Siledžije - internacionalno blago
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Re: Siledžije - internacionalno blago
Ocigledno je da su ih u zadnjih 2-3 meseca stisli u vezi toga. Tacno su jednom trenutku poceli svima redom da traze da vide sta ima u torbama, ne samo ako prodjes bez kupovine. Ja sam ranije redovno prolazio sa rancem pa su onda odjednom poceli da traze da vide iako sam maltene svakodnevno u tom maxiju. Bas sam bio tu kad je neka zena pitala kasirku otkud to odjednom, ova kaze bukvalno svaki dan im neko iznese nesto.
Njima naplacuju sav manjak, a verovatno imaju stalne mušterije, pa se i njima smrklo.
Ranije se imali obezbeđenje a sad sami mora da se čuvaju.
TT
Ranije se imali obezbeđenje a sad sami mora da se čuvaju.
TT
Mnogo se krade u marketima. Imao sam jednom priliku da vidim slike i snimke i ne biste poverovali koje gospođe i koja gospoda krade, tako da donekle i razumem tu kasirku, pošto svaki manjak im odbijaju od već bedne plate.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ne naplacuju sav manjak, imaju odredjenu procentualnu toleranciju nestale robe u odnosu na velicinu objekta. Tako je bar u velikim marketima tipa Rode, Idee, Univera...
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Rade za kesicu kikirikija i jos ih jebavaju.
Mada bih i ja sigurno popizdeo da me zaustave.
Mada bih i ja sigurno popizdeo da me zaustave.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
A zašto bi popizdeo za nešto, što je jadnica primorana da radi? Misliš da je njoj lako, možda naleti jednom na budalu i najebe načisto za siču za koju se trudi da je zaradi? Ne napadam te, da ne bude pogrešnih shvatanja, znam da nije prijatna situacija, ali ako znaš da nisi ništa ukrao ( mislim uopšteno ne na tebe Delija ) barem malo joj olakšaj bedan dan i ne pravi scenu iz toga.
Naravno, da je i i sa njene strane potreban barem minimum učtivosti i kulture.
Naravno, da je i i sa njene strane potreban barem minimum učtivosti i kulture.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ovo je krimi država.
Pre 1.5 godinu je apotekarka dala otkaz u Lilly jer je morala da potpiše aneks ugovora o radu u kome stoji da se i od njene plate odbija sav manjak u celoj radnji (a kradu se parfemi, praškovi i sl.), ne samo u apoteci.
Pre 1.5 godinu je apotekarka dala otkaz u Lilly jer je morala da potpiše aneks ugovora o radu u kome stoji da se i od njene plate odbija sav manjak u celoj radnji (a kradu se parfemi, praškovi i sl.), ne samo u apoteci.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Da su radnici iz Lilija cuvali Djindjica jos bi bio ziv 

Ne opravdavam nasilje ali je lepo sto je clan foruma otvorio dusu i javno u odgovarajucoj temi, priznao da ima problem sa samokontrolom.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Valjalo bi da se ovde stane sa ovakvom diskusijom da ne bi zbog licnih prepucavanja zakljucavali, nece mi tesko pasti.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Kod žene u firmi su jedva izboksovali pištalice. Lokal se u 2 navrata proširivao i na kraju izašao na nepunih 1000m2 sa početnih 500 a broj zaposlenih isti. Njih 2 u smeni a prostor nepregledan,pajali su ih samo tako. Počeli su da probijaju i taj dozvoljeni limit i skidaju im manjak. Došlo je do toga da su niz stetenice jurile lopove jer znaju da, ako ih puste,ode njima s plate.
t
t
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Moja drugarica je radila u Univerexport. Stalno su im zakidali na 'plati' jer je manjak. Uzas jedan. Isla je na dokvalifikacije, zavrsila master, svasta nesto ucila ali dzaba. Par meseci pre nego je dala otkaz sutnuli su je na Spens da radi nocnu, tek se tada zdravstveno poremetila. Na kraju je digla ruke i otisla u Svajcarsku sa drugaricom da cuva decu. Cesto gazde znaju kerovi da budu i da bez razloga zakidaju, posebno u vecim firmama gde je brz obrt robe. Ko ce svaki dan proveravati i raditi popis. Prijatelji, drze apoteke, isto urnisu radnike. Skoro je na grbavici (ugao Mise D. i B. Ribnikar), glavnoj apoteci, gazdarica prebacila drugaricu i ubrzo su poceli manjkovi u kasi, pa je redom zvala i htela svakom pojedinacno da pakuje krivicu. Snimala je razgovore, a ovi jadnici pod pretnjom otkaza su poceli da pricaju i sta treba i sta ne ali niko toj novoj nije smeo nista. Na kraju su kobajagi nasli krivca, nekog jadnika koji ne radi tu dugo i sutnuli ga. Sreo sam skoro staru druzbenicu koja radi kao medicinska sestra. Vise od tri godine je driblaju i sve na odredjeno dobija. Skoro je nasla neku privatnu polikliniku i bili zadovoljni s njom. Kad je trebala da potpise ugovor uvale joj i aneks neki, posto joj je cale pandur zvala je njega. Nije im dugo trebalo da pocnu da joj podmecu nazovi svedoke i da je urnisu. Plakala sve vreme dok je pricala a stvarno je devojka na mestu. Ne znas da li je gore biti u javnom ili privatnom sektoru. Svuda se podmece noga, svi gledaju i papiroloski da se operu i svale na drugog krivicu. Iz ciste pakosti.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Ako si pokazao smrdljivoj prodavacici, ona ce tebe da cima da joj pokazujes torbu.
bar je tema pogodjena.

bar je tema pogodjena.