Koliko troši?
Re: Koliko troši?
Upravo sam se vratio sa puta iz Splita. Novi Sad - Split oko 800km preko Rume. Potrosnja Superb 1.4 TSI iznosi 6.6 l. Prtljaznik pun da ni cackalica ne bi stala i nas 5 prosecne tezine. Zimske Michelin Alpin gume naduvane na max dozvoljen pritisak. Voznja skoro 80% sa tempomatom na 125km/h. Ja sam prezadovoljan.
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Pitanje za sve. Zasto mi BC lazira potrosnju, ok znam da ne moze da bude precizan, ali drugim kolegama(na Accordu isto) prikazuje potrosnju sa omaskom od deci, dva najvise. Da li moze da se BC rekalibrise? Hvala u napred
Prvo ih pitaj kako su merili da im bord manje laze i uvek ostavi mesta da neko jednostavno voli da hvali svoje 
Sent from my D6603 using Tapatalk

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ima i A6 iz 99.Xepoj87 napisao:Ima i A8 prosle generacije solarnu plocu za ventilatore u siberu koji nicemu ne sluze
Cak i 80coupe.
Edit:
Evo jos nesto interesantno
5komma6.mercedes-benz-passion.com/der-w126-damals/entwicklung-forschung/solarzellenschiebedach/
Sent from my m2 using Tapatalk
- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
Tako i kod mene. Greška je obično 1-2 deci. Ali, ako se sećaš, pisao sam da najtačnije pokazuje kad se puni do vrha rezervoar i ne resetujem potrošnju dok ga ne napunim opet do kraja (ustvari, u opcijama sam uključio da se trip a resetuje kad sipam).slobica82 napisao:Pitanje za sve. Zasto mi BC lazira potrosnju, ok znam da ne moze da bude precizan, ali drugim kolegama(na Accordu isto) prikazuje potrosnju sa omaskom od deci, dva najvise. Da li moze da se BC rekalibrise? Hvala u napred
Malo centra 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Pre par dana kada sam se vracao iz KG postavio tempomat na 150 kmh i tako vozio do BGD, tj do prvog suzenja kod nove rampe. Imao 15ak usporavanja i vracanja na zadatu brzinu.

Tapatalk Post

Tapatalk Post
- MiloshNBG
- Pridružio se: 20 Jan 2016, 14:16
- Garaža: KIA Ceed 2019 1.0 T-GDI
Beograd-Nis-Beograd i malo po Nisu, prosli vikend ukupno 509km po bordu 8.4l/100km.
Sipao do cepa na 400km potrosnja ista kao na bordu.
Astra H 1.4 benzin, ukupna prosecna brzina po bordu 88km/h
Poslato sa Redmi Note 3 Pro ili Asus tableta
Sipao do cepa na 400km potrosnja ista kao na bordu.
Astra H 1.4 benzin, ukupna prosecna brzina po bordu 88km/h
Poslato sa Redmi Note 3 Pro ili Asus tableta
Kragujevac Čačak Beograd Kragujevac za 2000 din tj potrošnja 8,9 litara na sto km. Brža vožnja uz dosta preticanja...
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
BG-Zlatibor
230km (malo kroz BG od toga), 11,5litara. Tačno 5l/100km. Clio II 65KS dCi
Neka osrednja vožnja, sa nekoliko preticanja. Nemam pojma kada sam krenuo... pa ne znam ni koliko sam putovao... Nije mi bio neki dan za vožnju.
Očekivanih 5l, malo više no obično, jer sada ima i autoputa
Bilo je malo gužve, više stajanja i tumbanja oko Takova, koječega, ali je meni sve do 5 prihvatljiivo. I bi tako
Drži se mali. Samo klizi... Valjda zbog silnog ulja koje proguta
230km (malo kroz BG od toga), 11,5litara. Tačno 5l/100km. Clio II 65KS dCi
Neka osrednja vožnja, sa nekoliko preticanja. Nemam pojma kada sam krenuo... pa ne znam ni koliko sam putovao... Nije mi bio neki dan za vožnju.
Očekivanih 5l, malo više no obično, jer sada ima i autoputa

Bilo je malo gužve, više stajanja i tumbanja oko Takova, koječega, ali je meni sve do 5 prihvatljiivo. I bi tako

Drži se mali. Samo klizi... Valjda zbog silnog ulja koje proguta

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Juče sam išao Puntom za BG starim putem, kod Pazove se uključio na autoput i tako i nazad. Između Banstola i Inđije te na autoputu vozio sam malo jačim tempom (110-120 km/h). Natočio do vrha gas kada sam krenuo i dosuo opet na istoj pumpi kada sam se vratio: 6.3 l gasa, manje od 1000 din tamo i nazad. 
TT

TT
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
uzni crdi sledeći put, ako ostaješ pri istoj/sličnoj marci. Manuelni naravno, automatik guta kilo,kilo i po nafte višehavijer napisao:Kragujevac Čačak Beograd Kragujevac za 2000 din tj potrošnja 8,9 litara na sto km. Brža vožnja uz dosta preticanja...
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Kako se ponaša Fabia na većim brzinama u odnosu na Golfa? Jel se oseća brzina ili je prijatno za vožnju?Markoni napisao:Pre par dana kada sam se vracao iz KG postavio tempomat na 150 kmh i tako vozio do BGD, tj do prvog suzenja kod nove rampe. Imao 15ak usporavanja i vracanja na zadatu brzinu.
Tapatalk Post
Golf i Oktavija su mi super na 150-160.
Oseca se. Nije ususkana kao Golf i Octavia, ali nije ni neki napor. U principu se ne cuje motor, vec sum od vetra. Nije nesto preterano izrazeno, mislim da mi je Altea bila bucnija sveukupno gledano na toj brzini.
Mogao bih dugo da je vozim tom brzinom, nije problem.
Tapatalk Post
Mogao bih dugo da je vozim tom brzinom, nije problem.
Tapatalk Post
- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
NS-VA-UE-PP, natovaren do panja, 5,4 po bordu, prosecna 68km/h.
147ica 1.9JTD 116ks
Po NS dibidus kratke relacije bord 8,1-9,5 kako kad. Ubija je grad i nezagrejanost na radnu temp.
147ica 1.9JTD 116ks
Po NS dibidus kratke relacije bord 8,1-9,5 kako kad. Ubija je grad i nezagrejanost na radnu temp.