Zanimljivi oglasi
Re: Zanimljivi oglasi
Lose stoji Detroit na R32. Bas ga je "downgrade"-ovao.
Tapatalk Post
Tapatalk Post
GTI wannabe 

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
starac vujadin napisao:Markoni wins - Miloš draw - R32 looser

Nije mi jasan zasto neko na R32 hoce da stavi nesto sa slabijeg modela (GTI).
Pa da. Neko mora biti bas veliki gurman da bi uzeo r32 umesto gtia i pristao na toliko vece troskove i onda dobije auto sa neprikladnim felnama.
270ks? Jel greska?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Nema. To se uzima kad si penzioner pri lovi, verovatno poslednji auto pre nego ti oduzmu dozvolu zbog starosti.
Tapatalk
Tapatalk
- pavle
- Pridružio se: 12 Jan 2014, 13:36
- Garaža: Alfa Romeo 159 2009 2.4 211 hp
Uuu bre Nidzo, sto si na kraj srca.... RR Sport nije bas penzos style.., ajde da sam okacio neki RR Vogue ili nesto slicno ...

Mitar Miric vozi RR sport a nije u penziji i sta mu fali.
Mozak?
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Slazem se sa Pavletom, RR Sport je sve samo nije za penzionere. Vogue je druga prica. 

Mora biti crni i onaj od 510KS,pa da pricamo. Mada Cayenne Turbo ,ovaj novi je jedini SUV koji bih kupovao,za nekih 25god,najranije

Vidi ga hejter.Paja napisao:Mozak?

Primarijus doktor Mitar Miric je uradio mnogo za covecanstvo i mene izbacivsi pesmu 988.
https://www.youtube.com/watch?v=EV3VCuIlN14
Naucio sam sve vazne telefone,mada mora neki remiks da izbaci sad sa ovim novim brojevima sto ide jedan isrped.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .