Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zasto je Srbija tu gde jeste!
Ili bucko žrtvuje pione 

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Nevezano za ovo, meni ti kontejneri nisu nikako legli...
Prvo što me nervira što moram da ih pipnem... Drugo za veće i kabastije đubre tipa onih punih crnih kesa je problem.
Njihova glavna kao prednost je da ne smrde, međutim umeju da smrde itekako... Sad ne znam da li je tih par koji smrde rešeno loše u samom postavljanju ili im je to globalan problem.
Oni koji se nogom otvaraju su odlični ali su stalno razjebani, ili loš kvalitet ili stoka lomi
Prvo što me nervira što moram da ih pipnem... Drugo za veće i kabastije đubre tipa onih punih crnih kesa je problem.
Njihova glavna kao prednost je da ne smrde, međutim umeju da smrde itekako... Sad ne znam da li je tih par koji smrde rešeno loše u samom postavljanju ili im je to globalan problem.
Oni koji se nogom otvaraju su odlični ali su stalno razjebani, ili loš kvalitet ili stoka lomi

- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Slazem se da je dobro da nisu kao oni plasticni gde je vise smeca bilo oko njih nego u njima samima, jbg takav smo narod stoka! Zalosno je sto nijedan novi projekat ne moze a da se neko ne ocese za pare 

- Grujic
- Moderator
Bude smeća i oko ovih, al to sem gabarita zavisi i od lokacije, jer negde se više ljudi sjati na jedan pa su neki rasterećeni a neki preopterećeni.
Kad smo već kod kontejnera, da li ste primetili da ove klasične(classic
) u poslednje vreme planski pozicioniraju kod raskrsnica i to upravo da zaklanjaju pogled sa linije preglednosti. Kod mene u kraju su upustili trotoare i tako im napravili mesto gde im nije
Izvin'te zbog off-a

Izvin'te zbog off-a

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Одг: Zasto je Srbija tu gde jeste!
Traze opravdanje za postavljanje podzemnih..Velja napisao:Kad smo već kod kontejnera, da li ste primetili da ove klasične(classic) u poslednje vreme planski pozicioniraju kod raskrsnica i to upravo da zaklanjaju pogled sa linije preglednosti. Kod mene u kraju su upustili trotoare i tako im napravili mesto gde im nije
![]()
Izvin'te zbog off-a
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Brzine idu u H-a !!!

Sad ćemo da ih menjamo za neke pocinkovane garant.
TT
TT
Uvek ce konteneri smrdeti dokle god se smece baca tako kako se baca.Grujic napisao:Nevezano za ovo, meni ti kontejneri nisu nikako legli...
Trebalo bi da je obacezno da se smece baca u posebnim kesama namenjenim za to vezanim pri vrhu. Ovo prakticno potpuno resava problem smrada kontenera, nema rasipanja smeca okolo i sl...
I da se kese kupuju u opstini, i da se ne placa po kvm kuce iznosenje smeca. Samo gde bi onda bacali kabastije stvari 
TT

TT
- Grujic
- Moderator
Pa za kabastije imas svaki prvi vikend u mesecu 
Stavi se pored kontejnera i ide kamionce vise puta na dan.

Stavi se pored kontejnera i ide kamionce vise puta na dan.
Ma u CH ne smeju da stave ni plastične flaše u te opštinske kese a da ih ne spljeskaju, jer se đubre plaća po kesi. Ako nije propisana kesa u kanti ispred kuće neće je ni odneti.
Kad kupuješ nešto prvo misliš kako ćeš da ga baciš, dok kod nas nema tih problema.
Kad kupuješ nešto prvo misliš kako ćeš da ga baciš, dok kod nas nema tih problema.
Re: AW: Zasto je Srbija tu gde jeste!
Nije da ne smes nego se ne isplati