2015 Volkswagen Passat
Re: 2015 Volkswagen Passat
Ovo su kvarovi na motorima, a fiat ima dobre motore, ako se be varam?
Zanimljivo da se Mercedesov rezultat ne dovodi u pitanje od strane vagenovaca, a smejali su se kada sam spomenuo bolji kvalitet, posle njihove tvrdnje da je vw kvalitetniji.
Sent from my Sony
Zanimljivo da se Mercedesov rezultat ne dovodi u pitanje od strane vagenovaca, a smejali su se kada sam spomenuo bolji kvalitet, posle njihove tvrdnje da je vw kvalitetniji.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- stefank
- Pridružio se: 14 Nov 2014, 01:36
- Garaža: Audi Q7 3.0 TDI S-line / BMW X1 20d xDrive / Mini Countryman CooperD / Golf Plus 1.9 TDI
Fiat ima dobre motore, i tu je kraj, i to misleci samo na sam motor, vec ni elektronika se ne racuna.
A ja i dalje ne vjerujem sta citam, da je novi paket Highlinea losa oprema, a bolja od 90% premiuma po ulicama (malo li sam ih vidio i vozio se).
Pogotovo kod nas dje se uzima BMW, Mecka, Audi samo zbog znaka pa makar ni volan nemao i presao 500k km sa 3 motora. 

A ja i dalje ne vjerujem sta citam, da je novi paket Highlinea losa oprema, a bolja od 90% premiuma po ulicama (malo li sam ih vidio i vozio se).

Ja ne znam gde si ti tih 90% vidjao i zavirivao im u opremu?
Fantaziras ti previse izgleda.
Ja vecinu vidjam u osrednje opremljenom avantgarde paketu.
I to pricam za prosli model, nove su vecina bas dobro opremljene.
Niko nigde nije rekao da je losa oprema, vec osrednje opremljen auto. Opet da napomenem, na njega moze da se doda 20.000e opreme, a na klot c klasu 25000e, i to ima vise opreme.
Mene takva oprema ne zadovoljava, ni kod Mercedesa, ni kod narodnog auta.
Sent from my Sony
Fantaziras ti previse izgleda.
Ja vecinu vidjam u osrednje opremljenom avantgarde paketu.
I to pricam za prosli model, nove su vecina bas dobro opremljene.
Niko nigde nije rekao da je losa oprema, vec osrednje opremljen auto. Opet da napomenem, na njega moze da se doda 20.000e opreme, a na klot c klasu 25000e, i to ima vise opreme.
Mene takva oprema ne zadovoljava, ni kod Mercedesa, ni kod narodnog auta.
Sent from my Sony
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Da se ne bi grudvali sa opremom napisi sta sve ima od opreme klot c klasa, pa da uporedimo sa passatom, ovo je sve pucanje u prazno, spisak passatove opreme ima na sajtu njihovom, kod c klase nisam uspeo naci.
Inace stefank je u pravu, 9/10 a4 su 2.0tdi 143ks, tek onda dodje jedan sa nekim od jacih motora, dalje vecina je klot sa ksenonima, a preko pola ih ima sline. bmw serija 3 opet vecina sa 2.0 motorima i klot, mada je nesto cesce videti 3.0d kod trojke nego kod a4 i cini mi se cesce imaju kozu, dok redje imaju mpack (u odnosu na sline), c klase vecina c200/c220cdi i klotovi, kao i kod ostalih retko videti napucan primerak sa jakim motorom.
Ti si kao hibrid iz kengura, vidis ono sto niko ne vidi
Inace stefank je u pravu, 9/10 a4 su 2.0tdi 143ks, tek onda dodje jedan sa nekim od jacih motora, dalje vecina je klot sa ksenonima, a preko pola ih ima sline. bmw serija 3 opet vecina sa 2.0 motorima i klot, mada je nesto cesce videti 3.0d kod trojke nego kod a4 i cini mi se cesce imaju kozu, dok redje imaju mpack (u odnosu na sline), c klase vecina c200/c220cdi i klotovi, kao i kod ostalih retko videti napucan primerak sa jakim motorom.
Ti si kao hibrid iz kengura, vidis ono sto niko ne vidi

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Vecina automobila za narodne mase se porodaje u klot ili srednjem paketu. Oduvek bilo.
Brzine idu u H-a !!!

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ja predlazem da napravite lepo jedog Pasata u konfiguratoru sa razumnom opremom i motorom, a onda trazite od Mercedesa ponudu za ekvivalentan model, pa uporedite. Ovo kako se gadjate je prosto smesno
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
I to sve crno na belo, a ne skuplji je 20k u konfiguratoru majke mi 
Послато са GT-N7100

Послато са GT-N7100
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Trazite i od Porsche SCG ponudu, dace neki popust sigurno, pa cete imati realne cene da poredite
A mozete i fabriku nazvati...pitati ide li neki popust na 50ak primeraka. Prva ruka je prva ruka 

Dobra sisa zlata vredi.
- pavle
- Pridružio se: 12 Jan 2014, 13:36
- Garaža: Alfa Romeo 159 2009 2.4 211 hp
hahahhahahah 

- stefank
- Pridružio se: 14 Nov 2014, 01:36
- Garaža: Audi Q7 3.0 TDI S-line / BMW X1 20d xDrive / Mini Countryman CooperD / Golf Plus 1.9 TDI
Cak su ovi za narodne mase nerijetko opremljeniji od premiuma, pogotovo D segmenta.Day Walker napisao:Vecina automobila za narodne mase se porodaje u klot ili srednjem paketu. Oduvek bilo.

Zato nemojte da se gadjemo nekom "must-have" opremom koja ukljucuje Tajlandjanku koja masira i pusi u ovoj klasi molim vas...
Vagen se samo zeznuo sto ne nudi ovaj potentni TDI sa trendline paketom... razvalili bi se od prodaje 
BMW, Merc i Audi bar ne uslovljavaju kupce modela sa jacim motorom da uzimaju opremu koja im ne treba...

BMW, Merc i Audi bar ne uslovljavaju kupce modela sa jacim motorom da uzimaju opremu koja im ne treba...
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Geza napisao:Šteta što ne organizujemo paintball takmičenje u kome bi učesnici nosili samo donji veš.

Floyd napisao:Vagen se samo zeznuo sto ne nudi ovaj potentni TDI sa trendline paketom... razvalili bi se od prodaje
Mozda ne daju ako je razlicito oslanjanje kod razlicitih paketa ili je u svim paketima isto?
Evo, jedan vagenovac saznao cenu novog Passata u Trendline opremi:

Jedva sam ga spasao.
Sent from my Sony

Jedva sam ga spasao.
Sent from my Sony