Karađorđevom ulicom može se ići samo smeru ka Kalemegdanu zbog rekonstrukcije. Iz pravca Bulevara vojvode Bojovića mora se u Kneza Sime Markovića i Pop Lukinom do Brankovog mosta.
Ovde dodatni kolaps pravi što se radi (ne znam da li su završili u prethodnih nekoliko dana...?) deo Topličinog venca ka Pop Lukinoj, pa svi koji hoće da uđu u Carice Milice moraju da idu kroz malenu Maršala Birjuzova što traje po 15-30 minuta.
I da ne zaboravimo besmisleno proširenje pešačkih zona u tom delu gde nema pešaka, ali zato fali parking mesta, stanari ne mogu da priđu svojim kolima, a vozači se sabijaju kroz male ulice.
Baš su napravili haos u poslednjih godinu dana i dok se ne napravi garaža na Studentskom trgu neće biti bolje...Ako su hteli da šire pešačke zone trebalo je prvo napraviti garažu.
Dodjoh kod sestre u Marsala Birjuzova... Sta su uradili od nekada mirne jednosmerne ulice. Nemam snage ni da prepricavam, ko razume shvatice na sta mislim.
Ogi cime se ti bavis? Da li je ostvarivo da promenis grad/drzavu? Vidim da ti beograd tesko pada zbog vlasti, ulica, rupa, guzve, svega sto se desava, itd, itd. Da li je moguce da nesto promenis na licnom planu?
Ne provociram te brate, iskreno pitam.
Treba mi kojima to smeta da se trudimo da promenimo sistem, to malo deluje nemoguce, ali logicnije nego da bežimo iz sopstvene zemlje zato sto ljudi koji su pozicijama da rešavaju stvari uopšte ne rešavaju stvari. Oni treba sa odu.
Garaža "Pionirski park", smeštena odmah ispred Starog dvora, od četvrtka 3. januara biće zatvorena zbog izvođenja završnih radova, saopštilo je JKP "Parking servis".
Planirano je da radovi budu završeni do sredine februara, kada će korisnicima ovaj objekat biti na raspolaganju u punom kapacitetu od 467 parking mesta.