Ja sam prošle godine registrovao zbog putovanja ranije, brojala je u Supu kad sam predavao dane u kalendaru, može 30 dana ranije, ali računa i dan kada predaješ i zadnji dan. To po "brkatoj teti šalteruši" znači da možeš da predaš 1.
Ipak proveri na šalteru
Ne mora, ja pre neku godinu predao sutradan jer su me iz supa vratili zbog šorca, a uvek sam predavao dosta pre isteka registracije. Jedino ako to nije novo.
Koliko ja znam ne mora. Ja sam polisu ove godine odradio 5. juna. Na njoj je stojalo da vazi od 10 juna u 00:00 (stara tad istice). Otisao u sup 7. juna, predao i uzeo registracionu nalepnicu bez problema.
H4wkeye napisao:Koliko ja znam ne mora. Ja sam polisu ove godine odradio 5. juna. Na njoj je stojalo da vazi od 10 juna u 00:00 (stara tad istice). Otisao u sup 7. juna, predao i uzeo registracionu nalepnicu bez problema.
Potvrdim ovo. Ja sam polisu odradio 23.05. zajedno sa tehnickim pregledom, na njoj pise da vazi od 26.05., a ja sam isao u sup 27.05., i nije bilo problema. A prosle godine sam sve uradio nekih 15 dana ranije, isto bez problema.
Ja sam imao prvu reg pa mozda i zbog toga tj sigurno zbog toga. Jer ako polisa vazi od 01.04. a registrujem 02.04. Bicu dan nepokriven pa zato ne daju.
Moja greska.
dag81 napisao:Ja sam imao prvu reg pa mozda i zbog toga tj sigurno zbog toga. Jer ako polisa vazi od 01.04. a registrujem 02.04. Bicu dan nepokriven pa zato ne daju.
Moja greska.
To je tako, stampaju nalepnicu tako, da vazi do isteka osiguranja.
EDIT by mod: Ne citirati poruku neposredno iznad. Za ostala pravila ponašanja pogledati PRAVILNIK Garaža foruma!
Ok drugari, sad recite vi meni, da li ja u praksi mogu da uzmem polisu pre ovog novog cenovnika i da registrujem auto? Dakle 30. jul stoji na uplatnici.
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money