Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
markoue
Reactions:
Pridružio se: 21 Nov 2016, 15:56
Garaža: Passat B7 2.0 TDI, PUG 307 1.6 16V

Re: Dobro veče

Post od markoue »

Nije bas za temu Zasto je Srbiju tu gde jeste, ali nije ni daleko. Svaka cast na hrabrosti :)
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story ... -dana.html
Сад му није ништа...
Korisnikov avatar
kragujevac
Reactions:
Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)

Post od kragujevac »

To se radilo i mnogo ranije, ja lično poznajem četvoro koji su pre više od 20 godina kupili diplome, dvoje u Tuzli a dvoje u Djakovu. A video sam i blanko svedočanstva i diplomu medicinske škole u KGu. Jebiga, neki od nas su očigledno bili budale koje su 4 godine išle u medicinsku školu, a neki su se „snašli“.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
markoue
Reactions:
Pridružio se: 21 Nov 2016, 15:56
Garaža: Passat B7 2.0 TDI, PUG 307 1.6 16V

Post od markoue »

Sve znam, al ovo ispade kao call centar da je pozvala. Zakazala sastanak i eto diplome za 15 dana. Mislio sam da za ovakve stvari ipak treba "neka" veza..
Сад му није ништа...
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Ma kakvi, ozbiljan je to biznis. Samo treba malo vremena da se sredi papirologija. Pa i moj drugar je kupio na Educonsu diplomu, cak sam i na proslavu isao posle :kezo:

Sent from my P10 Lite using Tapatalk

Korisnikov avatar
Skipper
Reactions:
Pridružio se: 26 Jul 2016, 21:02
Garaža: Toyota Avensis MK3

Post od Skipper »

blaugrana napisao:Pada li pada...jutro svima

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Slika

Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk

Korisnikov avatar
blaugrana
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 17:08

Post od blaugrana »

:)

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Korisnikov avatar
member
Reactions:
Pridružio se: 17 Jul 2012, 15:19

Post od member »

markoue napisao:Sve znam, al ovo ispade kao call centar da je pozvala. Zakazala sastanak i eto diplome za 15 dana. Mislio sam da za ovakve stvari ipak treba "neka" veza..
Ne treba veza.
Treba samo lova i odsustvo morala i obraza.
Znam lično podosta ljudi sa kupljenim diplomama koji rade na važnim funkcijama.

A medju takvima ima jedan (20-30) broj ljudi koji su jedva završili srednju trogodišnju školu, a sada obavljaju poslove koji DIREKTNO utiču na ljudske živote. To je zaista poseban oblik beskrupuloznosti i nečovještva.
programer
Reactions:
Pridružio se: 07 Apr 2017, 17:31

Post od programer »

Poznanica koju znam preko rodjaka, nedavno bas kupila diplomu IT smera na singidunumu valjda. Isla 2 godine na pmf, slabo sta dala i cale iskesira oko 3k evra. Doduse, nije ju jos zaposlio. :)
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

I ovaj nije bio u stanju na drzavnom da da ni one najgluplje predmete. Samo sto njemu nije matori iskesirao vec cale od bivse ribe :D

Sent from my P10 Lite using Tapatalk

Korisnikov avatar
Pulp Fiction
Reactions:
Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
Garaža: Astra G 1.7 dti

Post od Pulp Fiction »

programer napisao: 05 Jan 2019, 16:23 Poznanica koju znam preko rodjaka, nedavno bas kupila diplomu IT smera na singidunumu valjda. Isla 2 godine na pmf, slabo sta dala i cale iskesira oko 3k evra. Doduse, nije ju jos zaposlio. :)
Al u IT se odmah vidi da li znaš ili ne na razgovoru za posao... Ok, ako ona to inače zna, a nije imala diplomu onda je druga priča...

Za medicinsku školu uzeti diplomu wtf, čemu to, šta kao usput će naučiti sve :kuku:
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

U ulici, samo ispred moje zgrade čist trotoar i ulaz u garažu. Ostatak trotoara i prilaza zgradama pod snegom ili ledom.

Čiste ljudi ponekad, ali popizde valjda i oni koji jedini čiste, pa batale.

Sve mi je jasno, ali da likovi pored ne očiste ili pospu prilaz autoliftu, koji je pod snegom/ledom vazda. Ima ih mnogo više nego u našoj garaži, a manja prilazna rampa. Malo-malo neko šlajfuje, kliza i sl... Kod mene se neko i do'vati (moje) lopate, uglavnom komšija koji ima pristup garaži, a očistimo i ostatak ispred zgrade.

Ja juče kupih so. Više ne čistim, a čisto je :D Možda nagrize sve živo, ali jbga.

TapaT

ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Meni se tako jednom desilo da cistim sneg ispred firme i komsija iz zgrade mi kaze e jel mozes posle malo i parking da ocistis.
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

He, he.

Ranije, u Borči, napadao katastrofa sneg.
Izađem ja da lopatam, očistim ispred ulaza, a zatim i pola prilaza (za dve zgrade). Krenem da otkopam komšinicama automobile, kad eto komšije iz treće zgrade, dotera auto na očišćen parking.

Šta radiš to?
Kaže lik: Pa to je javna površina.
Da ti nije sličajno palo na pamet da sam otkopao parking da bih preparkirao svoj automobil?
Ajde, ajde, pa nije tvoj, službeni je...

Mislim da je to prvi put da sam nekome pretio da ću ga mlatnuti lopatom, kojom ću ga i zakopati u sneg, ako je ne polomim.

Siđem posle pola sata, ispred samog ulaza (tu namestim da bude baš čisto, zbog prilaza) parkiran auto. Inače, tu nikada niko ne parkira. Pa imate li imalo obraza, ičega?!

Sada tu čiste dve komšinice, ostali samo preskaču ..

TapaT

programer
Reactions:
Pridružio se: 07 Apr 2017, 17:31

Post od programer »

Pulp Fiction napisao: 05 Jan 2019, 18:11
Al u IT se odmah vidi da li znaš ili ne na razgovoru za posao... Ok, ako ona to inače zna, a nije imala diplomu onda je druga priča...

Za medicinsku školu uzeti diplomu wtf, čemu to, šta kao usput će naučiti sve :kuku:
Ma gde zna, dobro je ako zna word da koristi... Cale ce je verovatno zaposliti negde u drzavnu firmu i bog da je vidi.
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Takve se diplome kupuju ako imaš neku šemu za kakav posao u državnoj službi, upravi, nekoj od silnih državnih agencija... obično nekom "političkom" linijom, članstvom u stranci, recimo. Tamo ćeš malo da smrdiš po ćoškovima, primaš platu... i ćutiš ako si iole pametan. Ako nisi - eto te brzo pred kakvom kamerom da se malo brukaš.. :D Inače, u realnom svetu možeš guzu sa njom da obrišeš. :D
Odgovori