Dobro veče
Re: Dobro veče
Kidi može biti i plane spotter
-
- Pobednik Garaža - Classic lige
- Pridružio se: 03 Feb 2018, 12:02
Koje su loše/dobre strane kompletno crne unutrašnjosti automobila, uključujući sve stubove i krovni tapacirung? Samo estetika?
Ako imas sliku nekog takvog automobila, bilo bi najbolje. Moze biti.da imas onu piano plastiku, koja se lako grebe i masti...
Meni je 206 i 207 unutra crn, samo nebo belo, nikakvih problema
Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока
Meni je 206 i 207 unutra crn, samo nebo belo, nikakvih problema
-
Novi Hyundai i20 je unutra skroz crn i nebo je crno... Ne brine me kvalitet materijala, ali prvo što mi je palo na pamet je da je leti pakao kad upece sunce...
Crveni? Koliko vidim, ovi druge boje imaju belo nebo. Mislim da nece imati prevelikog uticaja, boja ti je najbitnija spolja, a za unutra ionako obavezno stavljaj onu zastitu od sunca na soferku i zbog temperature i zbog ocuvanja enterijera..
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Još ako je crn auto, ume da bude pakao letiSpa-Francorchamps napisao:Koje su loše/dobre strane kompletno crne unutrašnjosti automobila, uključujući sve stubove i krovni tapacirung? Samo estetika?

Sent from my RNE-L21 using Tapatalk
Imao ja crnog yarisa, crna unutrašnjost. Leti je znao baš da se ugreje unutra, volan vreo. Imao sam one bočne vetrobrane pa sam ostavljao prozore po 1 cm spuštene da malo cirkuliše vazduh.Spa-Francorchamps napisao:Koje su loše/dobre strane kompletno crne unutrašnjosti automobila, uključujući sve stubove i krovni tapacirung? Samo estetika?
Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk
Tesko se prlja
ali je mracan u uslovima smanjene svetlosti. Idealan u kombinaciji sa staklenim krovom
Sve u svemu stvar ukusa, cist design... redovno ga svrstavaju kao sportsku opciju mada ja ne vidim zasto 

Strava i horor.
Par puta sam usao u takav auto, bas neprijatno voziti se.
Par puta sam usao u takav auto, bas neprijatno voziti se.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
I meni je bio sličan klaustrofobičan utisak. Seo na sajmu u jedan, uhvatila me teskoba posle 10 sekundi. Baš sam se iznenadio.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Navikne se čovek posle par sati. Sad mi je krivo što nemam crno nebo u Delti.
-
Postoji i kombinacija sa belim nebom, ali u većim paketima opreme kombinuju samo crno nebo... Kombinacija koju je uvoznik pravio, nije stvar proizvođača...lami napisao: 18 Mar 2019, 17:18 Crveni? Koliko vidim, ovi druge boje imaju belo nebo.
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Mislio sam da će biti 15 hapšenja, ne samo dva. Mada Amere i ne zanima neka tuča u kojoj nisu upleteni gradjani USA
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''