Corona virus
-
- Pridružio se: 04 Maj 2012, 10:59
- Garaža: kia ceed 1.4, pezo 206 1.4 hdi
Re: Corona virus
Treba razmisliti i napraviti prioritete.
Kao i za sve u zivotu.
2 kutije antibiotika vs mogucnost nastanka komplikacija.Nije dokazano da su uzrocno-posledicno povezani,ali u vezi covida,nista nije dokazano.
Ja to tako gledam prosto i ne bi sirio pricu "sta bi bilo,kad bi bilo".
Kao i za sve u zivotu.
2 kutije antibiotika vs mogucnost nastanka komplikacija.Nije dokazano da su uzrocno-posledicno povezani,ali u vezi covida,nista nije dokazano.
Ja to tako gledam prosto i ne bi sirio pricu "sta bi bilo,kad bi bilo".
Sad niko ne spominje nus pojave uzimanja velikih količina antibiotika u populaciji.
Fovelid antibiotik.
Posle samo 3 kapsule 500mg komplikacije, direktno povezano jer prestankom uzimanja odmah nestali problemi. (više njih). Stariji pacijent.
Ja sam pregurao Covid bez ikakvih lekova i mislim da je tako bolje uz prirodni imunitet ko ima sreće da može tako da se izbori.
Posle samo 3 kapsule 500mg komplikacije, direktno povezano jer prestankom uzimanja odmah nestali problemi. (više njih). Stariji pacijent.
Ja sam pregurao Covid bez ikakvih lekova i mislim da je tako bolje uz prirodni imunitet ko ima sreće da može tako da se izbori.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Imao sam blazi oblik, nisam dobio antibiotike. Samo d3 4000ij, c 2000mg, cink, mg, alfalipoinska kiselina i aspirin.
Citam, izrael vakcinisao vec 1 milion od 9 miliona stanovnika. Do kraja marta zavrsavaju pricu.
Citam, izrael vakcinisao vec 1 milion od 9 miliona stanovnika. Do kraja marta zavrsavaju pricu.
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Nešto preko milion su vakcinisali za 12 prvih dana.
Možda će im trebati malo više vremena da obuhvate koliko su planirali . Negde u februaru završavaju .
Za sada oko 20% ne bi želelo vakcinu ,i to će poštovati .
Možda će im trebati malo više vremena da obuhvate koliko su planirali . Negde u februaru završavaju .
Za sada oko 20% ne bi želelo vakcinu ,i to će poštovati .
Pa vakcinacija valjda i ne treba da bude 100%, nego negdje oko 70%...
Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока
Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока
Eee promenili misljenje u medjuvremenu
Sada se govori negde oko 90% (a nadaju se 100% mada ne znam kako mogu da se nadaju kada tako nesto nije ni teoretski moguce)... Negde od pocetka decembra kako su postale dostupne vakcine sinhronizovano svi menjaju pricu oko imuniteta krda...

Sa novom varijantom koja dize R broj, kazu da procenat mora da bude znacajno veci od 70%, koji je vazio slza inicijalnu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Od poznanika preminuo deda, inače slabog zdravlja, a i bio Covid19 pozitivan. Deda umro nekoliko dana pre nove godine, a sahrana zakazana tek za 08.01. Kažu da neverovatno velik broj sahrana u NS i okolini.
U Covid19 ambulanti u NS jutros je bilo samo oko 20ak ljudi.
U Covid19 ambulanti u NS jutros je bilo samo oko 20ak ljudi.
- pankoz
- Pridružio se: 09 Avg 2014, 21:05
- Garaža: Citroen C4 Grande Picasso 1.,6 hdi , Citroen C3 1,4 hdi
To sam i ja danas čuo od ćaleta da je poprilično ljudi pomrlo iz N.Sada i da se dugo čeka za sahranu.Počeli su sahranjivati ljude i vikendom što pre nije bio običaj.
Послато са Nexus 7 помоћу Тапатока
Послато са Nexus 7 помоћу Тапатока
@Markoni pratite ddimer.
Stigli rezultati danas. Ženi sve u tolerancijama, meni par odstupanja, kao kod blažih virusnih infekcija.

Proverite opet kroz nekoliko dana, infekcija je tek počela kod vas. Mom kolegi je nakon tri dana simptoma i pet dana bez, negde tek posle više od nedelju dana ddimer bio preko 1500.
Žena je već pri kraju, a ja ću ići opet za 3-4 dana.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Supruga danas vadila krv i nema antitela. Bili smo sve vreme zajedno. Isto ju je pičila jeza kao i mene. E sad, da l’ ona nije ni imala koronu ili nije razvila antitela...? U svakom slučaju-skenj. Taman kontali da smo mirni...