Pa gde ste sad? Niste se vratili verovatno.Ji 4Tze napisao:Meni samo nije jasan momenat da kažu OK, ne dopada vam se, ne možete da ostanete, ispraznite sobu odmah, vratićemo vam novac. A onda ne vrate. Al nemam luksuz da čekam panduraciju 2 sata, pisaću ministarstvu turizma GR, možda će biti revnosniji od policije.
Kakav je Toroni, to mi ne smeta, očekivao sam da je hotel onakav kakav su oglasili i nudili, a daleko je od toga.
Grčka
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Re: Grčka
Nisam bio, ali oni koji jesu isto kažu da nije ništa posebno, iako je jedno 2x skuplji od npr. Athene Pallas koja je tu na par stotina metara.Mr.Rotor napisao:Ima, Anthemus Sea Beach & Spa...
Čak i da jeste, greota je biti na jednoj plaži 10-15 dana (slučaj sa bebom izuzimam, mi smo bili u Lagomandra Beach hotelu kad je klinac imao 3 meseca).
Nisam ni ja za to ali samo napominjem da ima. Ne ulazim u odnos cene i kvaliteta.
Tu sam bio prošle godine sa detetom od 5 meseci i mogu da kažem da je usluga super i da je klopa najbolja koju sam do sada probao bilo gde. Ne verujem da ću opet ići tamo jer me generalno smaraju veliki kompleksi sa dosta gostiju.
Tu sam bio prošle godine sa detetom od 5 meseci i mogu da kažem da je usluga super i da je klopa najbolja koju sam do sada probao bilo gde. Ne verujem da ću opet ići tamo jer me generalno smaraju veliki kompleksi sa dosta gostiju.
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Izgleda da ce ipak biti Tasos. Ako moze mala pomoc od vas koji ste bili tamo.
Posto je ostalo jako malo smestajnih jedinica nemam mnogo izbora. Za sada mogu da biram izmedju prosecnog smestaja u Limenariji i nesto boljeg u Skala Potamiji (tamo imam i dorucak ukljucen u cenu).
Sta je pametnije kad je u pitanju izbor lokacije, ako uzmemo u obzir da planiram da obilazim svojim kolima sto vise plaza?
Na kojoj strani ostrva su najbolje plaze?
Posto je ostalo jako malo smestajnih jedinica nemam mnogo izbora. Za sada mogu da biram izmedju prosecnog smestaja u Limenariji i nesto boljeg u Skala Potamiji (tamo imam i dorucak ukljucen u cenu).
Sta je pametnije kad je u pitanju izbor lokacije, ako uzmemo u obzir da planiram da obilazim svojim kolima sto vise plaza?
Na kojoj strani ostrva su najbolje plaze?
- Gruja1595
- Pridružio se: 26 Maj 2015, 07:22
- Garaža: BMW F30 320eD
- Kontakt:
Ako planiras da obilazis kolima, smestaj ti nije bitan, gledaj sta tebi vise odgovara, mislim da oko 100km ima celo ostrvo u krug tako da ces sve da obidjes.
Ima finih plaza, prosle godine smo bili u Limenariji i super smo se proveli, ima finih i plaza i ovako mesta da se vide unutar ostrva, imena iskreno ne znam niti pamtim od tih plaza, ali ono, sve zavisi ko sta voli ali Tasos je sasvim dobar za odmor.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ima finih plaza, prosle godine smo bili u Limenariji i super smo se proveli, ima finih i plaza i ovako mesta da se vide unutar ostrva, imena iskreno ne znam niti pamtim od tih plaza, ali ono, sve zavisi ko sta voli ali Tasos je sasvim dobar za odmor.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
https://www.bademantili.rs - prodaja bade mantila
- GJSenna
- Pridružio se: 18 Nov 2013, 19:20
- Garaža: Volvo S60 II, Audi A3 1.8T, bicikl...
Da li neko moze da preporuci letovanje u Grckoj za 3 osobe. Dva prijatelja bi vise provod, zurke, dok mene interesuje bas odmor i plaze bez mnogo ljudi. Halkidiki mozda?
Putuje se kolima naravno.
Putuje se kolima naravno.
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Lefkada. Nema mnogo provoda, mozda eventualno u Nidriju, ali zato plaze...
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Jel bio mozda neko u nekom od ovih hotela?
Corfu Palma Boutique Hotel
Corfu Magna Graecia Hotel
San Antonio Corfu Resort
Corfu Palma Boutique Hotel
Corfu Magna Graecia Hotel
San Antonio Corfu Resort
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Jok, bazen mi je samo lepa dekoracija uz dorucak 
Rent a car = nije mi (previse) bitna blizina plaze.
Zagledam jos uvek "izdaleka" - Krf, Rodos...

Rent a car = nije mi (previse) bitna blizina plaze.
Zagledam jos uvek "izdaleka" - Krf, Rodos...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...