Ne brže od života!
Re: Ne brže od života!
Jbt u kom stanju treba biti da se voziš u gepeku limuzine?
Strasno.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ma gde ne mogu, nemoj lupati.nikaragva napisao:Ne moze focus atmo i corsa 1.3 dizel.
Kako su oni uleteli u Dunav na Adi, nesto mi tu nije jasno
Moze bilo koji auto da se zaleti. Jbte nije 100ks malo pa da ne mogu da dohvate brzine od preko 150.
Brzine idu u H-a !!!

Au kobro dal si se osetio prozvanim da vozis spor auto.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Mogu se zaleteti, ali ne baš na svakih 100m pravca. Slabiji automobili traže zalet, ovde ga 1.3 dizelaš ne bi mogao zalaufati kao što je ova bembara.
Pre neki dan sam vozio pikap od drugara, tddi od 90 konja. 2 puta sam pokušao da uletim u levu i obidjem nekoga, onda sam shvatio koliko ima sati pa se vozio desnom sve do Zemuna. Takav, uštrojen motor, mora biti obavezan u prve 2-3 god vozačkog staža.
Poslato telepatski
Pre neki dan sam vozio pikap od drugara, tddi od 90 konja. 2 puta sam pokušao da uletim u levu i obidjem nekoga, onda sam shvatio koliko ima sati pa se vozio desnom sve do Zemuna. Takav, uštrojen motor, mora biti obavezan u prve 2-3 god vozačkog staža.
Poslato telepatski
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Kupe, naredjali su se ko sardine unutra...Paja napisao:Jbt u kom stanju treba biti da se voziš u gepeku limuzine?
Inace, ja mislim da ovo nema veze sa snagom kola u tom smislu, ovo je bilo kako mi se cini "iz mesta", pijan, dao gascinu a naglo pustio kvacilo ko pocetnik pa sleteo, to moze svaki... Ili potopio gas ako je automatik. Doduse, ovde zbog zadnje vuce postoji i mogucnost da je bio pokusaj drifta... Mozda i namerno da tumbaju ovog nazad
Ladno jesteMilos napisao:Au kobro dal si se osetio prozvanim da vozis spor auto.

Ne znam kako cu zvucati, a i nije mi mnogo vazno, ali pored sve nesrece mi je 'pride' zao sto je vozac ostao ziv, a umesto njega neko drugi otisao Bogu na istinu.
I uvek ili naaajcesce ti poluinvalidi ostanu zivi, a zaginu suvozaci, bebe, neki koji su spavali na zadnjem ili prednjem sedistu itd...
Valjda ga Bog ostavi da se jede ceo zivot...ne znam.
I uvek ili naaajcesce ti poluinvalidi ostanu zivi, a zaginu suvozaci, bebe, neki koji su spavali na zadnjem ili prednjem sedistu itd...
Valjda ga Bog ostavi da se jede ceo zivot...ne znam.
Dobra sisa zlata vredi.
Da, uvek to bude nekako nepravedno
Jas vala kupe.Grujic napisao:Kupe, naredjali su se ko sardine unutra...Paja napisao:Jbt u kom stanju treba biti da se voziš u gepeku limuzine?
Ma poenta je ista. Ko bi od nas pristao da ga zaključaju u bunkeru od gepeka?
Next.Jer je najmanji i najlakse bi ga ubacili.
Ubacimo Heroja i sjebemo zadnji trap kolima.
Ubacimo Heroja i sjebemo zadnji trap kolima.
Heroja samo po snegu da poboljšamo trakciju. 

- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
U ovim godina ne bi niko. Sa 19 bih se vozio i u gepeku, čak mislim da sam se jednom i nudio - samo da me povedu sa sobomPaja napisao:Jas vala kupe.Grujic napisao:Kupe, naredjali su se ko sardine unutra...Paja napisao:Jbt u kom stanju treba biti da se voziš u gepeku limuzine?
Ma poenta je ista. Ko bi od nas pristao da ga zaključaju u bunkeru od gepeka?

Poslato telepatski
There are 10 kinds of people in the world:
Sa 19 sam vozio druga na krovu Mirjevskim bulevarom
Ali koliko god da sam pijan, uvek sam imao meru
Sve je vaspitanje
Ali koliko god da sam pijan, uvek sam imao meru
Sve je vaspitanje