Zanimljivi oglasi
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Zanimljivi oglasi
Milosev gnojf je odlican auto, jedino sto je pitanje da li trenutno kod nas ima ljubitelj koji je spreman da duboko zavuce ruku u dzep.
Brzine idu u H-a !!!

Naravno da je to najbitnije, kao i svaki auto koji je avangarda svoje klase.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Pa nije sve nebitno. Velike felne, duboki branici i spojleri koji od prosecnog prave wannabe zajeban auto su must have opremaXepoj87 napisao:Ma da, oprema je nebitna, samo klotovi treba da se uzimaju

Taj Golf je pre 3 godine kostao cca 50k evra a vi mislite da posle 35k km vredi tek 25k?
Cena je realna ali stoji i da je tesko u Srbiji (koja je trziste nasminkanih dizel krseva) dobiti te pare...
Naravno da je oprema jako bitna. Ali praksa je pokazala da oprema placena na novom autu, lupicu, 15 soma, kod polovnjaka vredi plafon 5, i to u najboljem i najsrecnijem slucaju.
Ja prvi kapiram Milosa sto ceni svoj auto, imam i ja slican problem. Ali takve cene kao sto su moja i njegova se daju kada jos nisi siguran sta zelis, pa kazes ako neko da xxxxx € onda sam spreman da se oprostim od njega i uzmem nesto novije, drugacije, sta vec. A ako ne dobijes tu cenu onda vozis i dalje, i dalje ti je lepo, uradis neki upgrade i tako to. Eto zato ocekujem crveni auto u naredna 2 meseca na bar Stage 1.
Tapatalk Post
Ja prvi kapiram Milosa sto ceni svoj auto, imam i ja slican problem. Ali takve cene kao sto su moja i njegova se daju kada jos nisi siguran sta zelis, pa kazes ako neko da xxxxx € onda sam spreman da se oprostim od njega i uzmem nesto novije, drugacije, sta vec. A ako ne dobijes tu cenu onda vozis i dalje, i dalje ti je lepo, uradis neki upgrade i tako to. Eto zato ocekujem crveni auto u naredna 2 meseca na bar Stage 1.

Tapatalk Post
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ovo je krenulo u lošem smeru...
Markoni, upravo tako 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Markoni napisao:Naravno da je oprema jako bitna. Ali praksa je pokazala da oprema placena na novom autu, lupicu, 15 soma, kod polovnjaka vredi plafon 5, i to u najboljem i najsrecnijem slucaju.
Ja prvi kapiram Milosa sto ceni svoj auto, imam i ja slican problem. Ali takve cene kao sto su moja i njegova se daju kada jos nisi siguran sta zelis, pa kazes ako neko da xxxxx € onda sam spreman da se oprostim od njega i uzmem nesto novije, drugacije, sta vec. A ako ne dobijes tu cenu onda vozis i dalje, i dalje ti je lepo, uradis neki upgrade i tako to. Eto zato ocekujem crveni auto u naredna 2 meseca na bar Stage 1.![]()
Tapatalk Post

Vidi ovog sada sa plusone, a malopre suprotna prica 
Poenta je da taj auto vredi 30 soma i da nije precenjen po toj ceni, samo je pitanje da li ima kupca. Ako nema, u sreci da ga sluzi i dalje
Sent from my Sony

Poenta je da taj auto vredi 30 soma i da nije precenjen po toj ceni, samo je pitanje da li ima kupca. Ako nema, u sreci da ga sluzi i dalje

Sent from my Sony
S obzirom da nase trziste golfa R ne postoji, jedino poređenje je koliko bi te izaslo da uvezes isti takav iz Nemacke i da se na osnovu toga kaze da li je realna cena ili ne. Pretpostavljam da ovaj novi R od 35k u DE ispadne bar 40 dok dođe kod nas sto je 30% vise od crvenog sto nikako nije zanemarljivo.
E sad sto su male sanse da se nadje ludak koji ce to znati da ceni to je druga prica.
E sad sto su male sanse da se nadje ludak koji ce to znati da ceni to je druga prica.
Dao bih max 10k €. Samo zato što je suvozačko sedište razvaljeno... 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Sve je do toga, da oglas vidi taj jedan psiho, koji bas sada trazi slican auto 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Jebe ga što je izašao novi model...
Koliko je koštao uopšte Milosev nov, 50k?
Koliko je koštao uopšte Milosev nov, 50k?
53
Sent from my Sony
Sent from my Sony
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Milos je sigurno bio svestan teze postprodaje kad je kupovao auto, tako da ne sumLJam da ima rezervni plan 
Milos je 2. vlasnik?

Milos je 2. vlasnik?
Brzine idu u H-a !!!