Sport
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Re: Sport
Svaka cast nasim kosarkasima!!
realno nismo imali sanse ali opet kad se pogleda mogli smo bolje. Sut nas nije hteo nikako a ove boze me sacuvaj. Gotovo sve je ulazilo tako da nismo mogli nista uz nas onakav sut. Kada su nasi izvodili par onih dobrih akcija sa atraktivnim zakucavanjima svi smo skakali kao da mi vodimo 40 razlike
Jos jednom svaka im cast, imamo dobru osnovu za buducnost

realno nismo imali sanse ali opet kad se pogleda mogli smo bolje. Sut nas nije hteo nikako a ove boze me sacuvaj. Gotovo sve je ulazilo tako da nismo mogli nista uz nas onakav sut. Kada su nasi izvodili par onih dobrih akcija sa atraktivnim zakucavanjima svi smo skakali kao da mi vodimo 40 razlike

Jos jednom svaka im cast, imamo dobru osnovu za buducnost

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Gledano sa naše (laičke) strane, a koga su to pa oborili na doping testu pre nego što je osvojio "boga oca" medalja na olimpijadama i svetskim prvenstvima? I šta je bilo posle sa tim medaljama?gago2 napisao: Meni nije jasno kada si toliko strogi kako Armstronga nisu oborili toliko dugo? On je kasnije i priznao da je bio dopingovan u svakoj trci u kojoj je pobedio.
A opet, ko zna koliko potencijalnih osvajača medalja su oborili i pre nego što su imali šansu da postanu poznati...
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
perfiko napisao:Gledano sa naše (laičke) strane, a koga su to pa oborili na doping testu pre nego što je osvojio "boga oca" medalja na olimpijadama i svetskim prvenstvima? I šta je bilo posle sa tim medaljama?gago2 napisao: Meni nije jasno kada si toliko strogi kako Armstronga nisu oborili toliko dugo? On je kasnije i priznao da je bio dopingovan u svakoj trci u kojoj je pobedio.
A opet, ko zna koliko potencijalnih osvajača medalja su oborili i pre nego što su imali šansu da postanu poznati...
Ubedljivo najgore osvajači medalja prođu u Americi ako padnu na dopingu.
Gago, nisu ga oborili jer nisu dokazali, ali ipak su na do sada nemoguć način uspeli da ga sruše jer nisu odustajali. To je kao da me pitaš kako neko prepiše kod strogog profesora, jbg, uspeo je to da uradi, ali to ne znači da ga je profesor namerno pustio.
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
http://sport.blic.rs/Kosarka/Svetska-ko ... si-odgovor
Ceo originalni tekst na ESPN je manje vise direktan napad na NCAA, odn na Duke univerzitet, i cinjenicu da Krizevski ima toliku dozu odgovornosti (samim tim i slobode u pre svega vrbovanju igraca za svoju ekipu) kao selektor USA, odn trener omrazenog Duke-a. Ko je malo vise upoznat sa koledz kosarkom, njemu je sve odmah jasno. Vrlo cesto Duke mrze iz sasvim nebitnih razloga, ali ovog puta, ceo teskt je prepun cinjenica koje samo potpiruju teoriju zavere da je Duke 'prvi medju jednakima'.
Samo jos jedna stvar. U ovakvoj utakmici se vidi razlika izmedju pre svega trenerske struke i nacina rada jedne EKIPE ili FRANSIZE u Nba u odnosu na ostatak sveta.
Amerikanci su kao pomocnog trenera imali Tim Tibodo-a iz Bulsa. Verovatno jedne od ekipa sa najboljim defanzivnim semama u Nba. Cela defanzivna taktika se stalno menjala iz minuta u minut, posebno u prve dve cetvrtine.
Kajri Irving kad je stigao u Nba nije mogao vola da pogodi van reketa. Sad nakon tri godine u NBA, i posle menjanja mehanike suta vidi se apsolutni napredak, kako na prvenstvu, tako i u clutch situacijama. I on nije usamljen primerak.
Naravno Harden i dalje ne igra odbranu, i verovatno nikada i nece, jer nikada nije imao trenera koji je autoritet. Nakon Skota Bruksa, dosao je kod Kevina MekHejla koji i dalje igra run and gun koji TITULE NE DONOSI.
Sto se ovoga tice, ovo nema nikakve veze sa nama, Evropom, odn kosarkom u ostatku sveta. Malo Nikolic, kao po obicaju previse patetise (valjda mu zato i daju da pise ovakve tekstove).
Ceo originalni tekst na ESPN je manje vise direktan napad na NCAA, odn na Duke univerzitet, i cinjenicu da Krizevski ima toliku dozu odgovornosti (samim tim i slobode u pre svega vrbovanju igraca za svoju ekipu) kao selektor USA, odn trener omrazenog Duke-a. Ko je malo vise upoznat sa koledz kosarkom, njemu je sve odmah jasno. Vrlo cesto Duke mrze iz sasvim nebitnih razloga, ali ovog puta, ceo teskt je prepun cinjenica koje samo potpiruju teoriju zavere da je Duke 'prvi medju jednakima'.
Samo jos jedna stvar. U ovakvoj utakmici se vidi razlika izmedju pre svega trenerske struke i nacina rada jedne EKIPE ili FRANSIZE u Nba u odnosu na ostatak sveta.
Amerikanci su kao pomocnog trenera imali Tim Tibodo-a iz Bulsa. Verovatno jedne od ekipa sa najboljim defanzivnim semama u Nba. Cela defanzivna taktika se stalno menjala iz minuta u minut, posebno u prve dve cetvrtine.
Kajri Irving kad je stigao u Nba nije mogao vola da pogodi van reketa. Sad nakon tri godine u NBA, i posle menjanja mehanike suta vidi se apsolutni napredak, kako na prvenstvu, tako i u clutch situacijama. I on nije usamljen primerak.
Naravno Harden i dalje ne igra odbranu, i verovatno nikada i nece, jer nikada nije imao trenera koji je autoritet. Nakon Skota Bruksa, dosao je kod Kevina MekHejla koji i dalje igra run and gun koji TITULE NE DONOSI.
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Posetite www.garaza.rs !
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Svako malo se pojavi poneki dobar i smešan klip sa promašajem gola, ali i dalje je promašaj Ilije Sivonjića nenadjebiv!
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V