Dobro veče
Re: Dobro veče
Zastava 101 je ok. 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Dao sam deci da igraju "uočite razliku"Gaginh0 napisao:

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Evolution not revolution.Gaginh0 napisao:

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Buba je najprodavaniji model svih vremena, Golf i Corola ne mogu da se racunaju jer su se menjali, a buba promenila 3 detalja.
A i ako cemo ovako gledati Corla se proizvodi od 66', tako da kad bi obustavili proizvodnju na 8 godina mozda bi je Gollf sustigao
A i ako cemo ovako gledati Corla se proizvodi od 66', tako da kad bi obustavili proizvodnju na 8 godina mozda bi je Gollf sustigao

Ima li neko iskustva sa ferry kompanijom Blue Line?
Ja nemam.
Covek nije pitao ko nema vec ko ima, tako da ne znam sta se javljas i koga to briga...

Pretpostavljam da ovde niko nema ali rekoh da pitam 
Posto idem do Bosne pa u SRB kontao sam da postedim sebe voznje i guzvanja na granicama pa da uzmem ferry od Ankone do Splita. Gledao sam Jadroliniju ali ovi su kao malo jeftiniji.

Posto idem do Bosne pa u SRB kontao sam da postedim sebe voznje i guzvanja na granicama pa da uzmem ferry od Ankone do Splita. Gledao sam Jadroliniju ali ovi su kao malo jeftiniji.
Pa ovo je auto forum, nećemo valjda naša auta stavljati na ferije i vozove 
Ja kada idem negde, namerno idem dužim putem, da se što više vozi

Ja kada idem negde, namerno idem dužim putem, da se što više vozi

Tri najcitanije reci na svetu: Made In China

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Made in P.R.C.!
Ja sam jednom video feri i to kad sam prelazio ne_znam_odakle u Bijelu, tj kad sam prelazio Boku, a to je bilo jako davno
Uglavnom i ja glasam za voznju!
Ja sam jednom video feri i to kad sam prelazio ne_znam_odakle u Bijelu, tj kad sam prelazio Boku, a to je bilo jako davno

Uglavnom i ja glasam za voznju!