Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Heineken
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL

Re: Sport

Post od Heineken »

Perfektno isplanirano , nema ovo mnogo veze sa sportom. Imam osecaj da drugo poluvreme sledi, a to cemo videti sta je...
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Nije njima u interesu da igraju to drugo poluvreme uopšte. Po njihovoj štampi već su inkasirali 3 boda u gostima, ali ja to lične ne očekujem. Međutim, ne očekujem ni da će na keca doći posle odluke UEFA da pristanu da igraju nastavak, nego da će tu biti natezanja.
Libero
Reactions:
Pridružio se: 23 Jan 2014, 11:39
Garaža: Opel Astra j

Post od Libero »

Jel ima ovde neki Srbin na forumu? :glavomuzid:
Ono je sinoć poniženje bilo, na najniži mogući nivo, ono niko human ne može da izdrži. Momcima svaka čast na terenu kako su odreagovali a i celoj organizaciji...Gde to nije neki navijač uleteo na teren u nekim uređenim državama? To samo pokazuje kolko su ljudi površni i donose zaključke bez ikakvog znanja, nego kako njima odgovara.
Ja jedino osuđujem onog Ivana Bogdanova, šta taj koji moj, traži na tribinama i onda i na terenu? :glavomuzid:

Neko me ranije podjebavao da treba potpis da mi bude ono za Vučića. :glavomuzid:
Toliko o dotičnom i kulturi i ponašanju. Uradi u nekoj drugoj državi to pa ćeš videti kako ćeš proći, zato i postoji red, što ne možeš da šiljiš na svakog kako ti se digne...Toliki primitivizam ne mogu da shvatim....
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Woodoo napisao:
Dusan napisao:To kada uleti jedan navijac, cesto neki bolesnik i kad uleti banda vec poznatih i osudjivanih ljudi nije ni priblizno isto. I to sto ti pises je spinovanje.
Od bande već pozantih i osuđivanih ja sam prepoznao samo Bogdanova. Osim ako ti imenom i prezimenom nisi prepoznao još nekog? Uklopio si se u spinovanje a da nisi ni trepuno. :D
Izvini, kad uleti grupa nepoznatih navijaca. Jel ok sad? :kezo: Tuzno je, cak ne vredi ni diskutovati sa ljudima koji ne mogu da saberu dva i dva. :)
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

:kokice:
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

@Libero
Mislim da je najbolje da se vratis u temu o potrosnji... :kezo:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

Dusan napisao:Sta nije? U engleskom fudbalu su ovakve provokacije svakodnevnica. Samo su mnogo ozbiljnije. Ne sa malim dronom nego sa pravim avionom.

Dal si ti realan ?
Pa ne vidim sta moze da bude ozbiljnija provokacija od ovoga, postajes ko Laki kada se raspravlja o situaciji u Srbiji. Uvek smo mi krivi,uvek je kod nas najore,sto se ne ugledamo na nemce/spance/svajcarce
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:

Post od Dusan »

Nisi razumeo. Mislio sam na nacin, to sa dronom, a provokacija je daleko uvredljivija od bilo cega sto se vidja. Mi smo morali da obezbedimo masu, kad su vec toliki idioti da ne mogu sami da shvate da time nama samima stete, sto se od takvih ljudi ni ne ocekuje da razumeju. O tome pricam sve vreme.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:
Pridružio se: 13 Mar 2012, 18:00

Post od Piros »

Gorak ukus u ustima je i posle prespavane noci. Mislim da smo ponizeni od strane Albanaca i da je reakcija policije u najmanju ruku sramna. Nista nisu preduzeli da se incident ne dogodi, a i kad su pohvatali organizatore brze bolje su se potrudili da ih puste. Sve u svemu velika sramota za Srbiju :besan: :besan: :besan:
A danas samo pljuste izjave i saopstenja. Prave se pametni posle gotove stvari, nekima polazi za rukom, a neki jednostavno i dalje zive u svom svetu.
Ministar policije http://www.kurir-info.rs/vesti/politika ... ak-1589884 je zapanjen sto se nisu oglasila razna udruzenja povodom cuvenog vredjanja Vucica. Pa ministre da su vasi ljudi radili svoj posao kako treba ne bi ni doslo do problema. Bolje bi vam bilo da se vi javno izvinite gradjanima Srbije, jer je ta budala mogla i nesto drugo da okaci na dron.
Oglasio se i premijer Vucic http://www.telegraf.rs/vesti/politika/1 ... nos-srbije i jasno objasnio sta su hteli da postignu Albanci. Ovde mi je zasmetala jedna konstatacija : " Cekam reakciju EU cije sam predstavnike ovde obavestio tri sata pre utakmice da Albanci spremaju provokacije i tezak incident." Pa zamolio bih premijera da nam odgovori na pitanje: Ako ste vec znali da su organizovali incident, zasto se niste potrudili da ga sprecite ili ste procenili da je efektnije da natrljate nos nekome iz EU zbog Albanaca? Nazalost ovo me je podsetilo na stradanje mojih kolega u RTS-u 1999 god. , kada je ocito to nekome bilo u interesu. Koincidencija je da je i tada premijer bio u vlasti i to bas kao ministar informisanja.
:besan: :besan: :besan: :besan:
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

Dusan napisao:Nisi razumeo. Mislio sam na nacin, to sa dronom, a provokacija je daleko uvredljivija od bilo cega sto se vidja. Mi smo morali da obezbedimo masu, kad su vec toliki idioti da ne mogu sami da shvate da time nama samima stete, sto se od takvih ljudi ni ne ocekuje da razumeju. O tome pricam sve vreme.
Nesporazum.
Slazem se da je trebalo bolje obezbedjene,ali treba imati u vidu da ovo ipak nije bila obicna sportska provokacija vec cist politicki akt koji je vredjao kako navijace tako i policajce koji su ih obezbedjivali. Nek nas kazne sa par utakmica bez publike ali Albanci su krivi za prekid ove
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Dusan napisao:Sta nije? U engleskom fudbalu su ovakve provokacije svakodnevnica. Samo su mnogo ozbiljnije. Ne sa malim dronom nego sa pravim avionom.

Avion ne sleće na teren i ne prekida se utakmica zbog njega. On preleti pa ko vidi vidi ali se utakmica ne prekida zbog njega.

Ali ni ne očekujem da primetiš te razlike...
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:

Post od Dusan »

Ovo je isto kao i sa gej paradom. Nisu krvi gejevi za cenu parade vec ova ista grupa ljudi (huligana) koja konstantno pljuje sistemu u lice. Mec nije prekinut zbog drona vec zbog huligana na terenu. Mitrovic oborio dron pogurao se sa Siptarima i nastavilo bi se. Oni su ocigledno sve planirali i znali su da ce nasi majmuni da ulete na teren. Zar je toliko komplikovano jbt? :kuku:
Korisnikov avatar
Mladen7
Reactions:
Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon

Post od Mladen7 »

Dusane
Oko huligana, se slažem, da su zlo tačno je...

Utakmica je prekinuta zbog drona i to je zvanično saopštenje, dali ti non sto namerno praviš te previde???
Ili je previše konplikovano??? Dron je uzrok-kapiraš???
Ili je previše konplikovano???

Netreba nama neprijatelj, ima nas očigledno koji bi bolje osudili Srbe za sve :kuku:
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/502775 ... im-za-krst
Popodne će da saslušaju Dobrilu. Ona može da bude krunski svedok.
Odgovori