Dobro veče
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Re: Dobro veče
Da ne govorim o tome da ni bulevare nisu ocistili iako je sve postalo kao kasa, samo tamo kuda automobili prolaze, nista vise od toga. Danas sam ko budala cak I zonu platio iako sam se natakao na sneg pa sam morao da trazim drugo mesto. Prestrasno. Ja nisam glasao za AV I imam pravo da se bunim. 

Bolje bi bilo da jesi glasao, a da opet nećeš 
Kidi spašava patke
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
@Ogi, zar stvarno ocekujes da posalju grtalicu sa svim svojim gabaritima da cisti jednosmernu ulicu i sta mislis, gde bi taj sneg zavrsio kada bi grtalica cak i uspela da udje u ulicu siroku 3 metra? Razmisli malo pre nego sto lupis tako neku glupost.
Ja koliko sam danas video, sve vece ulice su ociscene od snega.
@mod team, forum preko TT-a je katastrofa. Nece da quotuje tekst, kada kliknem na temu koju nisam procitao posalje me negde na sredinu teme, lose ucitava slike, itd.
Sent from my P10 Lite using Tapatalk
@mod team, forum preko TT-a je katastrofa. Nece da quotuje tekst, kada kliknem na temu koju nisam procitao posalje me negde na sredinu teme, lose ucitava slike, itd.
Evo kako jutros izgleda krug reumatoloske klinike na banjici. No comment, ako se neko polomi bar ce to da uradi na adekvatnoj lokaciji da mu odmah pruze pomoc. Cist led, bio sam prinudjen da se zabodem u ovo blato jer me je tu naveo da stanem cuvar parkinga ( koji btw ne postoji)

Dva primera, kod nas u NLu pao prvi snegic, posle 1cm vozovi stali (svi ih pljuju a ne moze im niko nsita) i taj dan 2200km guzvi (a sirina Holandije je 150km
i visina nekih 300km ).
A prica druga, sestra mi prica kako kod nje (NY) kada prvi snegic padne sve stane jer niko ne vozi na zimskim gumama, a drugo ni njega ne ciste, kaze katastrofa. Prvi snegic niko ne radi, valjda im to dodje kao slobodan dan
. Ja sam gledao istu pricu u LA kada padne prva kisica, opsta panika i sve stane...

A prica druga, sestra mi prica kako kod nje (NY) kada prvi snegic padne sve stane jer niko ne vozi na zimskim gumama, a drugo ni njega ne ciste, kaze katastrofa. Prvi snegic niko ne radi, valjda im to dodje kao slobodan dan

Ovo je krug bolnice, dva dana po prestanku padavina. Ja to ne mogu da razumem.
Kuzmanovic napisao: 28 Jan 2019, 17:08 @Ogi, zar stvarno ocekujes da posalju grtalicu sa svim svojim gabaritima da cisti jednosmernu ulicu i sta mislis, gde bi taj sneg zavrsio kada bi grtalica cak i uspela da udje u ulicu siroku 3 metra? Razmisli malo pre nego sto lupis tako neku glupost.
Pa valjda ima traktoric.
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Da li je neko polagao u skorije vreme C i E kategoriju u Novom Sadu, koje su cene ?
U Sremskoj Mitrovici izlazi me oko 100.000
U Sremskoj Mitrovici izlazi me oko 100.000

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Kesa u Shop & Go sada kosta 5 din, ne znam za ostale markete.
- Gruja1595
- Pridružio se: 26 Maj 2015, 07:22
- Garaža: BMW F30 320eD
- Kontakt:
Polazem ja u Kragujevcu, situaciju je C - 40.000 ( + izlasci na polaganje ) a za E je oko +30.000dinHeineken napisao: 28 Jan 2019, 18:58 Da li je neko polagao u skorije vreme C i E kategoriju u Novom Sadu, koje su cene ?
U Sremskoj Mitrovici izlazi me oko 100.000![]()

https://www.bademantili.rs - prodaja bade mantila
7 din tempo
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Aha, znaci ciste se samo vece ulice. Onda ok.Kuzmanovic napisao: 28 Jan 2019, 17:08 @Ogi, zar stvarno ocekujes da posalju grtalicu sa svim svojim gabaritima da cisti jednosmernu ulicu i sta mislis, gde bi taj sneg zavrsio kada bi grtalica cak i uspela da udje u ulicu siroku 3 metra? Razmisli malo pre nego sto lupis tako neku glupost.
Treba na 10 da podignu. Ja skoro uvek nosim ranac i u njemu imam ceger i sve stane.
Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk
Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk