Grčka
Re: Grčka
Od 2010. do 2015. sam isao u Bugarsku autom izmedju 20 i 30 puta.
Nula problema, put odlican.
Jedared sam dobio kaznu za 62 kmh na ogranicenju 50 i to je to.
Izdrkavanje carinika nisam nikada doziveo. Imate li nesto, nemam, hvala dovidjenja.
Nula problema, put odlican.
Jedared sam dobio kaznu za 62 kmh na ogranicenju 50 i to je to.
Izdrkavanje carinika nisam nikada doziveo. Imate li nesto, nemam, hvala dovidjenja.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Takođe delim mišljenje da će se ovo stanje u Makedoniji smiriti do početka turističke sezone, odnosno da neće uticati na saobraćaj autoputem. Kada završe sve ove delove koji nedostaju stizaćemo zaista brzo i sigurno do Grčke, sigurno još najmanje sat brže nego sada, možda i više. Pun autoput do Halkidikija - pa to će biti fantastično.

- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Preko Bugarske je OK,koliko videh i SAT patroli.Mada,čitao sam da ordiniraju bande tipa one u filmu "Nervni slom" sa Kurtom Raselom.Tako da svi koji imaju auto mlađi od 2008. godišta,nek se paze.
U MKD se čini stišalo,ali pred buru.
Послато са D6603 уз помоћ Тапатока
U MKD se čini stišalo,ali pred buru.
Послато са D6603 уз помоћ Тапатока
nema tih bandi, bilo nekad, sad su svi ti lopovi negde po italiji i zapadnoj evropi. cinjenica je da su i bugarska i makedonija losi, nemam puno iskustva, samo dva puta sam isao preko bugarske, oba puta radni dan, utorak-sreda, na gradini zna da bude guzva ali prosao sam mnogo brze nego sto sam se nadao, za desetak minuta sve gotovo. put je daleko bolji nego preko makedonije
https://www.youtube.com/watch?v=nTJ22BodpA8
do sofije je magistrala i dobro je sto ima dosta policije koja kontrolise pa nema ludackog preticanja i upadanja u makazice, kratko je to, oko 60-80 km, odatle je sve odlican ap. mozda sam se grubo izrazio po pitanju makedonije ali poslednji put je bio horor, radovi na putu, nema jasne svetlece signalizacije, lik ispred mene uleteo u one cunjeve { uvek putujem nocu} onda, zavrsena deonica koju su pustili i nisu izvukli trake pa ne znas gde si, u levoj, srednjoj ili zaustavnoj, ne vidi se ivica puta, bas je bilo neprijatno. osim toga imao sam priliku da vidim kako je tip sa kosovskim tablicama maltretirao nekog krusevljanina, obidje ga pa uspori, posle mu ne da da ga obidje. stao sam na parking da ta budala ode sto dalje, verovatno mladi napaljeni albanci, stali na neku pumpu u povratku pred nasu granicu, siptarin sa kecetom na glavi me na albanskom pita nesto, to kapiram kao provokaciju, a par njih sede, gledaju i smeju se ....i onda pomislis, krenuo si na odmor, sta ti treba da ti neka budala kvari odmor ili ne daj boze napravi nesto gore. opet kazem, daleko je bugarska od idealnog ali imam utisak da je opustenija voznja. ako se ovo zakuva u makedoniji ne znam koliko ce biti prijatno prolaziti tamo pa makar da je ap ko aerodromska pista, meni licno ne prija prisustvo siptara i albanaca, posebno ako dobiju vetar u ledja da mogu da zajebavaju.
https://www.youtube.com/watch?v=nTJ22BodpA8
do sofije je magistrala i dobro je sto ima dosta policije koja kontrolise pa nema ludackog preticanja i upadanja u makazice, kratko je to, oko 60-80 km, odatle je sve odlican ap. mozda sam se grubo izrazio po pitanju makedonije ali poslednji put je bio horor, radovi na putu, nema jasne svetlece signalizacije, lik ispred mene uleteo u one cunjeve { uvek putujem nocu} onda, zavrsena deonica koju su pustili i nisu izvukli trake pa ne znas gde si, u levoj, srednjoj ili zaustavnoj, ne vidi se ivica puta, bas je bilo neprijatno. osim toga imao sam priliku da vidim kako je tip sa kosovskim tablicama maltretirao nekog krusevljanina, obidje ga pa uspori, posle mu ne da da ga obidje. stao sam na parking da ta budala ode sto dalje, verovatno mladi napaljeni albanci, stali na neku pumpu u povratku pred nasu granicu, siptarin sa kecetom na glavi me na albanskom pita nesto, to kapiram kao provokaciju, a par njih sede, gledaju i smeju se ....i onda pomislis, krenuo si na odmor, sta ti treba da ti neka budala kvari odmor ili ne daj boze napravi nesto gore. opet kazem, daleko je bugarska od idealnog ali imam utisak da je opustenija voznja. ako se ovo zakuva u makedoniji ne znam koliko ce biti prijatno prolaziti tamo pa makar da je ap ko aerodromska pista, meni licno ne prija prisustvo siptara i albanaca, posebno ako dobiju vetar u ledja da mogu da zajebavaju.
-
- Banned
- Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
- Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano
ja sam danas prosao od beograda do kavale, krenuo u pola 11 iz bgd stigao u kavalu u 20 do osam. preko mekedonije. ima 10 km obilaska zbog radova na novom autoputu koji ce biti pusten 31.5.
meni je bugarska proslog leta bila odvratno iskustvo, kao i svaki put pre toga. kada sam rekao carinik mislio sam na opisano ponizavajuce zajebavanje na ulasku iz grcke (isao sam u pravcu kavala beograd), zadrzavanje pasosa i ostalo. dalje, ne znam gde ste to isli kada pisete da je svuda autoput, ja sam isao na prelaz kulata i autoput, ako pod time podrazumevamo put sa najmanje 2 trake u svakom pravcu, pocinje tek kod blagoevgrada, ostalo je ibarska magistrala u pravom smislu reci.
kad kazem odvratno iskustvo kao i svaki put pre toga, pod tim podrazumevam pokusaj iznude novca od strane patrole bugarske saobracajne policije kod sofije, pod laznom optuzbom za prekoracenje brzine i navodno radar vezan kablom za sudnicu
kao i dva pokusaja bukvalnog rasklapanja automobila. u oba slucaja zena i ja smo ih pustili da se igraju jedno 10-15 minuta posto nismo zurili a onda smo se posluzili legitimacijama pred kojima bugarski olosh stoji mirno.
jedna od najgorih nacija na planeti.
meni je bugarska proslog leta bila odvratno iskustvo, kao i svaki put pre toga. kada sam rekao carinik mislio sam na opisano ponizavajuce zajebavanje na ulasku iz grcke (isao sam u pravcu kavala beograd), zadrzavanje pasosa i ostalo. dalje, ne znam gde ste to isli kada pisete da je svuda autoput, ja sam isao na prelaz kulata i autoput, ako pod time podrazumevamo put sa najmanje 2 trake u svakom pravcu, pocinje tek kod blagoevgrada, ostalo je ibarska magistrala u pravom smislu reci.
kad kazem odvratno iskustvo kao i svaki put pre toga, pod tim podrazumevam pokusaj iznude novca od strane patrole bugarske saobracajne policije kod sofije, pod laznom optuzbom za prekoracenje brzine i navodno radar vezan kablom za sudnicu

Uopšte ne znam šta govori o meni, meni je sve to isto. I ja sebi nisam prvi, baš dosta ljudi sa juga u opuštenijem razgovoru deli mišljenje da smo mnogo isti.
Edit: samo da bude jasnije, meni su i Hrvati isti kao Srbi...
Edit: samo da bude jasnije, meni su i Hrvati isti kao Srbi...

Poslednja izmena od jaksa u 01 Maj 2017, 00:46, izmenjeno 1 put ukupno.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
A i mi kad ne znamo šta ćemo na kog dudarimoHeinz napisao:Dobro se zna ko nam uvek zabada nož s leđa

Širim haos!
Ne znam na šta si mislio, niti me zanima iskreno, ali zbog ove rečenice mi se sve nešto čini da je pre problem u tebi nego u njima.gazza napisao:nismo zurili a onda smo se posluzili legitimacijama pred kojima bugarski olosh stoji mirno.
"meni je bugarska proslog leta bila odvratno iskustvo, kao i svaki put pre toga."
Ako negde ideš i imaš problema, onda tamo ne ideš više. Jako prosto.
Stvarno ne mogu da razumem da se negde ide godinu za godinom, gde se doživljavaju samo problemi...
What i do for the livin'? I live for the livin'.