Sport
Re: Sport
+1 za mladenov post
Dusane valjda onda prvo treba provokatora kazniti ? Nasa krivica bi ovde trebala da bude umanjena zbog afekta, dok nisu oni napravili scenu sve je bilo u redu
Evo clanak kako je uneta zastava,ali se klip vise ne vidi. Jbt albanski zvanicnici se ponose ovim, svi podrzavaju akciju. A da smo mi imali nesto slicno sami bi sebe okrivili da samo primitivci,izvinjavali bi smo se svima i sl
http://www.kurir-info.rs/sport/fudbal/v ... ak-1589947
Dusane valjda onda prvo treba provokatora kazniti ? Nasa krivica bi ovde trebala da bude umanjena zbog afekta, dok nisu oni napravili scenu sve je bilo u redu
Evo clanak kako je uneta zastava,ali se klip vise ne vidi. Jbt albanski zvanicnici se ponose ovim, svi podrzavaju akciju. A da smo mi imali nesto slicno sami bi sebe okrivili da samo primitivci,izvinjavali bi smo se svima i sl
http://www.kurir-info.rs/sport/fudbal/v ... ak-1589947
Koliko ljudi je uspelo da istrči na teren - jednocifreno? I ja bih voleo da je reakcija policije bila bolja, ali činjenica je da su sprečili neki veći cirkus, jer se sve završilo na pojedinačnim čarkama. Publika je ostala mirna i na svojim mestima, količina baklji je realno smešna s obzirom na ukupan broj gledalaca.
Propusta je bilo, ali da je neki skandal objektivno - nije. Obaveštajne službe su podbacile, ali mislim da su ih sa ovim dronom opako iznenadili.
@Dušane, koja je šansa da negde drugde u svetu od 50.000 ljudi niko ne uleti na teren? Ovo je nešto i statistički očekivano. Propust je što su to isti ljudi koji su već pravili ovakva sranja i treba da se vrate tamo gde im je mesto - na neki društveno koristan rad, dok ne nauče da se ponašaju na javnim mestima.
I dalje sam čvrstog stava da su posledice nakon ovog doagađaja veoma male i kontrolisane. Ja sam iskreno ubeđen da su očekivali potpuni haos na terenu, ali nisu baš dobili u potpunosti to što su tražili.
Propusta je bilo, ali da je neki skandal objektivno - nije. Obaveštajne službe su podbacile, ali mislim da su ih sa ovim dronom opako iznenadili.
@Dušane, koja je šansa da negde drugde u svetu od 50.000 ljudi niko ne uleti na teren? Ovo je nešto i statistički očekivano. Propust je što su to isti ljudi koji su već pravili ovakva sranja i treba da se vrate tamo gde im je mesto - na neki društveno koristan rad, dok ne nauče da se ponašaju na javnim mestima.

I dalje sam čvrstog stava da su posledice nakon ovog doagađaja veoma male i kontrolisane. Ja sam iskreno ubeđen da su očekivali potpuni haos na terenu, ali nisu baš dobili u potpunosti to što su tražili.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ne treba umirati u samokritici, ali činjenica je da su gluposti sa naše strane krenule i pre drona jer smo ubacivali baklje i petarde iznervirani zbog foliranja i otezanja. Naravno, to sada treba da prećutimo i da insisitiramo na političkom delu incidenta.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Nažalost, to će za UEFU biti veći problem (što objektivno i jeste) i zato ćemo da najebemo.
Zar nije FIFA rekla da moze da se nastavi ali su oni odbili kao jer se plase za bezbednost ili tako nesto? Vazno je da smo im dali municiju da upotrebe protiv nas. Sve to jer su policija i pravosudje nesposobni da rese problem huligana koji je aktuelan jako dugo.Mladen7 napisao:Dusane
Oko huligana, se slažem, da su zlo tačno je...
Utakmica je prekinuta zbog drona i to je zvanično saopštenje, dali ti non sto namerno praviš te previde???
Ili je previše konplikovano??? Dron je uzrok-kapiraš???
Ili je previše konplikovano???
Netreba nama neprijatelj, ima nas očigledno koji bi bolje osudili Srbe za sve
Ljudi kako ne kapirate, to sto su uradili je jadno i bezobrazno, ALI mi smo MORALI da budemo spremni na to i da prevazidjemo, a ne da masa ulece na teren, sto je njima cilj i plan od samog pocetka
Nidzo, slazem se uvek ce pojedinac uleteti, ali ovde je uletela masa, sigurno vise od 30-40 ljudi, i napali su igrace.nidza napisao:@Dušane, koja je šansa da negde drugde u svetu od 50.000 ljudi niko ne uleti na teren? Ovo je nešto i statistički očekivano. Propust je što su to isti ljudi koji su već pravili ovakva sranja i treba da se vrate tamo gde im je mesto - na neki društveno koristan rad, dok ne nauče da se ponašaju na javnim mestima.
Poslednja izmena od Dusan u 15 Okt 2014, 15:33, izmenjeno 1 put ukupno.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Koji je stvarno trenutak ulaska drona? Vrlo je moguće da su ga videli gledaoci pre nego što su baklje krenule, tj možda je on baš izazvao baklje. A prenemaganje po terenu odjednom i onoliki prekidi jesu indikativni da su igrači čekali heliš, koji je izgleda malo kasnio.
Velika ŠTETA što nismo dali neki gol na početku.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Tako sam i ja bio shvatio, da su sa tribina drona videli još pre.nidza napisao:Koji je stvarno trenutak ulaska drona? Vrlo je moguće da su ga videli gledaoci pre nego što su baklje krenule, tj možda je on baš izazvao baklje. A prenemaganje po terenu odjednom i onoliki prekidi jesu indikativni da su igrači čekali heliš, koji je izgleda malo kasnio.
A sam čin drona je daleko veća i gora stvar nego ulet par ljudi na teren, o tome je suludo pričati.
Upravo,kontradiktoran si sam sebi. FIFA je rekla da moze da se nastavi, oni nece, stvar bi vec tu trebala da bude resena, koga zanima kako se oni osecaju.Dusan napisao:Zar nije FIFA rekla da moze da se nastavi ali su oni odbili kao jer se plase za bezbednost ili tako nesto? Vazno je da smo im dali municiju da upotrebe protiv nas. Sve to jer su policija i pravosudje nesposobni da rese problem huligana koji je aktuelan jako dugo.Mladen7 napisao:Dusane
Oko huligana, se slažem, da su zlo tačno je...
Utakmica je prekinuta zbog drona i to je zvanično saopštenje, dali ti non sto namerno praviš te previde???
Ili je previše konplikovano??? Dron je uzrok-kapiraš???
Ili je previše konplikovano???
Netreba nama neprijatelj, ima nas očigledno koji bi bolje osudili Srbe za sve
Ljudi kako ne kapirate, to sto su uradili je jadno i bezobrazno, ALI mi smo MORALI da budemo spremni na to i da prevazidjemo, a ne da masa ulece na teren, sto je njima cilj i plan od samog pocetka
Pa nikad ne mozes da budes spreman sve, pa po toj logici mozes da ides u ogromne krajnjosti. Nidza je lepo objasnio sustinu
Nema, otisli su svi u den haagLibero napisao:Da ponovim pitanje, jel ima ovde Srba na ovom forumu osim par pojedinaca?

@stefanan
Jel ti shvatas da sve sto se desilo desilo se bas kako su Siptari planirali.
Znaci ígraci odugovlace sve vreme na terenu, oni naprave provokaciju (dron sa zastavom), znaju da ce majmuni uleteti na teren i onda kazu da nece da igraju vise. SVE PO PLANU.
I onda ce nas UEFA da kazni jer oni nisu mogli da igraju, nisu bili bezbedni. To je smesno ali nazalost ce verovatno tako biti.
Da smo sprecili debile da utrcavaju sve bi proslo bez posledica po nas, samo bi oni ostali provokatori.
Jel ti shvatas da sve sto se desilo desilo se bas kako su Siptari planirali.
Znaci ígraci odugovlace sve vreme na terenu, oni naprave provokaciju (dron sa zastavom), znaju da ce majmuni uleteti na teren i onda kazu da nece da igraju vise. SVE PO PLANU.
I onda ce nas UEFA da kazni jer oni nisu mogli da igraju, nisu bili bezbedni. To je smesno ali nazalost ce verovatno tako biti.
Da smo sprecili debile da utrcavaju sve bi proslo bez posledica po nas, samo bi oni ostali provokatori.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.