Zimske gume - da ili ne?
Re: Zimske gume - da ili ne?
Jos i ako su smesu poboljsali.... 

Sta li bi radili sad ovi sto su se kajali zbog zimskih guma. Vozili letnje ilj isli pesaka?

-
- Pridružio se: 24 Maj 2017, 23:41
- Garaža: SEAT ATECA 2.0 CR TDI 190hp DSG 4Drive XCELLENCE
Hteo sam i ja da potegnem isto pitanje i da citiram pojedine clanove ali reko ajd da ne talasam 
Ali ne sumnjam ni najmanje da ce imati i na ovo "adekvatan" odgovor na nasu prozivku, cek' da vidis samo...

Ali ne sumnjam ni najmanje da ce imati i na ovo "adekvatan" odgovor na nasu prozivku, cek' da vidis samo...

Poslednja izmena od ddanijell u 27 Feb 2018, 00:03, izmenjeno 1 put ukupno.
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Voze letnje, gledam ih kako.ne mogu krenuti.
To ne razumem, ako si tvrdoglav budi covek i nemoj da vozis ovih par dana i sve super.
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
To ne razumem, ako si tvrdoglav budi covek i nemoj da vozis ovih par dana i sve super.
Ja sam se bas nervirao jer sam stavio zimske, ali mi je danasnja voznja skroz promenila misljenje 
Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ja sam davno vozio po snegu sa zadnjim zimskim gumama (na Golfu) par puta duduse. I sam ne znam kako nisam slupao auto. U svakoj krivini zabacivanje na stranu.
Sad ne bi pomislio da sednem u auto i vozim letnjim gumama po snegu.
Sad policija treba da iskljucuje ljude zbog guma iz saobracaja a ne zbog glupih folija
Sad ne bi pomislio da sednem u auto i vozim letnjim gumama po snegu.
Sad policija treba da iskljucuje ljude zbog guma iz saobracaja a ne zbog glupih folija

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
A ovi sto voze na zimskim 1 mm sare...ima toga ihahaj.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
I dalje mi je zao i mislim da sam bacio pare na zimske. Ovo stanje ako potraje i dve nedelje, mogu da kazem da sam te dve nedelje imao "adekvatne" gume. A sta cemo sa ostatkom od 5 meseci? Pa nista, 4 i po meseca vozim sa znacajno losijim kocenjem.
Bolje da sam kupio All Season gume i vozio sporije dve nedelje, nego da 4 i po meseca vozim sporije.
Bolje da sam kupio All Season gume i vozio sporije dve nedelje, nego da 4 i po meseca vozim sporije.
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Bolje i sa tih "mm'' sto ti kazes, u praksi 3 4, nego sa letnjim novim.
Danas mi 7 8 auta bilo da stave zadnje, prednje zimske a zadnje celostonke i uglavnom letnje. A vidim da ih je dosta njih napunilo zadnje felne/ratkapne sa snegom i to bas desne.
Danas mi 7 8 auta bilo da stave zadnje, prednje zimske a zadnje celostonke i uglavnom letnje. A vidim da ih je dosta njih napunilo zadnje felne/ratkapne sa snegom i to bas desne.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Pa to bolje je vrlo upitno, to je meni sve isto, zimske bez sare maltene ili letnje stare ili nove, to je sve neispravno i treba iskljuciti iz saobracaja i kazna, samo nece valjda da dizu tenziju, uskoro slede neki bitni dogadjaji, pa ne bi valjalo...a bilo bi musterija samo tako. Opet se svodi na isto, nas standard i auto bas ne idu u isti kos, ali dobro, nije to neki novitet...

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Michelin Alpin A4, DOT12, dakle 6. sezona.
I dalje su odlicne, bas sam zadovoljan. Namerno sam ih testirao cisto da vidim u kakvom su stanju i bas su me pozitivno iznenadile. Doduse imaju jos ihaha mesa i mekane su.

Ćale prezadovoljan sa novim Nokian. Mislim da su WR D3.
Sent from my iPhone using Tapatalk
I dalje su odlicne, bas sam zadovoljan. Namerno sam ih testirao cisto da vidim u kakvom su stanju i bas su me pozitivno iznenadile. Doduse imaju jos ihaha mesa i mekane su.

Ćale prezadovoljan sa novim Nokian. Mislim da su WR D3.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Nerealno kakvih debila sve imadag81 napisao:Bolje i sa tih "mm'' sto ti kazes, u praksi 3 4, nego sa letnjim novim.
Tapatalk
Pa te All Season gume nisu za neko teranje po krivinama i nagla kocenja. Bolje su od zimskih ali nista spektakularno. Vecina smeša je blize zimskim nego letnjim.marketman napisao: 27 Feb 2018, 00:23 I dalje mi je zao i mislim da sam bacio pare na zimske. Ovo stanje ako potraje i dve nedelje, mogu da kazem da sam te dve nedelje imao "adekvatne" gume. A sta cemo sa ostatkom od 5 meseci? Pa nista, 4 i po meseca vozim sa znacajno losijim kocenjem.
Ne znam kolika je razlika u tragu kocrnja po hladnom suvom asfaltu izmedju zimskih i All S...?
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Dzabe zimske kada ostanes zaglavljen sat i po u saobracaju. Ja danas bogami beovozom.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
I džaba tvoje zimske kad onaj što ide prema tebi ima ćelostonke.