http://www.ivanakovacic.rs/
snork napisao:Bila večeras na RTS dnevniku. Neću da grešim dušu, ali po tome kako je iskolačila oči i načinu govora, stekao sam utisak da je psihijatrijski slučaj.Laki021 napisao: Iako ne znam konretno sta se ovde desilo, ni najmanje nisam iznenadjen poznavajuci je...
Izuzetno uobrzena, arogantna i prepotentna osoba. Ima ozbiljnih problema da komunicira i saradjuje sa drugima. Jasno, fina je
+1starac vujadin napisao:Pogled kao Maja Nikolić...
O reči do reči. I pored toga teško je sa njima uspostaviti neku komunikaciju u da kažem svakodnevnom normalnom životu. Jednostavno rečeno "teški" ljudi.methane.master napisao:Neretko su intelektualno nadareni ljudi zakinuti na nekim drugim mentalnim aspektima, a inda imamo ovakve slučajeve. Iz ličnog iskustva znam da nisu retki. Nažalost na našim fakultetima bitno je da neko ima prosek/radove a ne da li je sposoban da normalno komunicira i funkcioniše u kolektivu, a što je naročito važno, da li je u stanju da to svoje znanje prenese.
U ovoj zemlji su novinari statistička greška. Ovo šta je ne znam.maxer napisao: JOŠ JEDNOM: SRAMOTA ZA SVE NOVINARE DA OVAKO PADNU NISKO !!!
Svi ste prodane duše !!!
+1Geza napisao:Nema potrebe da se uzbuđujete, ipak je ovo Srbija.