Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Re: Dobro veče

Post od Vladapetr »

Podneo je tužbu pre neki dan, izveštaj da nema poreski dug mu je odradio neki čuveni USA ekspert koji je u medjuvremenu postao Trampov savetnik za poresku službu.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
Mr.Rotor
Reactions:
Pridružio se: 18 Sep 2014, 21:42
Garaža: ПОЛУПРЕМИЈУМ

Post od Mr.Rotor »

Од кад је то политика дозвољена на форуму?
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

U pravu si Grujo brate. Medjutim, problem je sto ovde nedostaje NOVI COVEK. Cudi me da neko do sada nije video prostor za ubacivanje. Bukvalno kada bi se sutra Gaginjo kandidovao, kada bi pruzio nesto novo, drugacije, za par godina bi osvojio vlast. To je ono sto je potrebno - NOVA LICNOST. I apsolutno verujem u postebog politicara, to sto ta kategorija kod nas ne postoji ne znaci da ne postoji nigde.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Ako je nešto bilo tekovina 2000. to su fer izbori. Ovo zlo je to ukinulo, i neće se moći smeniti putem kojim su došli na vlast ako se nešto iznutra ne zatalasa.
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Vladapetr napisao: Ja jesam čuo, tj pročitao. Kako si pre neku godinu pljuvao Grke i nazivao ih jajarama, a sad spavaš u pidžami sa grčkom zastavom :)
Slika
Korisnikov avatar
ljuba
Reactions:
Pridružio se: 19 Sep 2013, 19:52
Garaža: X-trail

Post od ljuba »

Pa svako generacija mora da se izbori za slobodu. U zivotu nema nista dzabe, a mnogi bi bas to voleli... Najsmesnije je kada cujem kada ljudi kazu da bi se borili, ali nesto trenutno ne mogu :)

Cela prica me podseca na legendarnu scenu...

Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Imate vremena do 2. januara.
viewtopic.php?f=25&t=1072&start=21795
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Post od snork »

Ogi napisao: 23 Dec 2018, 18:34 U pravu si Grujo brate. Medjutim, problem je sto ovde nedostaje NOVI COVEK. Cudi me da neko do sada nije video prostor za ubacivanje. Bukvalno kada bi se sutra Gaginjo kandidovao, kada bi pruzio nesto novo, drugacije, za par godina bi osvojio vlast. To je ono sto je potrebno - NOVA LICNOST. I apsolutno verujem u postebog politicara, to sto ta kategorija kod nas ne postoji ne znaci da ne postoji nigde.
Ako je "nova ličnost" neko ko do sada nije učestvovao u vlasti, evo naveli smo u prethodnim porukama dva čoveka koji ispunjavaju taj uslov. Ili kad bi se našao neki bogatiji Srbin (ili Srpkinja) iz inostranstva, a da su patriotski orijentisani. Imali smo Milana Panića kao kandidata za predsednika 1992. godine. Iskreno, ne znam mnogo o njemu, ni kakve motive je imao, ali sam siguran da bismo danas bili u mnogo boljim odnosima sa Amerikom da je pobedio. Ja lično bih najradije video princa Aleksandra II kao kralja Srbije. Ne zato što sam monarhista (zapravo smatram da je to vrlo anahrono državno uređenje), već zato što većina Srba očigledno ima potrebu da se vezuje za ličnost i da gaji kult ličnosti. Ovako bi dobili jednog na duže vreme i ukinula bi se potreba za enormnim trošenjem novca i energije svake 4 godine. A i skinuli bismo Engleze sa spiska neprijatelja, jer mnoge loše stvari koje nam sada rade, ne bi mogli da rade zbog sebe.

ljuba napisao: 23 Dec 2018, 19:25 Pa svako generacija mora da se izbori za slobodu. U zivotu nema nista dzabe, a mnogi bi bas to voleli... Najsmesnije je kada cujem kada ljudi kazu da bi se borili, ali nesto trenutno ne mogu :)
To je tačno, ali ne može se očekivati da se isti ljudi bore ceo život. Ja sam još u osnovnoj školi delio plakate "Milan Panić za predsednika Srbije", u srednjoj sam svaki dan išao na proteste i pružao podršku studentima. Nastavio sam i na fakultetu, zaključno sa 5. oktobrom 2000. Sada je red na mlađima.
Ђенерал Јанковић
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:

Post od Heinz »

Njih izgleda stoli bojko, vidiš da ne mogu da pročitaju više od par reči i to sa Instagrama.
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

Mr.Rotor napisao: 23 Dec 2018, 18:08 Од кад је то политика дозвољена на форуму?

Od trenutka kada je dozvoljen neplacen marketing proizvoda...
Korisnikov avatar
ljuba
Reactions:
Pridružio se: 19 Sep 2013, 19:52
Garaža: X-trail

Post od ljuba »

snork napisao: 23 Dec 2018, 20:19 To je tačno, ali ne može se očekivati da se isti ljudi bore ceo život. Ja sam još u osnovnoj školi delio plakate "Milan Panić za predsednika Srbije", u srednjoj sam svaki dan išao na proteste i pružao podršku studentima. Nastavio sam i na fakultetu, zaključno sa 5. oktobrom 2000. Sada je red na mlađima.
Slazem se kolega, ali da citiram odgovor mog bivseg sefa kada sam ga pitao zasto bas moram sve uvek ja da odradim: Zato sto niko drugi nece i ne moze da odradi :) a neko mora...

PS: Na samom pocetku sam cak Slobu i cenio - mada sam Panica gotivio, sada ne mogu da verujem sta pricam, ali to je bas bilo davno. Vec 1990 sam promenio misljenje :)
Korisnikov avatar
srdjanyo
Reactions:
Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
Kontakt:

Post od srdjanyo »

Padne sneg i shvatiš u kakvoj državi živiš.
Pogine par ljudi na pružnom prelazu bez branika i shvatiš da su za sve krivi vozač autobusa i mašinovođa.

Ne znam koliko vi forumaši imate kontakt sa takvim ljudima, ali u ovoj državi žive ljudi koji nikad nikome nisu pozajmili novac, u smislu "pozajmi mi za hleb i mleko do plate". U ovoj državi žive ljudi koji imaju toliko para da kupe čitave spratove stambenih zgrada i od njih prave stan ili dva. U ovoj državi žive ljudi koji imaju toliko da ni ne znaju šta imaju.
U ovoj državi živi 80% funkcionalno nepismenih ljudi koji misle da im vlast deli penziju iz svog džepa. Svakim danom sve više ljudi napušta Srbiju i ne osvrće se. A nama koji ostajemo poslodavci još prete smanjenjem zarada jer se "smanjio posao i nije kao pre".

Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока

maniaxxx
Reactions:
Pridružio se: 14 Nov 2012, 20:34

Post od maniaxxx »

DukeNS napisao: 23 Dec 2018, 20:43

Od trenutka kada je dozvoljen neplacen marketing proizvoda...

:oops: :djavo: :pivo:
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:

Post od Heinz »

Popis 2011:
Prikačeni fajlovi
http___pod2.stat.gov.rs_ObjavljenePublikacije_Popis2011_Skolska%20sprema.png
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

Bilo bi lepo da nekad napises nesto o tome kako vidis situaciju u srbiji, nasoj ekonomiji, sa kakvim se sve problemima susreces u odnosu drzava/privatnik, a da to nije neki patriotski kliše. Koliko sam shvatio veoma si uspesan preduzetnik u ovoj zemlji, sigurno sa te distance mozes da neke stvari sagledas bolje od mnogih nas.
Odgovori