Fiat 500L
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Re: Fiat 500L
XL ozbiljnija verzija

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Meni XL deluje malo nabudženo, od prilike kao kad karavan verzija ne uspe baš najbolje. Možda ne bude tako loše kad se skine maska. U svakom slučaju kome povremeno treba 7 mesta - prava stvar. Više me zanima kako će izgledati ona "offroad" verzija.
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Re: Одг: Fiat 500L
Bice bolji zbog ozbiljnog prtljaznika a + 2 sedista su realno vise marketing nego potreba ili nesto korisno.
HTC
HTC
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Woodoo napisao:Fabrika je bila toliko rashodovana da smo mogli da otvorimo bilo sta umesto nje. Novi proizvodjac sa starim nema nikakav kontinuitet. Meni je licno naravno drago zbog toga sto je pokrenuta porizvodnja automobila samo mi se ne svidja netransparentnost celokupnog dogovora sa Fiatom.starac vujadin napisao:Naravno da nismo ništa posebno...ali smo mi ipak tu bolje prošli jer smo im uvalili polurashodovanu fabriku pred samu krizu.
FAP i Ikarbus su bili u mnogo boljem stanju od Zastave pa su ih politicari pustili niz vodu.
Ako si mislio na cenu u Ceskoj vest je tacna. Pop oprema je tamo na akciji bila jeftinija tacno 3.000 evra u odnosu na Srbiju. Stranica sa cenovnikom koji je bio aktuelan u vreme objavljivanja drzavne subvencije vise ne postoji, moguce i zbog prasine koja se digla kod nas oko toga.starac vujadin napisao:Navodno ta vest nije tačna.
Potpuno se slazem sa napisanim!

Hajde necu da komentarisem vise razlike u ceni izmedju 500L u Srbiji i drugim zemljama,da ne bi ispalo kako stalno nesto kritikujem i baksuziram.
XL mi se ne dopada uopste.Obican L je daleko atraktivniji.
XL mi se ne dopada uopste.Obican L je daleko atraktivniji.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Kuku šta je ovo? 

Maskirani XL.
- kvcali
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
- Garaža: Omega B2 2.0
- Kontakt:

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling
http://www.opelteamserbia.com/forum
Koliko hoćeš komada kao rent-a-car u Minhenu na aerodromu.
Tapatalk HD
Tapatalk HD
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Ovde kod mene vidjam cesto slepere natovarene sa 500L..
auuu, ala ovi stancuju...
eh, da nam je jos jedan ovakav proizvodjac
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-