Ne brže od života!
Re: Ne brže od života!
Evo i jedan klip koji bi bahatim vozacima mogao otvoriti oci, vecina je iz neprilagodjene brzine...
to treba da gledaju mangupi da vide sta mogu da naprave... cak negde i postoji takav tretman, ali ne znam tacno gde...
za one sa slabijim stomakom bolje da ne gledaju...
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... NORKYtMNgU
to treba da gledaju mangupi da vide sta mogu da naprave... cak negde i postoji takav tretman, ali ne znam tacno gde...
za one sa slabijim stomakom bolje da ne gledaju...
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... NORKYtMNgU
Ono sto je zadivljujuce je kako neki ljudi prezive u totalno smrskanim automobilima...
I ovde se vidi nekad da zvezdice nista ne znace pri velikim brzinama, ima snimak Qashqaia koji se podvukao pod vojni kamion - samleven skroz, ostao samo gepek.
Treba gledati taj ruski serijal (DTP) malo da se shvati kakvo je auto oruzje kad se nesavesno rukuje s istim...
I ovde se vidi nekad da zvezdice nista ne znace pri velikim brzinama, ima snimak Qashqaia koji se podvukao pod vojni kamion - samleven skroz, ostao samo gepek.
Treba gledati taj ruski serijal (DTP) malo da se shvati kakvo je auto oruzje kad se nesavesno rukuje s istim...
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Geza napisao:Tri osobe poginule u saobraćajnoj nesreći kod Inđije
Tri osobe poginule su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu između Inđije i Ljukova, saopštila je danas policija iz Sremske Mitrovice.
U saopštenju se navodi da su poginuli Rajko M. (34) i Duško K. (26) iz Inđije i Ljubomir G. (37) koji je državljanin Hrvatske.
Do nesreće je došlo kada je "fijat bravo", u kojem su se nalazili nastradali, udario u metalnu zaštitnu ogradu, sleteo u kanal i prevrnuo se na bočnu stranu.
Uviđaj je obavio dežurni istražni sudija Osnovnog suda u Sremskoj Mitrovici, u prisustvu zamenika osnovnog javnog tužioca i policije.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
To je jako nezgodna krivina. Ne bi bilo loše da na tom mestu stave znak "crna tačka". 

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Poginuo biciklista na Somborskom bulevaru
U saobraćajnoj nesreći na Somborskom bulevaru, sinoć, oko 20.20h, poginuo je Nesat Ferati (1966) iz Novog Sada.
On je stajao na parkingu, pored bicikla sa tri točka, kada je na njega naleteo vozač "lade nive" Dragan S. (1955) iz Futoga, a od siline udara preminuo je na licu mesta, saopštila je policija. Od udara "lade", bicikl je pokrenuo jedan parkirani "golf" koji je prešao preko zelene površine, probio žičanu ogradu na jednoj kući i udario u parkirani automobil.
Alkotestiranje je pokazalo da Dragan S. ima 2,25 mg/ml alkohola u krvi i određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati. Protiv njega će biti podneta krivična prijava koja ga tereti za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.
http://www.021.rs/Novi-Sad/Hronika/Pogi ... evaru.html
U saobraćajnoj nesreći na Somborskom bulevaru, sinoć, oko 20.20h, poginuo je Nesat Ferati (1966) iz Novog Sada.
On je stajao na parkingu, pored bicikla sa tri točka, kada je na njega naleteo vozač "lade nive" Dragan S. (1955) iz Futoga, a od siline udara preminuo je na licu mesta, saopštila je policija. Od udara "lade", bicikl je pokrenuo jedan parkirani "golf" koji je prešao preko zelene površine, probio žičanu ogradu na jednoj kući i udario u parkirani automobil.
Alkotestiranje je pokazalo da Dragan S. ima 2,25 mg/ml alkohola u krvi i određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati. Protiv njega će biti podneta krivična prijava koja ga tereti za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.
http://www.021.rs/Novi-Sad/Hronika/Pogi ... evaru.html

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Sa ovoliko alkohola bih ga teretio za teško ubistvo. Znam da ne može, ali mislim da bi trebalo. Idiot pijani.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Kroz crveno može da se prođe slučajno, da čovek ne vidi.
Prekoračenje brzine takođe može biti nesvesno, mada treba voditi računa, ali dešava se.
Ima još puno primera gde zavisno od situacije čovek nesvesno napravi grešku i izazove nesreću.
Kad je alkohol u pitanju, svako SVESNO seda za volan, ZNA da je pijan, ali HOĆE da vozi. E pa kad napravi sranje, SVESNO treba da ODGOVARA i bude KAŽNJEN najstrožom kaznom.
Prekoračenje brzine takođe može biti nesvesno, mada treba voditi računa, ali dešava se.
Ima još puno primera gde zavisno od situacije čovek nesvesno napravi grešku i izazove nesreću.
Kad je alkohol u pitanju, svako SVESNO seda za volan, ZNA da je pijan, ali HOĆE da vozi. E pa kad napravi sranje, SVESNO treba da ODGOVARA i bude KAŽNJEN najstrožom kaznom.
Posetite www.garaza.rs !
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ja ovde ne vidim ni uslov ni zeleno svetlo. Kroz čisto crveno je prošao iako sam ga uhvatio kad je već prošao semafor...

A onda za njim i ovaj drugi skreće levo! Jel ja ne vidim nešto ili su obojica u prekršaju?

A onda za njim i ovaj drugi skreće levo! Jel ja ne vidim nešto ili su obojica u prekršaju?
Posetite www.garaza.rs !
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Tu inace imas uslovno kad se upali crveno, mozda se losije vidi. Doduse ja ga ne vidim na slikama, ali...
Vidis na prvoj slici da je upaljeno uslovno, i Megane je dobro skrenuo posto je vec bio u ravnini sa semaforom, tj na pesackom, ali ovaj crveni je izgleda krenuo nepropisno...
Vidis na prvoj slici da je upaljeno uslovno, i Megane je dobro skrenuo posto je vec bio u ravnini sa semaforom, tj na pesackom, ali ovaj crveni je izgleda krenuo nepropisno...
-
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
Imao je uslovno levo. 

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Re: Одг: Ne brže od života!
Uslovno je, teško da nije. Tu inače dosta dugo drži kada se uključi. Slabije se vidi iz ugla iz kog je slikano.
Sent from my HTC One V using Tapatalk 2
Sent from my HTC One V using Tapatalk 2
Koliko znam ovaj semafor (Bul. Oslobodjenja-Jevrejska) ima uslovno i levo i desno. To mi se najvise svidja u NS-u odnosu na BG: na skoro svim semaforima ima uslovno, i skoro svuda je dozvoljeno polukruzno
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Dobar Megane, dobra registracija i vozac vozi po propisu

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Vidi se i zelena strelica levo. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money