Devočica stvarno "glumi" - svaka častchayo napisao:Ma, deca su skroz cool, odlicno glume, pogotovo devojcica koja skoro i nema tekst.
Ne znam meni je legla serija

A onaj mali debeli krezubi je - upiš

Devočica stvarno "glumi" - svaka častchayo napisao:Ma, deca su skroz cool, odlicno glume, pogotovo devojcica koja skoro i nema tekst.
Ne znam meni je legla serija
Pratim, ok je, ali je original bolji. Ovde mi se ne svidja ova animacija sa efektima olovke, ali je i dalje dobar.stefanan napisao:E da, ko je gledao anime Berserk, krenuo je nastavak. Za sada su izasle 4 epizode
Vrlo sam izbirljiv i ne gledam mnogo filmova a zadnjih godina skoro da isključivo odgledam samo SF ili Fantasy žanr (da odmorim mozak od realnosti). Tako da - hvala na predlogu ali nisam takav tip gledaoca filmova. Inače vidim da jesam gledao nekoliko filmova za koje je on pisao muziku.Delija napisao:@maxer
Mozes da krenes i sa totalno druge strane - nadjes sve crtane za koje je muziku radio Joe Hisaishi - tesko mozes da promasis.
http://www.imdb.com/name/nm0386749/?ref_=ttfc_fc_cr9
Nije loše, mada malo je priča "mekša'' verovatno jer je išao na CN. Naravno, treba sadržaj da je prilagođen klincima.