Ako bih i uzimao, uzimao bih za kes (verovatno neki kupljen preko ugovora).
Nisam od onih koji potpisuju ugovore. Do sada sam mogao uzeti bar 5 telefona u MTSu, za vreme postpaid staza koji imam. Ujedno, mogao bih dobiti i duplo brzi net kod kuce ili popust na kablovsku, uz ugovor, ali neeee
Posto nemam ugovornu obavezu, pretplata mi je 50%. Kada mi se preracuna, isplativije mi je da kupim sebi telefon koji hocu i placam pola pretplate, nego da udjem u ugovornu obavezu zbog telefona...
-----
Iako sa tehnikom ne stojim lose, tj interesuje me i petljam se sa svim i svacim, od telefona ne ocekujem previse, niti imam zelje i vremena da se sa time zamajavam. Dakle, osim Igo-a, nemam neku potrebu za aplikacijama, marketom, flesovanjem, romovima... Najveca prepreka u nabavci novog telefona (citaj androida) je trajanje baterije. Ona Motorola Droid/Pro (XT610) ima bateriju od 1890mAh, ako se ne varam.
Uzeo bih onaj Primo, ali nema WiFi, sto i nije strasno uz internet u paketu, ali je ekran mali za vecu upotrebu interneta, a posto cesto putujem, ume to da ubije vreme. Uzeo bih Primo da mogu uzeti sluzbeni Android , ali me upravo baterija kolje, pa mi ciklus izmedju punjenja ne bi bio bas za pohvalu (a cesto nemam vremena da ga nakacim na racunar, ili u struju, ili sam na terenu...)
Tako da sada razmisljam da kao privatni uzmem neki Android (da oprobam i to), a za sluzbeni neki sa hardcore baterijom (a da moze baratati pozivima, ponekad porukama, uz BT)
---
Ako se uzme u obzir da trenutno imam telefon koji sam nov platio 2500din, kao i najjeftiniji touch uzet pre 3 godine (cisto da probam), sve vam govori o mojim afinitetima ka hitech ultra mega giga telefonima. Ne mogu da vodim racuna i o njima, pa nije gre'ota ni ako stradaju