Koliko troši?
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Re: Koliko troši?
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
Na testu Autoexpress-a je Civic bio drugi po potrošnji, a prvi po performansama. Na testu je bilo 5 ili 6 vozila slične snage, a iste klase. Ali mislim da nisu testirali vožnju po autoputu, ne sećam se.maniaxxx napisao:I meni bi bilo 6 super, da ne postoje drugi avti koji troše manje a ni upola toliko jih ne hvale oko potrošnje. Možda če čipovanje srediti tu stvar, a možda je i prodam, ionako mi ide na živce
Na svim testovima hvale potrošnju ali evo, kod mene nikako ne ide to. Sad ili je nešto pokvareno kod mene ili ne znam da vozim hondu
. Da mi je prvi dizel i da pomislim da ne znam da je vozim, ali tempomat na 130 ili 150 i nije neka nauka pa da imam ja uticaja 

Evo malo za maniaxa da se priseti sta je pravi dizel
. Od Skoplja do Beograda 4.3 prosek po bordu, 130 tempomat na autoput, 98 prosek brzine.
TT

TT
- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
Možda glupo pitanje, ali da li si proverio čep metodom, jel se poklapa potrošnja sa bordom?maniaxxx napisao:Na svim testovima hvale potrošnju ali evo, kod mene nikako ne ide to. Sad ili je nešto pokvareno kod mene ili ne znam da vozim hondu. Da mi je prvi dizel i da pomislim da ne znam da je vozim, ali tempomat na 130 ili 150 i nije neka nauka pa da imam ja uticaja
A 6l mi se čini kao dobra potrošnja na konstantnih 130-150km/h.
Poslednja izmena od ivica122 u 06 Nov 2016, 23:27, izmenjeno 1 put ukupno.
Pa vozio si nizbrdo... i nije ti neki rezultat.!GOR napisao:Evo malo za maniaxa da se priseti sta je pravi dizel. Od Skoplja do Beograda 4.3 prosek po bordu, 130 tempomat na autoput, 98 prosek brzine.
TT

Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Da, kao sto Nenad rece, 2.2 170ks, 7G+
156 na tempomatu. Potrosnja je mogla da bude mrvicu manja, ali sam imao dve naplatne i par kamiona koji su me spustali na 80-90, i posle svega pun gas do zadate.
141-2 kmh je ravno 2000 o/min.
Cekam da probam 9G, da vidim sta su smislili.
Milina. Kod mene je 100tka u 5. na mrvu ispod 3000rpm,mogli su opušteno staviti menjač sa 6b.
t
t
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Bg-Kv 8l, jaci tempo, autoput 140, magistrala kako gde..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Do tamo 4.7 iste voznjeperfiko napisao:Pa vozio si nizbrdo... i nije ti neki rezultat.!GOR napisao:Evo malo za maniaxa da se priseti sta je pravi dizel. Od Skoplja do Beograda 4.3 prosek po bordu, 130 tempomat na autoput, 98 prosek brzine.
TT

TT
Mesovita voznja, Cacak-okolina. Bc kaze ovo a cep 1l goreslobica82 napisao:
Accord je fenomenalan auto, iznenadjujuce mali potrosac.
!GOR napisao:Evo malo za maniaxa da se priseti sta je pravi dizel. Od Skoplja do Beograda 4.3 prosek po bordu, 130 tempomat na autoput, 98 prosek brzine.
TT

Jesam proverio naravno, po čep metodi troši deci do dva više nego po BC.ivica122 napisao:Možda glupo pitanje, ali da li si proverio čep metodom, jel se poklapa potrošnja sa bordom?maniaxxx napisao:Na svim testovima hvale potrošnju ali evo, kod mene nikako ne ide to. Sad ili je nešto pokvareno kod mene ili ne znam da vozim hondu. Da mi je prvi dizel i da pomislim da ne znam da je vozim, ali tempomat na 130 ili 150 i nije neka nauka pa da imam ja uticaja
A 6l mi se čini kao dobra potrošnja na konstantnih 130-150km/h.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Nemoj pisati uzastopne postove!

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money