Vožnja pod dejstvom alkohola i narkotika
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Re: Vožnja pod dejstvom alkohola i narkotika
Ja sam čuo za novi slučaj "fore" za koju sam čuo desetak puta do sada...
Patrola zaustavi, alkotestira, i nađe alkohol, nebitno koliko, ne nešto puno... Napiše prijavu, i isključi iz saobraćaja, za to isključenje da papir uz prijavu ali ne kaže ništa oko toga. Druga patrola koja obično bude blizu, zaustavi i piše kaznu za vožnju pod isključenjem a to je onaj paket od 100 000din + ostalo.
E sad, ne verujem da su svaki put namerno dojavili drugoj patroli, ali me uopšte ne bi čudilo da ne kažu za isključenje... Poznanik kad je naduvao se dovezao do kuće i tek onda uzeo da čita šta su napisali i video da je isključen, njega nisu posle zaustavili...
Patrola zaustavi, alkotestira, i nađe alkohol, nebitno koliko, ne nešto puno... Napiše prijavu, i isključi iz saobraćaja, za to isključenje da papir uz prijavu ali ne kaže ništa oko toga. Druga patrola koja obično bude blizu, zaustavi i piše kaznu za vožnju pod isključenjem a to je onaj paket od 100 000din + ostalo.
E sad, ne verujem da su svaki put namerno dojavili drugoj patroli, ali me uopšte ne bi čudilo da ne kažu za isključenje... Poznanik kad je naduvao se dovezao do kuće i tek onda uzeo da čita šta su napisali i video da je isključen, njega nisu posle zaustavili...
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
I to zabrana traje 24h ako se dobro secam.
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Pajo tu su svako drugo vece, pogotovu vikendom. Naredjaju po 4-5 automobila sa svake strane
Brzine idu u H-a !!!

Samo nek stoje. Alkohol je jedina kontrola koju uvek podržavam.
Ovi su zaustavljali samo smer ka Drajzerovoj, ali bukvalno sve.
Ovi su zaustavljali samo smer ka Drajzerovoj, ali bukvalno sve.
- Grujic
- Moderator
Taj sistem je dobar jer za kratko vreme puno prekontrolišu
Pa da. Kontrolišu samo alkohol i registracionu nalepnicu. Meni prinosi aparat, a mlati šargarepom i zaustavlja sve ostale. Drugi ide s druge strane vozila i kontroliše nalepnicu. Ko na traci.
Na raskrsnici patrijarha Pavla i Drajzerove stoje kola pre neko vece skroz u mraku (pandurska) i javljaju drugoj patroli u p. Pavla koga da zaustave 300m dalje. Ne verujem da je za alkohol, al kad se vec povela prica o tom kraju...
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Izmedju 1 i 2 je ovde bilo poprilicno pusto sto se tice policije. Samo je interventna zaustavljala na jednom mestu. I ja naisao i policajac hoda po putu i izvadi neku lampu i pocne da svetli sa njom, ja usporim i on prodje pored mene i zaustavi ovog iza.
Sinoc me zaustave i kontrola alkohola, kao prvo samo ono merenje prisustva alkohola... al nije mi da onaj mali uredjaj, nego pravi dreger samo bez one plasticnog nastavka sto ide u usta, kao duvaj u onu rupu. 
Mislim da me zajebavao, nije nista ni pistalo, ni sijalo... i aj vozi.

Mislim da me zajebavao, nije nista ni pistalo, ni sijalo... i aj vozi.

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Uglavnom svi noviji alkometri imaju pasivne rezime za detekciju prisustva alkohola u vazduhu. Pa samo dunes u onu rupicu i njemu na ekranu ispise ili Nema Alkohola ili Ima Alkohola. Pa ako ima, onda stave cevcicu pa duvas klasicno.
- Kuzmanovic
H4wkeye, sad ozbiljno, odakle ti to sve znas?
- Grujic
- Moderator
Ma ovo i nije informacija koja nije uslovno javna, ali sa kakvim tonom on to saopštava, pa to je milina jedna... 

- Kuzmanovic
Znam, ali previse zna za nekoga ko ne radi u policiji. Kontam da cak zna vise od njih. 
A za nacin pisanja si skroz u pravu

A za nacin pisanja si skroz u pravu

Koji ste srećnici. Mene su već 10x do sad terali da duvam na te nove sprave . Jednom ni sam ne znam kako sam se izvukao. Garant me pandur pustio, nemam objašnjenje.
Tapatalk
Tapatalk