trojanac napisao:Jedino, što kaže Grujic, možete imati problema ako vas policajac zaustavi sa tvrdnjom da ste prošli na crveno, kao što se meni desilo. Ubeđivao sam se sa njim dugo i pustio me, a mogao je i da mi piše i tvrdi po njegovom, pa bi se ganjali po sudu.
Nadjes 2 svedoka koji su "bilo sa tobom u kolima",jos 2 "koja su stala na crveno iza vas u drugim kolima i videla da ste prosli na zuto" i cao,zdravo
Za žutu traku
Brankov most - s obe strane
Bulevar despota Stefana - Jovana Avakumovića
Bulevar vojvode Mišića - ulaz u Sajam
Za prolazak kroz crveno svetlo
Tošin Bunar - Zagrebački put
Bulevar Nikole Tesle - Trešnjin cvet
Bulevar Mihajla Pupina - Ušće
Trg Nikole Pašića (Dečanska) - Vlajkovićeva
Ustanička - Specijalni sud
Za prekoračenje brzine
Bulevar Nikole Tesle - Ušće
Bulevar Mihajla Pupina - Palata Srbija
Jurija Gagarina - Žrtava antifašističke borbe
Omladinskih brigada - Jurija Gagarina
Bulevar kneza A. Karađorđevića - Botićeva
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
trojanac napisao:Jedino, što kaže Grujic, možete imati problema ako vas policajac zaustavi sa tvrdnjom da ste prošli na crveno, kao što se meni desilo. Ubeđivao sam se sa njim dugo i pustio me, a mogao je i da mi piše i tvrdi po njegovom, pa bi se ganjali po sudu.
Nadjes 2 svedoka koji su "bilo sa tobom u kolima",jos 2 "koja su stala na crveno iza vas u drugim kolima i videla da ste prosli na zuto" i cao,zdravo
Za žutu traku
Brankov most - s obe strane
Bulevar despota Stefana - Jovana Avakumovića
Bulevar vojvode Mišića - ulaz u Sajam
Za prolazak kroz crveno svetlo
Tošin Bunar - Zagrebački put
Bulevar Nikole Tesle - Trešnjin cvet
Bulevar Mihajla Pupina - Ušće
Trg Nikole Pašića (Dečanska) - Vlajkovićeva
Ustanička - Specijalni sud
Za prekoračenje brzine
Bulevar Nikole Tesle - Ušće
Bulevar Mihajla Pupina - Palata Srbija
Jurija Gagarina - Žrtava antifašističke borbe
Omladinskih brigada - Jurija Gagarina
Bulevar kneza A. Karađorđevića - Botićeva
Danas, vec drugi ili treci put u proteklih par nedelja vidim Punto saobracajne policija sa kamerom, ali kamera je oborena dole, i monitor ugasen, znaci ne radi ili ne snima, a trebalo bi stalno da snima cim se ukljuci auto. Pojma nemam zasto.
E znaci ima da zaustavim policijski auto kad budem video tako i da ih pitam sto ne radi, ozbiljno. Pa ako hoce ce da se natezemo ko je u pravu. Doduse, video sam samo jedan, na svim ostalim cini mi se radi sve uredno. A da se nesto pokvarilo cisto sumnjam, posto je novo sve.
Da se nadovezem na pricu od juce. Videh danas opet taj auto, ovog puta u autu nije bilo kamere uopste, vec su samo visile zice... Izgleda da se nesto sjebalo ili sta vec pojma nemam. Verovatno je namestaju.
H4wkeye napisao:Da se nadovezem na pricu od juce. Videh danas opet taj auto, ovog puta u autu nije bilo kamere uopste, vec su samo visile zice... Izgleda da se nesto sjebalo ili sta vec pojma nemam. Verovatno je namestaju.
Namestaju, namestaju - tender za servisere kamera za snimanje. Javna nabavka velike vrednosti.
A u medjuvremenu, frit, frit.