Ne brže od života!

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Re: Ne brže od života!

Post od Kuzmanovic »

Ovo sto Grujic kaze ima logike, interna sprdnja ud drustvu od koje su novinari napravili kriminalni cin.
Korisnikov avatar
Mladen7
Reactions:
Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon

Post od Mladen7 »

:plusone:
Po koji put...

Baš mi je žao klinaca koji su mrtvi...nije lako ni ovima koji su se izvukli.
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

dragan napisao: a bas pre neki dan tupismo o tome koliko si kad si mlad i pijan utripovan da si sumaher...
Da ne vozio Alfu, sve bi bilo ok.

Sinoc komsija slavio slavu, svi iz.kraja su dosli kolima, i svi su se mrtvi pijani odvezli kucama, ili gde vec...
Korisnikov avatar
Martin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G

Post od Martin »

Koliko sam skontao, BMW je vožen po keju??? :think:
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Moze da se udje na taj deo bez problema. Ima nekoliko kafica i regularan prilaz za kola.

ZIvo me zanima da li na keju ima tragova paljenja guma, posto mi ovo najvise lici na drift gone wrong...
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Kakav dobar BMW...kupe, šestak, šiber, koža...
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

NexT napisao:
dragan napisao: a bas pre neki dan tupismo o tome koliko si kad si mlad i pijan utripovan da si sumaher...
Da ne vozio Alfu, sve bi bilo ok.

Sinoc komsija slavio slavu, svi iz.kraja su dosli kolima, i svi su se mrtvi pijani odvezli kucama, ili gde vec...
Poptuno normalno. Moji drugari koji to nikad nisu radili, sad kad su se uhvatili love i direktorskih pozicija rade to redovno. Ručkovi, alkohol i vožnja u paketu. Nikad niko nije odgovarao nizašta.

Tapatalk
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Ginu mladi na sve strane. Pre nekih nedelju-dve dana, u selu gde mi žive tašt i tasta, poginuo klinac iz komšiluka od nepunih 19 godina. Ćale mu nije davao auto da sam vozi jer je tek položio (a inače vrlo imućni, imaju nekoliko automobila, ćale vozi novog ML-a) i on lepo uzeo od oca jednog svog drugara neku matoru Vectru, seli njih dvojica unutra (ovaj drugi još mlađi, nije imao dozvolu da vozi) i navodno sa više od 150 km/h ušli u krivinu ispred Vrbasa, na starom putu od NS-a (odmah pre mosta preko kanala DTD) i nisu uspeli da je savladaju, izleteli, isprevrtali više puta, obojica pritom ispali iz auta i taj što je vozio pogine na mestu (valjda auto u prevrtanju prešao preko njega), a ovaj drugi se dobro ugruvao ali nije mu bilo ništa. I ode mlad život tek tako, a da nije ni počeo. Pa ti brani, ne daj auto... sve džabe ako je glava luda i neiživljena, naći će svejedno "načina"... Nekom jednostavno nije suđeno da doživi starost... :ccc:
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:

Post od nidza »

Na vreme mu nađeš zanimaciju da ima ventil i manje je verovatno da će takve stvari da radi. Gluposti i čine ljudi, mladi i stari, koji nemaju nikakav ventil u životu.
Dzoni_m
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
Garaža: BMW 118i, CX-60

Post od Dzoni_m »

Nadjes mu zanimaciju i ventil? Na koju foru? Samo nemoj da mi pricas o sportu i lecenju frustracija roditelja i prisiljavanju dece da idu na isti protiv svoje volje. To je tek tragedija.
Jedino da mu ispunjavas zelje, danas ga zanima jedno sutra drugo prekosutra trece i ti hobiji mogu da pomognu ali ako to mozes da ispratis. Sa druge strane razmazis ga. Kako god odkrenes ne valja.

Jednostavno, tvoj posao kao roditelja je da pricas i edukujes. Vecina to uradi kako treba, druge nema. Meni su pricali, pricali i pricali. Pogotovu su mi objasnjavali da ako ikada sednem na motor, da koristim mozak i polako jer se tu najvise strada itd itd. Zakucao sam se u auto od pozadi jer nije imalo sanse da ne probam koliko ide. Posle toga sam oladio za motor zauvek, a poceo sam i pazljivo da vozim. Do tada jbg. Doduse nikada pijan i nikada sa pijanim u auto, to mi je jedino tada uslo u glavu.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:

Post od nidza »

Ima mnogo zanimacija sem sporta, a nemoguće je da dete ništa ne interesuje. Treba biti uporan, a imaš dosta godina da mu usadiš crv, nego mnogi propuste ili forsiraju decu pa im se to zgadi.

Naravno, nekad i pored sve dobre volje i svega ispravno učinjenog na kraju ne ispadne dobro, ali matematički gledano treba svesti verovatnoću na najmanju meru. Ako uradi 2-3 ogromne gluposti u životu, kao recimo ja što sam uradio, verovatnoća da će nešto kobno da se završi je daleko manja, nego neko ko svaki drugi dan čini gluposti.
Dzoni_m
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
Garaža: BMW 118i, CX-60

Post od Dzoni_m »

.........nego mnogi propuste ili forsiraju decu pa im se to zgadi.
Upravo sam na to mislio.

U princupu upravo ono sto sam na svom primeru naveo. Jednostavno mora da proba pa to ti je, pogotovu pred drustvom.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:

Post od nidza »

Neka proba, i ja sam probao, samo ne treba da bude praksa. Sigurno sa 18 godina neće dobiti BMW da driftuje, a i kad dobije kola dobiće GPS unutra.
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Re: Одг: Ne brže od života!

Post od Ivan »

Hvala bogu pa pravi cuneri koji prave svoje mape mogu da limitiraju topspeed, max rpm (moze za svaku brzino posebno), snagu itd.

Znaci dobili softverski mu osakatis ubrzanje i ogranicis topspeed na 80kmh :)

Послато са GT-N7100
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Korisnikov avatar
zdushan
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4

Post od zdushan »

I onda pogine jer nema daha da pretekne...
Odgovori