot 308 1.6 HDI

Post od aviator »

Bez nezavisnog sudstva, ništa. Ona vlast koja ga prva bude uspostavila, moći će za sebe da kaže da je demokratska.
Sve ovo do sad, manje ili više, je nasledje devedesetih.
Šerpe, pištaljke, autobusi, itd....
Sećam se samo grabeža za vlast i pozicije posle petog oktobra. Odjednom su prvoborci pištaljki, postali direktori i predsednici upravnih odbora inih preduzeća, bez trunke stručnosti i škole. Zar opet iz početka?

Bez daljnje polemike, dajte predlog kako i kojim sredstvima kontrolisati neke nove na vlasti.
(Nezavisno novinarstvo ne postoji)

I samo razmislite zašto nikad vladajuća garnitura(ova ili ona) nije do kraja sudski gonila one koji su se nafatirali pre njih?
Zašto nije bilo lustracije i zabrane političkog delovanja za one koji su nas doveli i dovode u još gore stanje?
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Ogi napisao:
McGruja napisao: 23 Dec 2018, 13:25 Idi odmah, jbg
Ja ne želim da odem, pa ću na proteste
Zbog dece
Haahaha, a banda iz opozicije ce mnogo da pomogne deci.... jao buaaha, nista smesnije nisam cuo u poslednje vreme. :rofl:
Meni je smešno da radikali vode zemlju
A plače mi se od svakodnevnice i od blata u kom živimo
Poenta je omoguciti promenu vlasti, i stalno je menjati
Banda iz opozicije je banda, ovi radikali su besmisao
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

grujicd napisao: 23 Dec 2018, 13:50 Pošto sam prošao dosta protesta 90-tih moje mišljenje je da nešto može da uspe samo ako:

- postoji jasno zacrtan cilj, koji mora da bude opipljiv i realan.

- druga strana mora ozbiljno da nešto za*ere, što će i onim neodlučnim sa strane da "otvori oči"

Ovo sada mi ne izgleda da se uklapa u ta dva uslova. Takođe mislim da smo pali ispod granice kritične mase, odlasci iz zemlje postaju sve masovniji i to odlazi biračko telo koje bi glasalo protiv trenutne vlasti. Mislim da nisam defetista već da realno sagledavam situaciju.
To je plima koja ne može tek tako da se okrene. Proističe iz niza ekonomskih, socijalnih, demografskih faktora koji traju dugo i za koje čak i nije (toliko) odgovoran AV. Jedino da se desi neki veći eksterni poremećaj, ili da Vučko da nekoliko ozbiljnijih autogolova. Ovako kako je sada, ne vidim da će se ista promeniti u narednoj deceniji, bez obzira šta mi želeli.

O boldovanom je bas skoro pricala Srbijanka Turajlic i to je definitivno najveci problem ovih protesta. Sad pokusavaju da artikulisu ovo nezadovoljstvo postavljanjem nekih zahteva, ali je to prilicno klimavo. Pomenula je da je upravo to razlog zasto su protesti '96. (moji omiljeni) jedini bili uspesni.

Na zalost, slazem se i sa ostatkom tvog posta. Heroj, aviator i drugi su isto lepo opisali stanje stvari.

Ja uopste nisam optimista, ali dokle god sam u ovoj zemlji, zdrav razum mi nedozvoljava da cutim i ne borim se...
Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Post od snork »

member napisao: 23 Dec 2018, 14:56 Niste spomenuli najvažniji detalj:
Stranci sigurno neće dozvoliti da AV padne.
On im je ovde najbolji saradnik.
Tačno, to jeste najveći problem. Neću pominjati konkretna imena, ali potražite tekst "Nemačka neće pustiti V....a niz vodu" i blaćenje autora teksta od strane Deutsche Welle-a koje je usledilo (tekst u stilu najgorih Kurira i Informera, a pomislio bi čovek da Nemci nisu na tom nivou). Autor je protiv Deutsche Welle-a najavio pokretanje tužbe. Nije loše pogledati i komentare čitalaca ispod svih tih tekstova, takođe su vrlo informativni.

Pulp Fiction napisao: 23 Dec 2018, 15:11 Njima je skoro svako najbolji saradnik ovde to nije upitno. Jedino na sceni Boško Dveri i Vukadinović nisu pro EU i ostalo što ide u
Nisu jedini. Ovi gore pomenuti su takođe protiv 4. Reicha poznatijeg kao EU.

Heineken napisao: 23 Dec 2018, 15:26 Boskic ce na EU sisu sutra samo ako dobije priliku. Bice veci liberal od Cede fidelinke i vozda u paketu. Vlast, pare, pljacka samo
Iskreno, ja mislim da ne bi.
Ђенерал Јанковић
Odgovori