Dobro veče
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Dobro veče
Idi bre Stjepo do
, ti i ta Alfa. Da sam znao da je još toliko voliš, nagovorio bi kuma da uzme treću 156-icu i da ti proda, jer on to tako voli. Al džabe sad, uzeo je Focusa mk1.

Posetite www.garaza.rs !
Pu pu pu, kakva 156ica daleko bilo. Alfa je počela za mene da postoji pojavom 159ke.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Sto bre? 159-tka je dojajna 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Dobro veče
Jebote, dobio sam izgleda fobiju od leda, evo kiša opet počinje, grmi, a ja šta radim - samo gledam tamno-plave oblake i čekam hoće li / neće li... 
Tapatalk

Tapatalk
Po cebe 

Samo opušteno. Ja sam juče pičio po Žarkovu dok je najjače tuk'o i ništa. Granulacija je bila otprilike lešnik/grobarske mošnje...
Evo ako nekom treba da dopuni klimu povoljnije ima akcija NIS-a i Tyre+ http://www.tyreplus.rs/aktuelnosti/kupo ... u_tyre-n45 . Ja sam danas to iskoristio i dopunio i dezinfikovao klimu za 2500,00 din.
Ti vozis VW, mogao je i velicine jajeta da pada, ne bi auto ni mokar bio.mr.Big napisao:Samo opušteno. Ja sam juče pičio po Žarkovu dok je najjače tuk'o i ništa. Granulacija je bila otprilike lešnik/grobarske mošnje...
Ja sam sklonio moj pod krov, samo me plasi da me ne uvati na auto-putu...
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
sta velicine jajeta, velicine auta breNexT napisao:Ti vozis VW, mogao je i velicine jajeta da pada, ne bi auto ni mokar bio.mr.Big napisao:Samo opušteno. Ja sam juče pičio po Žarkovu dok je najjače tuk'o i ništa. Granulacija je bila otprilike lešnik/grobarske mošnje...

e, da, dobro vece

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Tu se i zavrsavaStjepa napisao:Pu pu pu, kakva 156ica daleko bilo. Alfa je počela za mene da postoji pojavom 159ke.

Ne fali nista ni 156 restyle...

Sent from my HTC Desire Z using Tapatalk 2
Jel cuo neko majmuna Mladju kako izgovara pametne stvari o promeni nacina obracunavanja iznosa registracije?
Navodno nece vise biti po kubikazi nego po konjazi, Euro normi i ne znam jos cemu.
Tj, da slikovito prikazem, sramota je da DW za ono njegovo sokocalo od 180 konja placa duplo manju registraciju nego ja za moj autobus od 160 konja. I jos na plin manje zagadjujem

Navodno nece vise biti po kubikazi nego po konjazi, Euro normi i ne znam jos cemu.
Tj, da slikovito prikazem, sramota je da DW za ono njegovo sokocalo od 180 konja placa duplo manju registraciju nego ja za moj autobus od 160 konja. I jos na plin manje zagadjujem