Po ovome kako stoji njegova prikolica nije iskljuceno. Sumnjam da je u sudaru sa klijom moglo ovoliko da je zanese..Woodoo napisao:Mislim da su na Pinku javili da je turčin preršao u suprotnu traku.
Ne brže od života!
- zrnkemiki
- Pridružio se: 18 Mar 2014, 11:33
- Garaža: Audi A5 2.0 190KS
Re: Ne brže od života!
Pa mozda je izbegavao klija ... Lako se prikolica zalomi 
Medjutim na kamionu je udarac sa desne strane, tako da je neko debelo zglajzao na drugu stranu

Medjutim na kamionu je udarac sa desne strane, tako da je neko debelo zglajzao na drugu stranu

Negde je pisalo da je clio krivudao po putu i da je kamio probao da ga izbegne...
Tapatalk
Tapatalk
Vozac kamiona je izjavio da je Clio krivudao po putu i da je pokusao da ga izbegne. Inace pogledao sam na street view ovo nije bas kod raksrnice nego kod stovarista ILGRAD-a a tu je bas bas ravno i pregledno, doduse dole nize ima krivina (odakle je isao Clio), mozda se zaneo ako je isao brze ili ko zna sta. Kamion je imao samo pravac ispred sebe.
U svakom slucaju grozna nesreca.
U svakom slucaju grozna nesreca.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Mogao je i na kočenju da izgubi prikolicu za ovo malo. Saopštiće valjda.
Tuga, kako god. Više nije ni važno šta je bilo...
Tapatalk Pro
Tuga, kako god. Više nije ni važno šta je bilo...
Tapatalk Pro
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Mislim da nije kamion ovde kriv. Rekao bih da je Clio presao u suprotnu traku i da je kamion krenuo da bezi levo da izbegne i zato je udarena njegova prednja desna strana.
A pogledajte ovo:
"Saobraćajna policija iz Kraljeva je tokom prethodnog vikenda sprovela akciju pojačane kontrole saobraćaja. Utvrđeno da je svaki dvadeset peti vozač vozio pod uticajem alkohola.
Od ukupnog broja sankcionisanih prekršaja, oko 90 odsto se odnosilo na alkoholisanost vozača, prenosi Tanjug.
Sprovodeći ovu akciju, kontrolisali su 380 vozila i vozača i tom prilikom sankcionisali 62 prekršaja, od kojih 55 prekršaja upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola i jedan prekršaj upravljanja vozilom pre sticanja prava na upravljanje, saopštila je policija.
Policija je iz saobraćaja isključila svih 56 vozača. Deset vozača je zadržano do istrežnjenja, a najduže do 12 sati, jer su u krvi imali više od 1,2 promila alkohola i oni će, po isteku zadržavanja, biti privedeni sudiji za prekršaje."

A pogledajte ovo:
"Saobraćajna policija iz Kraljeva je tokom prethodnog vikenda sprovela akciju pojačane kontrole saobraćaja. Utvrđeno da je svaki dvadeset peti vozač vozio pod uticajem alkohola.
Od ukupnog broja sankcionisanih prekršaja, oko 90 odsto se odnosilo na alkoholisanost vozača, prenosi Tanjug.
Sprovodeći ovu akciju, kontrolisali su 380 vozila i vozača i tom prilikom sankcionisali 62 prekršaja, od kojih 55 prekršaja upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola i jedan prekršaj upravljanja vozilom pre sticanja prava na upravljanje, saopštila je policija.
Policija je iz saobraćaja isključila svih 56 vozača. Deset vozača je zadržano do istrežnjenja, a najduže do 12 sati, jer su u krvi imali više od 1,2 promila alkohola i oni će, po isteku zadržavanja, biti privedeni sudiji za prekršaje."

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Mene su u petak dva puta zaustavljali, oba puta 0.0 naravno 
Sent from my LG-P880 using Tapatalk

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Očevidac
ČETIRI AUTA PROŠLA PORED MRTVIH
Jedan od očevidaca nesreće, vozač kamiona koji je još izdaleka primetio sudar, rekao nam je da ljudi nisu hteli da pomognu nesrećnim mladim ljudima.
- Čak četiri automobila su prošla i uopšte se nisu zaustavili da pokušaju da pomognu ili pozovu Hitnu pomoć. Neverovatno. To još nisam video, kakvi smo to ljudi - rekao je vozač.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Strasna tragedija, da covek ne poveruje. Inace, veoma mi je sumnjiv polozaj kamiona. Nikako nije mogao ovoliko da se zanese ukoliko je tacna prica koju sam pocitao u clanku - da se kretao svojom trakom. Cak i da se Clio kretao vecom brzinom, nemoguce je da prikolica bude ovoliko zanesena u stranu.
Meni po svemu sudeci, deluje da se kamiondzija nasao u suprotnoj traci i tako pokupio Klija koji nije imao kud. Mada, mozda gresim, verovatno ce biti dodatnih detalja.
Meni po svemu sudeci, deluje da se kamiondzija nasao u suprotnoj traci i tako pokupio Klija koji nije imao kud. Mada, mozda gresim, verovatno ce biti dodatnih detalja.
Kako možeš da znaš da se prikolica nije zanela od naglog kočenja?
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Ja na slikama ne vidim trag kočenja ni kod auta ni kod kamiona. 

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
MUP je saopstio da je udes ipak izazvao vozac kamiona koji je iz za sada neutvrdjenih razloga presao u suprotnu traku i sudario se sa Cliom.
Nidzo, pogledaj dobro ovu sliku ...

I videces u pozadini tragove kocenja kamiona u suprotnoj traci sto jasno govori da je kamion taj koji se kretao suprotnom trakom (da li zbog umora vozaca ili cega vec, ne znam, mada nije ni bitno). Kad je primetio Klija u neposrednoj blizini i shvatio da je sudar neminovan, kamiondzija je pokusao da se vrati u svoju traku nakon cega svojim desnim delom udara direktno u Klija o cemu svedoci i polozaj samog Klija. Jer da se kamion kretao svojom trakom, minimalna je verovatnoca da je Klio mogao bas toliko da "zastrani" u suprotnu traku i udari u krajnju desnu stranu kamiona (sto se moze videti na ovoj slici).

Znaci, jasno se vidi da je kamiondzija kriv za udes. Zali Boze mladih zivota !

I videces u pozadini tragove kocenja kamiona u suprotnoj traci sto jasno govori da je kamion taj koji se kretao suprotnom trakom (da li zbog umora vozaca ili cega vec, ne znam, mada nije ni bitno). Kad je primetio Klija u neposrednoj blizini i shvatio da je sudar neminovan, kamiondzija je pokusao da se vrati u svoju traku nakon cega svojim desnim delom udara direktno u Klija o cemu svedoci i polozaj samog Klija. Jer da se kamion kretao svojom trakom, minimalna je verovatnoca da je Klio mogao bas toliko da "zastrani" u suprotnu traku i udari u krajnju desnu stranu kamiona (sto se moze videti na ovoj slici).

Znaci, jasno se vidi da je kamiondzija kriv za udes. Zali Boze mladih zivota !
Hoće li se ikad obilaznica završiti.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Ali vidi gde ga je clio udario, trebao se vratiti u svoju traku onda?
Послато са GT-N7100
Послато са GT-N7100