Dobro veče
Re: Dobro veče
+1
@Kuzmanovic
Boli, boli, al' po čontari je baš zayebano - par sekundi ne vidiš ništa, totalni mrak...
@Kuzmanovic
Boli, boli, al' po čontari je baš zayebano - par sekundi ne vidiš ništa, totalni mrak...
Odavno sam primetijo nextovo potajno divljenje pratnji, rotacijama, IJP i ostalim brzim plavim momcima... Tako da me ne cudi sto podrzava represiju vlasti.
search.php?keywords=ijp&terms=all&autho ... mit=Search 

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Pa dobro svako ima neki fetiš
Nadam se da je njemu Toyota LC, a ne uniforma...

Nadam se da je njemu Toyota LC, a ne uniforma...
Defender, kakav lc. 

to kako nisu tacne sam imao prilike da vidim uzivo i ne bih se slozio. nisu uvek tacne, ali itekako mogu biti a zasto praviti sebi problem...problem je sto recimo, kad si je vec spomenuo, navijac f1 i fudbalski navijac nikako nisu isti...Captain Slow napisao:Jednom mom drugaru je npr žena zabranila da ide na fudbaldragan napisao:Siguran sam da ima ljudi koji bi se uklopili u tvoju pricu....
Baš zbog tih nekih priča o "navijačima" koje naravno nisu tačne.
Fudbal se igra zbog publike, svugde u svetu postoji problem sa neredima, problem je naravno nemoć države da im se suprostavi.
neki f1 vozaci su medju najplacenijim sportistima na planeti, vrte se ogromne pare, ima gomila timova i vozaca za koje se navija, neke trke posecuju desetine hiljada ljudi, nose boje timova na sebi, po licu, nose transparente i zastave raznih timova i nacija, ali zasto nigde nikad nije izbio nijedan incident? sta mislis?
ja imam neku svoju teoriju, ali me bas zanima tvoja...
@grujic - da, treba napraviti razliku izmedju manje-vise opravdanih demonstracija i bahatih navijaca. ali u ovom konkretno slucaju na slici, ponasanje onog nesrecnog lika je isto kao i divljanje nekog navijaca na utakmici...
bilo je raznih protesta slicnog tipa i kod nas, ali bez divljanja prema policiji, i poginulih. ne secam se recimo da je neko poginuo kad se branio peti parkic ili kako se vec ono zvalo, kad su se ljudi organizovali i sprecili da se tamo izgradi zgrada ili sta vec, i to na kulturan nacin, mirnim demonstracijama, koncertima i propagandom po medijima...mozda imam pogresnu sliku o celoj stvari, mozda ne, ali ne verujem da je jedini nacin da se nesto promeni organizovati onakve napade na policiju. ne zbog njuski koji su u njoj a koji imaju svasta na dusi, vec zbog samog nacina funkcionisanja drustva i drzave...
doduse, nisam bas upucen u celu pricu oko ovoga u turskoj, koliko znam pocelo je od obicnih protesta zbog secenja nekog drveca ( sto u potpunosti podrzavam ) ali se zbog ko zna cega rasirilo i preraslo u nemire na nacionalnom nivou... i tu bi sigurno bilo zanimljivo otkriti razlog zbog cega je sve to tako...
Kad bi znao samo da su i investitori podrzavali te protestedragan napisao:
@grujic - ne secam se recimo da je neko poginuo kad se branio peti parkic ili kako se vec ono zvalo, kad su se ljudi organizovali i sprecili da se tamo izgradi zgrada ili sta vec, i to na kulturan nacin, mirnim demonstracijama, koncertima i propagandom po medijima..
.

- Captain Slow
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 02:19
Nema teoretisanja, fudbal gleda sirotinja, simple as thatdragan napisao:ja imam neku svoju teoriju, ali me bas zanima tvoja...

pa ono, kad su isfrustrirani jer imaju po njihovom misljenju manje para, ajde onda da se pobiju medjusobno, sa policijom, sa kim stignu, polupaju sto stignu itd...
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Mozda Next gotivi taj submission fazonDusan napisao:Odavno sam primetijo nextovo potajno divljenje pratnji, rotacijama, IJP i ostalim brzim plavim momcima... Tako da me ne cudi sto podrzava represiju vlasti.search.php?keywords=ijp&terms=all&autho ... mit=Search

Dusane, ne divim se nijednom panduru, ne gajim iluzije kako oni rade za nase dobro itd, ali igrom slucaja znam xy ljudi koji rade u policiji, par drugara je radilo u interventnoj, radio sam par puta za MUP, upoznao i tako neke ljude, pa shvatis da nisu svi olosi, secikese i kosovari koji su dosli da se kurce po Beogradu.
Najveci idioti su ili kriminalci ili policajci, tu nema govora, ali cu pre da opravdam ishitrenu ili prejaku reakciju policije nego nekog Urosa, Miku, Ziku koji su dosli iz nekog pripickovca u Bg da prave sranja (ili zato sto su degenerici ili zato sto im je placeno) i onda njihovo kukanje kako su dobili batine od policije.
Kao sto neko rece, ako svi mirno protestvuju (tipa peti parkic i slicno) ne vidim da je bilo nekih problema sa murijom. Ako panduru je*e mater, gadja ga kamenjem, lomi po gradu, pa ne da bih ga tukao nego bih mu polomio sve kosti.
Taj pandur, kornjaca ili sta vec nije dosao tu jer nije imao pametnija posla nedeljom popodne nego covek radi svoj posao.
Pritom, ne hvatajte se za "uopsteno veca ovlascenja" i zloupotrebe, jer pred svaki javni skup ekipa policije koja ce ga obezbedjivati ima brifing i na osnovu procene se dozvoljava ili zabranjuje policiji da reaguje. Tako se i u toku skupa menjaju ovlascenja, naredjuje reakcija itd.
To nema veze sa svakodnevnim poslovima, nego se radi iskljucivo za situaciju u tom trenutku.
Koliko puta su huligani pravili haos a policija je stajala ili evenutalno u kordonu potiskivala, a nije tukla po licnom nahodjenju.
Drugo, to sto neko neplanirano dobije po tamburi u guzvi, pa nisu ni panduri robokap da skeniraju svakoga pojedinacno.
Batine dobijes ako pravis sranja ili se nadjes u pogresno vreme na pogresnom mestu okruzen ljudima koji prave sranje.
Ici na demonstracije ili derbi i biti u guzvi a ocekivati da ce te pandur pomaziti po glavi i reci "ajde idi ti kuci, ti si dobar decko" je debilno.
Ja bih zaista u situacijama tipa "miting za kosovo" 2008. godine pustio policiju da ubije boga u svakome ko im padne saka. Ono sto se desavalo je bilo ponizenje i za drzavu i za policiju, ali su panduri imali naredjenja kakva su imali i bilo je vise njih povredjenih nego demonstranata.
Grujicu, sto se tice nasladjivanja klipom
Ne nasladjujem se nicijom smrcu, ali onakvo ponasanje onog lika ako je po tebi normalno.....
edit: U jebote, koliki post. Izvinjavam se.
Poenta je - nema opravdanja za pravljenje nemira, ni u jednoj situaciji, a pogotovo ne paljenje kola, lomljenje po gradu itd.
Protestvuj, pevaj, jedi govna, ali nemoj da pravis haos i sve ok. .
Najveci idioti su ili kriminalci ili policajci, tu nema govora, ali cu pre da opravdam ishitrenu ili prejaku reakciju policije nego nekog Urosa, Miku, Ziku koji su dosli iz nekog pripickovca u Bg da prave sranja (ili zato sto su degenerici ili zato sto im je placeno) i onda njihovo kukanje kako su dobili batine od policije.
Kao sto neko rece, ako svi mirno protestvuju (tipa peti parkic i slicno) ne vidim da je bilo nekih problema sa murijom. Ako panduru je*e mater, gadja ga kamenjem, lomi po gradu, pa ne da bih ga tukao nego bih mu polomio sve kosti.
Taj pandur, kornjaca ili sta vec nije dosao tu jer nije imao pametnija posla nedeljom popodne nego covek radi svoj posao.
Pritom, ne hvatajte se za "uopsteno veca ovlascenja" i zloupotrebe, jer pred svaki javni skup ekipa policije koja ce ga obezbedjivati ima brifing i na osnovu procene se dozvoljava ili zabranjuje policiji da reaguje. Tako se i u toku skupa menjaju ovlascenja, naredjuje reakcija itd.
To nema veze sa svakodnevnim poslovima, nego se radi iskljucivo za situaciju u tom trenutku.
Koliko puta su huligani pravili haos a policija je stajala ili evenutalno u kordonu potiskivala, a nije tukla po licnom nahodjenju.
Drugo, to sto neko neplanirano dobije po tamburi u guzvi, pa nisu ni panduri robokap da skeniraju svakoga pojedinacno.
Batine dobijes ako pravis sranja ili se nadjes u pogresno vreme na pogresnom mestu okruzen ljudima koji prave sranje.
Ici na demonstracije ili derbi i biti u guzvi a ocekivati da ce te pandur pomaziti po glavi i reci "ajde idi ti kuci, ti si dobar decko" je debilno.
Ja bih zaista u situacijama tipa "miting za kosovo" 2008. godine pustio policiju da ubije boga u svakome ko im padne saka. Ono sto se desavalo je bilo ponizenje i za drzavu i za policiju, ali su panduri imali naredjenja kakva su imali i bilo je vise njih povredjenih nego demonstranata.
Grujicu, sto se tice nasladjivanja klipom

Ne nasladjujem se nicijom smrcu, ali onakvo ponasanje onog lika ako je po tebi normalno.....
edit: U jebote, koliki post. Izvinjavam se.
Poenta je - nema opravdanja za pravljenje nemira, ni u jednoj situaciji, a pogotovo ne paljenje kola, lomljenje po gradu itd.
Protestvuj, pevaj, jedi govna, ali nemoj da pravis haos i sve ok. .
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Problem je sto su kod nas policajci mahom wanabee moskriji koji nisu imali kohones da budu sa one strane zakona. Znam par njih, moje godiste koji su gluvarili po kraju, uzimali oruzje od matoraca i iznosili napolje, tukli se svakom prilikom i ulazili u raznorazne konflikte, pisali ACAB i FTP i slicne stvari po zidovima, po fejsbuku, da bi sada radili kao panduri. To je ogroman problem.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Evo gledam na TV prilog o skupu opevovih oldtajmera. Tamo nešto nije u redu ili ono su u stvari replike od fibergasa 
Sent using Tapatalk

Sent using Tapatalk
Širim haos!
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
m.m

trojanac napisao:Tom Kruz se maže kremom od ptičje kake da bi se podmladio. Ako to tako funkcioniše, onda je moj auto bar 2012. godište!
A MM-ov 2035.