Nismo bili u tom smjestaju ali smo bili dvije ulice pored

E sad, vi ste mladi pa kontam da vam je prag tolerancije malo visi

Nismo bili u tom smjestaju ali smo bili dvije ulice pored
Oni treba da je naprave ne jaMcGruja napisao:Ja ću ti reci tehnikuKabe napisao:Izvinjavam se za OT (delimicni). Pokusao sam da nadjem temu vezanu za zakljucavanje kljuceva unutar auta, ali nisam uspeo, mada znam da je postojala valjda
Da li je neko od forumasa mozda trenutno u Sartiju i ima li ideju na koji nacin bi neki ortaci mogli da izvade kljuc koji je ostao u zakljucanom autu. Kontam neki "Grcki AMSS" ili lokalni majstor ako postoji?
Googlah, ali tamo nema majstora ni za "lek" ili ja ne znam da googlam na grckom![]()
Napraviš omču na sredini konopca od 1.5m
Ubaciš sredinu konopca u auto, krajevi su ti u šakama
Ubaciš u gornjem desnom ćošku vozacevih vrata
Manipulišeš dok omča ne bude oko jezička brave
Stegneš omču, i otkljucas
Lakse zvuci nego sto je u praksi
Hvala, Dovla!Uninuni napisao:Nismo bili u tom smjestaju ali smo bili dvije ulice pored. To sto ima bazen na slici nista ne znaci
. Mi smo se setali (koliko smo mogli) i ti bazeni nisu bas tako sjajni i bajni kakvi su na slikama (bar ono sto smo mi vidjali je daleko od odrzavanog). Smjestaj se nalazi sa druge strane ulice tako da smo prelazili ulicu s klincima svakognedno (naravno prelaz/semafor ko to jos postuje
). Kupali smo se na plazi hotela s druge strane ulice. Takodje taj dio, kad smo bili, je bio po malo mocvaran (bilo je nekih bara i puno siblja) pa je bilo i puno komaraca.
E sad, vi ste mladi pa kontam da vam je prag tolerancije malo visi.
Nije baš tako...Ogi napisao:Vetrustina non stop. Talasi. Nije mi se dopalo. Nisam bio, sestra jeste pa na bazi njene price I slika.ftj napisao:Krit.
https://www.booking.com/hotel/gr/rouhot ... c=2;srhp=1havijer napisao:Ja juce gledao i losija je ponuda nego kad sam trazio Lefkadu. Koji smestaj si izabrao?Day Walker napisao:Ja sam rezervisao Kefaloniju. Bice interesantno.
Upravo tako!Kabal napisao:Neko jednostavno voli da vozi svoja kola gde god ide.