Sent from mTalk
DomaćinIvan napisao:
Ceo dizajn Oktavije je odavno istrosen, ako tako postavimo stvari. Izgleda kao zategnuta Jetta ili BorO od pre 15 godina koji su tada i sami bili dosadni. Misljenja u vezi tih felni su podeljena i ja bih, da sam na tvom mestu, uradio tako kako ja hocu jer - jebes misljenja. Meni licno te felne vise idu uz neki Lambo i uz neki bezobrazluk, ali, kao sto rekoh, potpuno nebitno.nidza napisao:Sve do jedne felne što ste okačili sem RS 18" su totalno istrošene. Uvek bih pre ostavio ove fabričke 19", što će se verovatno i desiti.
Tapatalk
Bas sam ovo hteo da kazem. Kao da su za Lamba pravljene.Sloba napisao:Meni licno te felne vise idu uz neki Lambo i uz neki bezobrazluk
Totalno pogresan auto su pazarili ako zele da nesto "vristi"nidza napisao:Mora nešto da vrišti na autu, inače je sleeper, a mislim da kupci ovog auta to ne žele. Meni je svejedno, ali ove felne su mi skroz u redu za auto koji će sutra možda imati preko trista KS.
Delim ovaj stav, koliko god Octavia (posebno RS) bila dobar auto.Sloba napisao: Ceo dizajn Oktavije je odavno istrosen, ako tako postavimo stvari. Izgleda kao zategnuta Jetta ili BorO od pre 15 godina koji su tada i sami bili dosadni.
Hoce covek novog turbo benzinca sa 200+ konja koji je ujedno i praktican auto i ako se pogledaju cene RS kod nas ovo je ubedljivo najracionalnija kupovina bez ikakve konkurencije.milosg napisao:Mene baš čudi da ti nidzo nakon Alfe u kojoj si uživao u svakom trenutku gledaš Oktaviju. Sećam se i postova o Jaguaru. Nekako mi to ne ide jedno sa drugim.![]()