Zanimljivi oglasi
Re: Zanimljivi oglasi
Имам једно потпитање...
bas mi se svidja ovaj A5, steta sto nije crn
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/au ... ies=Cabrio
jel zna neko kako je ziveti sa platnenim krovom cele godine ako auto stoji napolju na kisi/snegu?
koliko je bucan na autoputu sa podignutim krovom na 150-160kmh...

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/au ... ies=Cabrio
jel zna neko kako je ziveti sa platnenim krovom cele godine ako auto stoji napolju na kisi/snegu?
koliko je bucan na autoputu sa podignutim krovom na 150-160kmh...
Objektivno je šteta ovako lep auto da bude crn, sakrije sve zanimljive detalje. Takođe je šteta imati 30 soma za auto, a nemati ~40e/m za garažu.
Tapatalk 4
Tapatalk 4
ma srebrni ne mogu da smislim... moze crni, braon, ipanema brown pa cak i beli/crveni bi pre ovog 
meni je u zgradi garaza preko 100eura mesecno + je skoro nemoguce doci do nje
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4

meni je u zgradi garaza preko 100eura mesecno + je skoro nemoguce doci do nje

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4
Re: AW: Zanimljivi oglasi
Samo jos da je automatik 
A cena garaze u tvojoj zgradi kao po CH
Gesendet von meinem GT-I9505

A cena garaze u tvojoj zgradi kao po CH

fali mu S-tronic + quattro+lepa boja+felne
mada sta god da ima nebi kupio auto u srebrnoj boji,stavio sam cisto kao primer posto je ok oprema i cena... da se vratimo na temu, zivot sa platnenim krovom
ako bi menjao auto taj auto bi vozio cele godine, leti/zimi, kako ce to podneti ova cerada, kakva je po pitanju buke na autoputu

mada sta god da ima nebi kupio auto u srebrnoj boji,stavio sam cisto kao primer posto je ok oprema i cena... da se vratimo na temu, zivot sa platnenim krovom

ako bi menjao auto taj auto bi vozio cele godine, leti/zimi, kako ce to podneti ova cerada, kakva je po pitanju buke na autoputu

Cerada sve to podnosi bez problema a sto se buke tice, mislim da tu nije bas najbolja.
Pricao je Tex iskustva sa Boxterom.
Sto ne uzmes E93 kad vec hoces dobar kabrio

U životu nisam video da neko takav auto drži na ulici. Verovatno sa razlogom.
Tapatalk 4
Tapatalk 4
mislis da ce faliti nesto krovu u toku zime? ili...
bas steta sto audi fura ove platnene krovove, coupe-cabrio sa tvrdim krovom je odlicna kombinacija... ali samo bi A5 dosao u obzir
najvise mi se svidja, a dosta mu je pala cena u poslednje vreme...
sam si sebi odgovorio, hocu dobar kabrioFloyd napisao:Cerada sve to podnosi bez problema a sto se buke tice, mislim da tu nije bas najbolja.

bas steta sto audi fura ove platnene krovove, coupe-cabrio sa tvrdim krovom je odlicna kombinacija... ali samo bi A5 dosao u obzir

I ja hoću kabrio, ali teško za jedini auto. Možda uzmem Barchettu za zajebanciju, nego slabo ima dobrih po oglasima. Drugi problem je što bi Alfa išla napolje iz garaže. ;-) Ne bi joj se svidelo.
Tapatalk 4
Tapatalk 4
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Što se tiče kabria, meni su CC varijante bzvz, bez obzira na sve nekako mi je platneni krov mnogo bolja varijanta i žao mi je što je Bmw izbacio...
Od novijih kabria Opel Cascada,a od starijih E36 je nenadmasen po mom subjektivnom misljenju 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ako se lepo rasprdimo o kabrioletima odvojiću u novu temu ili spojiti ako već imamo 

+1Grujic napisao:Što se tiče kabria, meni su CC varijante bzvz, bez obzira na sve nekako mi je platneni krov mnogo bolja varijanta i žao mi je što je Bmw izbacio...
kad vec ne mogu Carreru, vozicu trojku kabrio

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Mante se ćorava posla sa kabrioletima. To je opcija tek kao II ili III automobil. Bez garaže, suludo, vožnja zimi isto. Vožnja bez kačketa ili iole brža vožnja povlači za sobom dva parecetamola. Hvala lepo. I da imam puno para, potrošio bi ih na skupe žene i jeftina pića. Pametnije je. 
Dr Grujiću prebaci i ovo.

Dr Grujiću prebaci i ovo.
Širim haos!