Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Re: Zasto je Srbija tu gde jeste!

Post od starac vujadin »

Pogled kao Maja Nikolić... :)

http://www.ivanakovacic.rs/
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

snork napisao:
Laki021 napisao: Iako ne znam konretno sta se ovde desilo, ni najmanje nisam iznenadjen poznavajuci je...
Izuzetno uobrzena, arogantna i prepotentna osoba. Ima ozbiljnih problema da komunicira i saradjuje sa drugima. Jasno, fina je
Bila večeras na RTS dnevniku. Neću da grešim dušu, ali po tome kako je iskolačila oči i načinu govora, stekao sam utisak da je psihijatrijski slučaj.

Jel uzdisala kad prica?
Na kraju ispalo da su kolege sa katedre na tajnom glasanju izglasale da je ne prime, e sad dal su svi kolektivno ludi, zavisni, nesposobni i ljubomorni ili je problem u njoj, prosudite sami... Strasno je samo sto je dospela na naslovnice svih novina i na RTS.

Predavala mi je, nikad nisam mogao da je smislim, bukvalno smo se svadjali na svakom casu...

Sad vidim ima i svoj sajt, jok nije mnogo uobrazena... Pride 40god a neudata, pitam se zasto, opet zavera muskaraca verovatno...
Poslednja izmena od Laki021 u 14 Mar 2014, 21:42, izmenjeno 3 puta ukupno.
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

starac vujadin napisao:Pogled kao Maja Nikolić...
+1
A nikako da se setim na koga mi liči :kezo:
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Vecu vesticu :)
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Neretko su intelektualno nadareni ljudi zakinuti na nekim drugim mentalnim aspektima, a inda imamo ovakve slučajeve. Iz ličnog iskustva znam da nisu retki. Nažalost na našim fakultetima bitno je da neko ima prosek/radove a ne da li je sposoban da normalno komunicira i funkcioniše u kolektivu, a što je naročito važno, da li je u stanju da to svoje znanje prenese.
Širim haos!
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

pa, ona je ocigledno znala da prenese znanje dovoljnom broju studenata, ali joj fali na nekim drugim poljima. bas htedoh da pitam koliko ima godina, kad procitah odgovor i komentar na to, enough said...
podsetila me svojim osobenjastvom na mog profu fizike iz gimnazije, covek za fiziku genije, ali za zivot katastrofa... bas neprilagodjen lik... sa druge strane, istorija je puna tih neprilagodjenih koji su dali celom covecantsvu bas mnogo...
svaka medalja definitivno ima dve strane...
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Pa dobro sad, da ne preterujemo, ali to sto je neudata ne znaci da ne zivi sa nekim godinama, koliko znam i dete ima. Ugl. to sa udajom/zenidbom meni nije preterano relevantna stvar jer postaje svakodnevica da ljudi nisu registrovani a zive zajedno godinama, imaju decu, itd...A i dekan moram reci da je previse hitar na recima, a na delima bas i nije. I ja sam imao jedan problem koji sam javno izlozio na jednom otvorenom forumu licno njemu, pa je reseno tek kada sam potegao veze i na ko zna kakvo insistiranje, a greska je bila cista njihova, jer im nije uopste problem da se frljaju tudjim novcem. Valjalo bi da se bavi vise resavanjem problema na fakultetu kojih i te kako ima umesto da sparta po stranackim mitinzima (znam da je i prethodnik bio u politici, da).
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
alex81
Reactions:
Pridružio se: 30 Sep 2012, 22:57
Garaža: Alfa Romeo Gulietta 1,4 Multi Air

Post od alex81 »

methane.master napisao:Neretko su intelektualno nadareni ljudi zakinuti na nekim drugim mentalnim aspektima, a inda imamo ovakve slučajeve. Iz ličnog iskustva znam da nisu retki. Nažalost na našim fakultetima bitno je da neko ima prosek/radove a ne da li je sposoban da normalno komunicira i funkcioniše u kolektivu, a što je naročito važno, da li je u stanju da to svoje znanje prenese.
O reči do reči. I pored toga teško je sa njima uspostaviti neku komunikaciju u da kažem svakodnevnom normalnom životu. Jednostavno rečeno "teški" ljudi.
Korisnikov avatar
maxer
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V

Post od maxer »

Šarić već u Specijalnom sudu
Izvor: B92

Beograd -- Odbegli narko-bos Darko Šarić uhapšen jutros u zajedničkoj akciji kojom su rukovodili ministri pravde Srbije i Crne Gore. On je u 09.30 stigao u Specijalni sud.

Kako B92 nezvanično saznaje, Šarić se krio u zemljama Latinske Amerike, prelazeći iz jedne zemlje u drugu, gde je i pronađen. Nakon što je uhvaćen on je prebačen u Crnu Goru gde je zvanično uhapšen. Kako takođe saznajemo, najvažniju ulogu u njegovom hapšenju imala je srpska BIA i njen šef. U 12 sati u Vladi zakazana konferencija za novinare.

Očekuje se da tada ministar pravde Srbije Nikola Selaković saopšti više detalja o hapšenju Šarića. Tanjug javlja da će se novinarima obratiti i Aleksandar Vučić. Takođe, danas bi trebalo da bude održana i vanredna sednica Vlade.

Samo nekoliko sati od kako se pojavila vest da je uhašen, Šarić je već oko 08.45, u pratnji pripadnika BIA, sleteo na beogradski aerodrom, odakle je odmah odvezen u policijsku stanicu u Ulici 29. novembar, a nakon toga je, nakon identifikacije, prebačen u zgradu Specijalnog suda.

Kolona policijskih vozila stigla je pred Specijalni sud oko 09.30, a u dvorište suda gde je i pritvorska jedinica, ušla su četiri blindirana džipa sa zatamnjenim staklima. Saobraćaj u Ustaničkoj ulici u kojoj se nalazi Specijalni sud, nakratko je bio zatvoren.
======================================================================================

POLUDEO SAM kad ovo pročitah :glavomuzid: i ovo dole je moj komentar koji još uvek nije objavljen na b92 a ne očekujem ni da će ga objaviti:

OVO VREĐA ZDRAVU PAMET (ako je ovaj narod uopšte ima posle ovoliko zaglupljivanja) !!!
Ovo je Bruka i Sreamota Za Sve Novinare da ladno i bez trunke sumnje prenesu ovakvu LAŽNU vest !!!

GDE JE UHAPŠEN ???
U Latinskoj Americi ? ... pa ako je uhapšen u stranoj zemlji, morala je da ga uhapsi Policija Te Zemlje i da mu odredi ekstradicioni zatvor dok Sud Te Zemlje ne odluči po zahtevu Srbije da li ima osnova da se izvrši ekstradicija !!!
A to sve povlači duuuugačak postupak u kome će njegovi advokati pokušati da spreče ekstradiciju !!!
ZAR MISLITE DA SE TO MOŽE SAKRITI OD SVETSKE JAVNOSTI ?!

Narode Uključite Mozak ... on je SVE vreme živeo u Crnoj Gori i/ili Srbiji i OVO JE ČISTA FARSA !!!

JOŠ JEDNOM: SRAMOTA ZA SVE NOVINARE DA OVAKO PADNU NISKO !!!
Svi ste prodane duše !!!

Šta Vi mislite o ovoj bljuvotini od vesti ?
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Nema potrebe da se uzbuđujete, ipak je ovo Srbija. :)
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Čuvali ga u šteku, naši, njihovi, DEA?

TT
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Re: Одг: Zasto je Srbija tu gde jeste!

Post od Saša »

Da je na izborima zafalio koji glas - "izvadili" bi ga ranije i tresnuli njime o sto, bez brige. no pošto su procenili da neće biti potrebe, evo ga sada ovako, elegantno i gospodski. :)

A možda se i sam "predao" vlasti kojoj veruje, ko će ga znati... :)

TT
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Zasto se uzbuđivati?
Bitnio da je uhapsen :)

Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

maxer napisao: JOŠ JEDNOM: SRAMOTA ZA SVE NOVINARE DA OVAKO PADNU NISKO !!!
Svi ste prodane duše !!!
U ovoj zemlji su novinari statistička greška. Ovo šta je ne znam. :kuku:

Geza napisao:Nema potrebe da se uzbuđujete, ipak je ovo Srbija. :)
+1
Širim haos!
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

udba razmišlja umesto nas, zašto da se uzbuđujemo.
Odgovori