Ne brže od života!
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Re: Ne brže od života!
Ček, taj urin za analizu, to je samo za alkohol ili i za alkohol i za narkotike?
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Smeš sa srpskom da voziš EU table svuda osim u zemlji u kojoj imaš boravak duže od godinu dana. Ostali nisu nadležni. Glupi propisiDusan napisao:Kazu ti da mozes gde hoces, ja otisao iza nekog zbuna.![]()
Nisam hteo da ulazim u pricu, hteo sam da samo sto pre zavrsim posto nemam austrijsku dozvolu a sa ovom srpskom ne smem da vozim EU table, pa mi nikako nije odgovaralo da dublje proucavaju dokumenta.

A za šoranje... jbg. sumnjiv si im (Srbenda iz Beč iz NemačkU), džaba se prodaješ kao evropejac

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Biće da je samo za narkotike, i meni je bio sumnjiv otpočetkaTheWickerMan napisao:Ček, taj urin za analizu, to je samo za alkohol ili i za alkohol i za narkotike?

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
I meni je bio sumnjiv čim sam ga prvi put video. Nekako mu se pogled gubi u daljini. : kezo:
A i ovaj naslov kad sam pročitao odmah mi je on pai na pamet. http://www.blic.rs/Vesti/Svet/510227/PL ... u-Austriji

Sent using Tapatalk
A i ovaj naslov kad sam pročitao odmah mi je on pai na pamet. http://www.blic.rs/Vesti/Svet/510227/PL ... u-Austriji

Sent using Tapatalk
Širim haos!
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Sinoć se kolega i ja vraćamo iz Novog Sada autoputem, on vozi. Idemo njegovim Mitsubishi Outlanderom, krstarimo nekih 130 na sat autoputem. Već je mrak, ja se zablenuo u telefon. U levoj smo traci i u jednom momentu obilazimo 2 šlepera u nizu koji se veoma sporo kreću. Odjednom se začu sirena, kolega se trgnu i opsuje, naglo cima volan u desno i uleće između njih - međutim jako su blizu a idu sporo (nekih 60) pa leže na kočnicu i mi se zaustavljamo na brucu od dupeta kamiona ispred. Naravno i džip se zaljuljao od naglog cimanja, ali je ESP pomogao da se spasimo.
Šta se desilo? Mamlaz sa novim belim A6 (švabske tablice) se zaleteo kol'ko igde može levom trakom, kolega ga je snimio da se približava velikom brzinom ali je već krenuo u obilazak ove kolone. Malo pre ovoga smo isto nekog obilazili pa se stoga nismo ubacili iz desne nego smo koloni prišli u levoj traci, nismo dakle sekli ovog što je naišao. A6 se dakle najvećom mogućom brzinom dojurio do nas i onda je opalio duga svetla ne smanjujući brzinu, plus legao na sirenu
kolega se, valjda na tren zamišljen, cimnuo kad ga je ovaj trgnuo i mahinalno krenuo da se skloni u strahu da nas ne udari... Sve ovo se dešava malo posle naplatne rampe.
Nastavljamo da se krećemo istom brzinom, i dotičnog mamlaza stižemo kod Autokomerc kartinga!?
Ne da sam ispizdeo, koliko zbog debilizma ovog iz Audija toliko i zbog kolegine naivne reakcije. A zapeo sam bio da idemo mojim kolima, i sve mi se nešto ne da. Mada je možda i bolje, mislim da bih ga vijao dok mi ne nestane benzina
Šta se desilo? Mamlaz sa novim belim A6 (švabske tablice) se zaleteo kol'ko igde može levom trakom, kolega ga je snimio da se približava velikom brzinom ali je već krenuo u obilazak ove kolone. Malo pre ovoga smo isto nekog obilazili pa se stoga nismo ubacili iz desne nego smo koloni prišli u levoj traci, nismo dakle sekli ovog što je naišao. A6 se dakle najvećom mogućom brzinom dojurio do nas i onda je opalio duga svetla ne smanjujući brzinu, plus legao na sirenu

Nastavljamo da se krećemo istom brzinom, i dotičnog mamlaza stižemo kod Autokomerc kartinga!?
Ne da sam ispizdeo, koliko zbog debilizma ovog iz Audija toliko i zbog kolegine naivne reakcije. A zapeo sam bio da idemo mojim kolima, i sve mi se nešto ne da. Mada je možda i bolje, mislim da bih ga vijao dok mi ne nestane benzina

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Vcrs u Ivana Ribara nova Octavia RS crna, dva pandurska auta, brdo ljudi okolo... Octavia zaustavljena 10ak metara posle pesackog, ali nisam primetio da je razbijen auto, tj da je udario pesaka, drugog auta nije bilo svakako... Mozda su samo 'apsili nekoga...
Jel si siguran za ovo?Floyd napisao:Smeš sa srpskom da voziš EU table svuda osim u zemlji u kojoj imaš boravak duže od godinu dana. Ostali nisu nadležni. Glupi propisi
Moguce i to, ali mislim da je ipak to sto sam rekao da idem u Amsterdam.Floyd napisao:A za šoranje... jbg. sumnjiv si im (Srbenda iz Beč iz NemačkU), džaba se prodaješ kao evropejac

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Ovo ti je 100% Samo u Austriji mozes da imas problem. Nigde vise.Dusan napisao:Jel si siguran za ovo?Floyd napisao:Smeš sa srpskom da voziš EU table svuda osim u zemlji u kojoj imaš boravak duže od godinu dana. Ostali nisu nadležni. Glupi propisi
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ja precesto nailazim na pajsere koji spavaju u levoj traci. A nekako je kontradiktorno to da ga je kolega "snimio", a posle par sekundi je bio "zamisljen". Kad vidis da se neko brzo priblizava u levoj traci, ako vec ne mozes da se vratis u desnu traku onda legnes na gas do trenutka kada mozes. Ako su kamioni isli 60 km/h sa 130 km/h ih pretices sa 70 km/h iliti 20 m/s, sto ce reci za par sekundi. Nesto ti tu nisi lepo objasnio...Vladapetr napisao:Sinoć se kolega i ja vraćamo iz Novog Sada autoputem, on vozi. Idemo njegovim Mitsubishi Outlanderom, krstarimo nekih 130 na sat autoputem. Već je mrak, ja se zablenuo u telefon. U levoj smo traci i u jednom momentu obilazimo 2 šlepera u nizu koji se veoma sporo kreću. Odjednom se začu sirena, kolega se trgnu i opsuje, naglo cima volan u desno i uleće između njih - međutim jako su blizu a idu sporo (nekih 60) pa leže na kočnicu i mi se zaustavljamo na brucu od dupeta kamiona ispred. Naravno i džip se zaljuljao od naglog cimanja, ali je ESP pomogao da se spasimo.
Šta se desilo? Mamlaz sa novim belim A6 (švabske tablice) se zaleteo kol'ko igde može levom trakom, kolega ga je snimio da se približava velikom brzinom ali je već krenuo u obilazak ove kolone. Malo pre ovoga smo isto nekog obilazili pa se stoga nismo ubacili iz desne nego smo koloni prišli u levoj traci, nismo dakle sekli ovog što je naišao. A6 se dakle najvećom mogućom brzinom dojurio do nas i onda je opalio duga svetla ne smanjujući brzinu, plus legao na sirenukolega se, valjda na tren zamišljen, cimnuo kad ga je ovaj trgnuo i mahinalno krenuo da se skloni u strahu da nas ne udari... Sve ovo se dešava malo posle naplatne rampe.

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Одг: Ne brže od života!
Mozda je kapirao da ce kreten usporiti posto vidi auto ispred sebe usred preticanja, kada je video da je djavo odneo salu i da kreten ne usporava bezao je u stranu, tako sam ja shvatio.
Послато са GT-N7100
Послато са GT-N7100
- Delija
- Kontakt:
Ja "kapiram" da se bas i nije potrudio da proceni brzinu "kretena", a da nije hteo da ceka kamione pa mu je uleteo...
Pri tim brzinama kamione pretice za manje od 3 sekunde, tako da nema mnogo price oko toga.
Pri tim brzinama kamione pretice za manje od 3 sekunde, tako da nema mnogo price oko toga.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Одг: Ne brže od života!
Kaze da je vec bio u levoj traci, znas normalno je prestrojiti se u levu na ap jedno 100m, minimum 50 pre ovoga sto pretices da ima vremena da te uoci u retrovizoru da ti ne izleti, takodje uracunaj distancu izmedju kamiona 20-50m i na koliko sekundi onda dolazimo, plus dok se vratis u desnu traku, fizicki ne mozes osim jedno 10m ispred nekog minimum, a obicno bude i vise.
Osim ako ti ne vozis po nekim autoputevima gde preticanje zapocinjes sa 130, ali zabijen u branik nekome ko vozi 60, pa se posle sa 130 vracas ispred branika ovome sto vozi 60
Послато са GT-N7100
Osim ako ti ne vozis po nekim autoputevima gde preticanje zapocinjes sa 130, ali zabijen u branik nekome ko vozi 60, pa se posle sa 130 vracas ispred branika ovome sto vozi 60

Послато са GT-N7100
- Delija
- Kontakt:
Jasno je meni da si ti Mile kontras, ali aj' molim te da ne pricamo o matematici / fizici... 
Za 10 sekundi prelazis 200 m sa 70 km/h.
Ako je ovaj "kreten" iza isao 200 km/h, to je opet 70 km/h vise od njega koji vozi 130 km/h iliti opet 20m/s.
Morao je da ga uoci na mnogo vise od 200 m, tako da ispada da je imao vise od pola minuta za preticanje.

Za 10 sekundi prelazis 200 m sa 70 km/h.
Ako je ovaj "kreten" iza isao 200 km/h, to je opet 70 km/h vise od njega koji vozi 130 km/h iliti opet 20m/s.
Morao je da ga uoci na mnogo vise od 200 m, tako da ispada da je imao vise od pola minuta za preticanje.
Poslednja izmena od Delija u 12 Nov 2014, 10:46, izmenjeno 1 put ukupno.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Napisao sam gore, mi smo već bili u levoj traci jer smo neposredno pre ova 2 kamiona obišli 2-3 automobila u nekoj nazovi koloni, tj bili su u nizu ali ne sbijeni jedan uz drugi. Kolega kaže da je registrovao iza sebe kako se A6 približava, ali da mu je fokus bio ispred jer je preticanje kamiona ozbiljnija i potencijalno opasnija akcija. Jbg, čovek živi na Ibarskoj, ima neke svoje traume oko kamiona 
Dakle, sa desne strane su ti vozila a ti ih obilaziš 130kmh. Sve i da je hteo da ga propusti morao bi da uspori i ubacuje se u desnu, čemu? Nema tu govora o spavanju niti iko ima pravo da ti se nabije u dupe pa blica i svira. Da li su kamioni išli 60, 80 ili 90 to je samo moja procena, ovo za nas znam jer je išao na tempomatu.
I ja se često zaletim ko sivonja na auto-putu, ali ne maltretiram druge zbog svojih besova. Kad ispred sebe vidiš auto u levoj koji ćeš uskoro stići, blicneš mu sa pristojne udaljenosti taman toliko da te registruje i da može elegantno da se skloni. I ja gorim kad mi neko zauzme levu a žuri mi se, ali ako je i desna zauzeta a on ide 120 ili preko - nemam pravo da mu blicam ili sviram. Pogotovo što smo ovog mamlaza na kraju stigli kod Beograda, a 20km ranije mu se toliko žuri...

Dakle, sa desne strane su ti vozila a ti ih obilaziš 130kmh. Sve i da je hteo da ga propusti morao bi da uspori i ubacuje se u desnu, čemu? Nema tu govora o spavanju niti iko ima pravo da ti se nabije u dupe pa blica i svira. Da li su kamioni išli 60, 80 ili 90 to je samo moja procena, ovo za nas znam jer je išao na tempomatu.
I ja se često zaletim ko sivonja na auto-putu, ali ne maltretiram druge zbog svojih besova. Kad ispred sebe vidiš auto u levoj koji ćeš uskoro stići, blicneš mu sa pristojne udaljenosti taman toliko da te registruje i da može elegantno da se skloni. I ja gorim kad mi neko zauzme levu a žuri mi se, ali ako je i desna zauzeta a on ide 120 ili preko - nemam pravo da mu blicam ili sviram. Pogotovo što smo ovog mamlaza na kraju stigli kod Beograda, a 20km ranije mu se toliko žuri...
There are 10 kinds of people in the world:
- Delija
- Kontakt:
Mozda je covek zurio na benzinsku stanicu u WC