Oni iz 300 miliona ljudi mogu da nadju citavu ligu ovakvih mrcina. A mi sa nasih par miliona jada jedva. Treba i te stvari gledati pre svega.
Druga stvar, koja je mozda posledica prve, jeste da mi i kada imamo nekog od 210cm i kusur, taj neko po pravilu (ne uvek) bude nekako ogranicen necim, ili dve leve ruke, ili dve leve noge, ..., da ne budem prestrog, ali jbg, pogledajte unazad. Zaista je retkost da se potrefi neko od 210cm da je snazan ko zivotinja, da preskace kos, da je pokretljiv skoro kao bek ...
A oni imaju takve igrace. Visok sam (bio

) 187 i kusur, i dok sam se aktivno bavio sportom, zaista sam mogao da zakucam kako hocu i s koje strane obruca hocu. Da imam 25-30cm vise, ne znam da li bih sutirao uopste, ne bi silazio sa table, nosio bi je kuci u zubima posle svake utakmice
To je tip igraca koji amerikanci imaju, covek od 205-210 i skace kao na federe da je. Zato melju sve pred sobom zbog ogromne fizicke prednosti. Druga stvar je sto imaju igrace koji od 10 trojki preko igraca ubace svih 10.
Naslusao sam se prica za Drazena, Djordjevica. Jedna od njih je bio vojsci ovde kod mene u BP. Dolazio je svako vece u sportsku halu i sutirao hiljade i hiljade suteva. Samo to, sutiraj, sutiraj, ... Svi znamo kako su oni igrali.
Nisam siguran, ali kao da nama to fali u reprezentaciji. Imaju talenat i sve, ali mislim da moraju vise porade na sutu. Ne verujem da se Irving takav rodio i da kuci cese jaja i onda dodje na utakmicu i tako suta trojke