Otvoren "Reno PRO+" servis centar za biznis vozila
Novi Renoov koncept prodaje i održavanja lakih komercijalnih vozila svečano je predstavljen večeras u “Reno PRO +” centru u Dunavskoj ulici u Beogradu. Svečanosti su prisustvovale mnoge zvanice iz sveta automobilizma, predstavnici kompanija, partneri i prijatelji “AK Kompresor”, auto kuće pod čijim okriljem je večeras otvoren novi servis centar.
“Reno PRO +” je namenjen biznis korisnicima, a predstavlja koncept brže usluge servisa pre svega Renoovih, a zatim i Nisanovih, Dačijinih i drugih marki vozila koje mogu da se kupe u “AK Kompresor” auto kući, a takođe ih možete pogledati i na našem portalu mojauto.rs
Koliko je ovaj projekat bitan govori podatak da je primenjen samo u još 20 zemalja širom sveta, a jedini u Srbiji, što je po rečima generalnog direktora “AK Kompresora”, Đorđije Jovićević, zasluga višegodišnjeg uspeha firme u prodaji dostavnih vozila i posvećenosti poslovnim kupcima.
- Bitno je da smo jedan od retkih centara koji ima ovu uslugu, a ni u Evropi ih nema puno. Ono što predstavlja izuzetnu čast jeste to što nas je Reno izabarao da mu budemo partner, ali to negde vidimo da je rezultat višegodišnjeg rada - istakao je Jovićević.
“Reno PRO+” servis korisnicima pruža izdvojen prostor u koji mogu da dođu bez prethodne najavi i gde mogu da razgovaraju sa specijalizovanim savetnikom.
Dodatne pogodnosti su radno vreme od 8 sati ujutru, ubrzan prijem i održavanje, zatim skraćena procedura odobrenja postupka rada, a obezneđen je i veći broj dizalica što povećava i broj vozila koja mogu da budu primljena u centar.
- Suština je podizanje kavliteta usluge. Ovo je logičan nastavak našeg rada, jer u strukturi prodaje imamo 50% pravnih lica, dok u ukupnoj prodaji 30% čini dostavni program. Ovakav centar je u suštini naša obaveza i način da podignemo kvalitet usluge- kazao je direktor auto kuće.
Jovićević je na kraju naglasio i da u “Reno PRO+” centru mogu da se servisiraju i druge marke automobila, jer je koncept francuske kompanije da prihvata druge brendove, a i način da auto kuća “AK Kompresor” privuče kupce da u budućnosti kupe neki od Renovih automobila.
Meni je ok, nije ni najlepši ni najružniji. Ne znam samo kome segmentu pripada. Skuplji je od Insignije, što bi trebalo da znači da je minumum E segment.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline. Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite. Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
perfiko napisao:Meni je ok, nije ni najlepši ni najružniji. Ne znam samo kome segmentu pripada. Skuplji je od Insignije, što bi trebalo da znači da je minumum E segment.
To je isti auto kao Chevrolet Epica, dakle D segment.
Sloba napisao:
To je isti auto kao Chevrolet Epica, dakle D segment.
Uroš S. napisao:Malibu je na osnovi Insignije, ne znam koja je cena, ali ako je skuplji od EU D segmenta...
Zna li onda neko koji im je to fazon sa cenom?
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline. Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite. Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Brate mili,Audi A4 krece od 27.000,a oni hoce da Chevrolet ima istu pocetnu cenu?
To jedino ako svaki primerak dolazi potpuno opremljen,sto je jednaka glupost kao i pocetna cena...
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.