Sport
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Re: Sport
Nikada nisam gledao utakmicu da smi mi nekog isprovocirali i psihgilopki dobili, ali nas svako navuče...pa čak i Nemci koji nemaju pojma sa provociranjem su nas više puta dobili na to.
Italijan ih je dobro pripremio za pametan bunker i otezanje vremena, a oni su dodali par seljačkih fazona na koji smo kao majmuni naseli..u stvari i majmuni evoluiraju, ali naši navijači nikada. Razvaliće nas zbog petardi i navijača u terenu.
Jedimo me onaj lik koji je urlao u kameru razveselio.
Italijan ih je dobro pripremio za pametan bunker i otezanje vremena, a oni su dodali par seljačkih fazona na koji smo kao majmuni naseli..u stvari i majmuni evoluiraju, ali naši navijači nikada. Razvaliće nas zbog petardi i navijača u terenu.
Jedimo me onaj lik koji je urlao u kameru razveselio.
Pa ko ce ispasti kriv nego mi? Nismo mogli da obezbedimo teren. Navijaci ulaze kao da je neki park u pitanju. Toliko smo ponizeni da je to strasno. Jos siptar sto je upravljao dronom pusten, nije ni prenocio.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Tuku se oko faula,a ovo je bilo cista politicka provokacija. Nikad ti me mozes toliko da obezbedis teren da niko ne moze da udje.
Kazu da su neki evropski zvanicnici/diplomate izvrsili pritisak da se puste albanski navijaci da dodju da gledaju,nasi su ih valjda zaustavili na stadionu
Kazu da su neki evropski zvanicnici/diplomate izvrsili pritisak da se puste albanski navijaci da dodju da gledaju,nasi su ih valjda zaustavili na stadionu
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalk
Ovo nije tacno. Pre par godina je uleteo Danac iz cista mira tokom meca protiv Svedske i napao igraca koji je trebao da izvede penal, a nije bilo nikakvih provokacija, samo su gubili na domacem terenu.Dusan napisao:Tuku se igraci svuda u svetu, ali navijaci ne ulecu na teren, barem ne u uredjenom delu sveta, kojem kao tezimo.stefanan napisao:A ko je zapoceo tucu na terenu ?
Ne opravdavam ulazak navijaca, a posebno ne udaranje igraca samo me malo nervira spinovanje oko toga i predstavljanje tog ulaska kao ozbiljnije od fasisticke politicke provokacije.
UEFA ne opravdava politiku na stadionima u bilo kakvom obliku. Zastava je zavrsila kod delegata. Nisam siguran da cemo samo mi da nahebemo, cak mislim da su oni vise u problemu.
Neće im doprineti ni slavlja na ulicama koja su poslali u svet, pod uslovom da UEFA bude radila svoj posao kako treba.
Ovo je realno moglo i gore da se završi s obzirom kako je počelo.
Tapatalk Pro
Ovo je realno moglo i gore da se završi s obzirom kako je počelo.
Tapatalk Pro
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Zna li neko, sem što će nam uzeti 3 boda, koje su kazne u opticaju?
Prazne tribine? Izbacivanje možda?
Prazne tribine? Izbacivanje možda?
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ja iskreno sumnjam da ce nam bilo sta oduzeti.
Zbog politicki "pipave" situacije, pretpostavljam da ce se utakmica ponoviti bez publike - mozda cak i na neutralnom terenu.
Zbog politicki "pipave" situacije, pretpostavljam da ce se utakmica ponoviti bez publike - mozda cak i na neutralnom terenu.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...