Srbistan - krađe kola, delova, goriva...

Elektro i mehanička zaštita
Odgovori
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Re: Srbistan. Kradje kola, delova, goriva...

Post od Saša »

Jutros mi reče kolega iz firme da ja bila policija kod nas u jednom od naših objekata u Novom Sadu i tražili su snimak sa kamere napolju - navodno ukraden neki auto tu prekoputa, pa su tražili da vide da li je zabeleženo nešto... :ccc:
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Slika
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

NBGD pretpostavljam ?

Sent from my HTC One S using Tapatalk 4
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Jeste... Kao i ostalih u 90% slika.. Na zalost..
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
izmedju 3 i 20 karak
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:37

Post od izmedju 3 i 20 karak »

Nije prava tema, ali ne vidim bolju.

Pre dve noći neki debil mi unakazio auto. Nožem i šrafcigerom divljački više puta izgrebao oboje vrata sa vozačke strane, levi prednji blatobran i haubu. Poludeo sam. Nemam problema sa ljudima, dobar sam sa komšijama. Ne vidim drugi razlog osim zavisti.

Okačiću slike čim Windows telefon odluči da može da se upari sa Windows kompom.

Ipak evo slika:

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
BAJKER
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike

Post od BAJKER »

Drugaru takodje al na novom novcijatom automobilu su takodje izgrebali vozacku stranu od prednjeg do zadnjeg dela, nikome se nije zamerio al eto obest nekoga kada vidi da neko ima nov auto :besan:
Slika
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Re: Одг: Srbistan. Kradje kola, delova, goriva...

Post od Saša »

:(

Ili je reč o čistoj obesti i dosadi nekih klinaca. Meni su recimo tako pre par godina išarali crnim sprejem pozadi Yuga po petim vratima, onako bez veze, ništa nije bilo ni ispisano, no uspeo sam to nekako da skinem. Drugi put nađem blago ulubljen krov, srećom se vratio nazad na pritisak rukom ispod i nije se mnogo videlo. Sumnjam da je iko bio zavidan na moje posedovanje Yuga. Nažalost, čist nedostatak kućnog vaspitanja i prepuštenost ulici, odraz ovih nesrećnih vremena, srozavanja morala i svih vrednosti. Totalno su bez straha od bilo kakvih sankcija a to im je verovatno i neki vid dokazivanja između sebe, pravljenja sebe važnog u društvu. :(

Tapatalk
izmedju 3 i 20 karak
Reactions:

Imam kasko, zvao sam policiju i napravili su zapisnik za svaki slučaj.
Čeka me cimanje, treba pola auta da se farba. Ne znam ni da li odmah da aktiviram kasko ili da nekako samo zaštitim lim, pa da čuvam za veća sranja ako ih bude. Polisa ističe uskoro, ja novu uplatio u petak, i to veče se desi.

Promenio sam parking mesto, jutros sam se napešačio do auta.

Sad sam čuo da su komšiji na lepom belom SAAB-u nactali qrac na haubi. Drugi komšija vadi akumulator iz Yuga svako veče.

Meni su pre 10-tak godina isto šarali po Yugu, ali po haubi. Jednostavno nažvrljali, bez smisla.
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

Koji deo grada?

Sent from my HTC One V
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:

Post od Saša »

Kaži komšiji da ne mora vaditi akumulator, dovoljno je da postavi jednu metalnu šipku/lajsnu po dužini akumulatora sa dva duža šrafa sa svake strane (ima rupe dole na ležištu akumulatora) a i sa prednje strane akumulatora dole treba da ima jednu pločicu sa šrafom koja originalno i treba da bude tu i drži akumulator. I meni su ga krali pa sam popizdeo i stavio to i više ga niko nije pipnuo, a otvarali su haubu i pokušavali. Znaju da većini Zastava akumulator uopšte nije ni pričvršćen i zato ih i tako lako i rado kradu. Da ima bar taj originalni šraf sa pločicom sa prednje strane šipak bi ga ukrali, a sa ovom popreko tek nema šanse.

Tapatalk
izmedju 3 i 20 karak
Reactions:

Liman IV.

Nigde nije bilo mesta pa sam parkirao između vrtića i Hattrick balona na poljančetu gde je napravljen parking.
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Nije vreme za salu, ali moram: Ja bih prvo posumnjao na ove iz osiguranja :kezo:

---

Inace, muka mi je dok gledam slike, a auto cak nije moj. Ne znam, verovatno bih se samozapaio da sam tako zatekao auto na parkingu. Razumem kada ga negde udaris i sl, ali da neko iz ciste obesti sje*e neciju imovinu, koja je kako-tako stecena.
izmedju 3 i 20 karak
Reactions:

Baš to. Da me je neko udario kolima na parkingu ili saobraćaju bilo bi ok. Već se dešavalo. Ali ovako, zato što se nekome digla ona stvar da se iživljava, to ne razumem.

I šta sad? Ofarbam ga, oni opet nalete i pomisle:"Vidi što ga je sredio. E nećeš vala..." i odrade ga ponovo uz odvaljivanje retrovizora.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Taj se ni ne seća da je to uradio... Najčešće se to radi na SUVovima a verovatno je bes izazvalo to što je veliki auto. On će tu da se bahati u velikim kolima a ja nemam ni za kivi.
Korisnikov avatar
BAJKER
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike

Post od BAJKER »

I Zuki je dobio jednu straftu u duzini od 20cm pre godinu i po dana po haubi, vidi se da je bilo u prolazu i na brzinu povuceno tako da ga nije duboko zagrebao, uspeo sam sa polir pastom da lak doteram na prihvatljivo mada se i dalje vidi kada se bolje pogleda. Cekacu jos malo posto vec ima tackica od kamencica pa ako dobije jos toga farbacu samo haubu.
Slika
Odgovori