Dobro veče
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Re: Dobro veče
Ne znam u cemu se ogleda to da je losiji? Do sada nisam primetio nista sto bi mi zasmetalo.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Pa i nije lošiji, u pitanju je modovana verzija oficijalne aplikacije. Imate i NewPipe, meni se lično više sviđa.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Za yt pricam i tu sam skapirao da je mesec, ne za ttXepoj87 napisao:Koje crno mesecno, jednom platis TT, ko je lud da im za par godina ostavi cenu jednog telefona...
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Послато са HTC U Play уз помоћ Тапатока
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Ne razmišljam kao vi. Zato sam nikad i nemam neke pare u novčaniku kad je visok datum.
Послато са SM-A605FN помоћу Тапатока
Послато са SM-A605FN помоћу Тапатока
Greska, pobrkao sam aplikacijekragujevac napisao:Ne znam u cemu se ogleda to da je losiji? Do sada nisam primetio nista sto bi mi zasmetalo.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ovde kod mene TT trazi Subscription, tj, istekne licenca nakon nekog vremena.
Kako sam razumeo, nema vise jednokratne kupovine.
Isto, samo VIP moze da uploaduje slike u originalnoj velicini.
Totalni Crap od aplikacije i modela. Odoh ja na Chrome za forume kada sam van Wirelessa.
Na TT je otislo 1.8 GB za 20 dana Mobile Data, a na Chrome 400 MB u istom periodu, a daleko sam vise surfovao nego TT.
Kako sam razumeo, nema vise jednokratne kupovine.
Isto, samo VIP moze da uploaduje slike u originalnoj velicini.
Totalni Crap od aplikacije i modela. Odoh ja na Chrome za forume kada sam van Wirelessa.
Na TT je otislo 1.8 GB za 20 dana Mobile Data, a na Chrome 400 MB u istom periodu, a daleko sam vise surfovao nego TT.
Ili ti realna priča u odnosu na ovo što nam serviraju mediji.Pulp Fiction napisao:Lik, mlad momak student, radio za 30k, 20 meseci, i priča kako je to tako nenormalno i nemoguće za živeti. Odnosno on je imao cimera pa je pola plate odmah davao za stan i rezije, i ostatak meseca je provodio sa praktično 400 din. na dan...
To je izgleda bilo pre nekog vremena jer danas verovatno bi još gore prolazio sa stanom i kirijom.
Zaista je strašno bilo kojoj mladoj osobi koja kreće od nule...

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
To je ono, jedi kolaca ako nemas hleba.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ne znam u čemu je fora sa tt, ali srećom pa je naš forum prilagođen i za pregled preko mobilnih uređaja tako da je vrlo pregledan.ikac2000 napisao: 26 Okt 2019, 21:41 Totalni Crap od aplikacije i modela. Odoh ja na Chrome za forume kada sam van Wirelessa.
Posetite www.garaza.rs !
Evo menjao telefon pre 5 dana i potrošnja na TT pro za to vreme (p.s. nemam reklame)

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

Sent from my SM-G970F using Tapatalk
Jel' beše postoji neka tema za poklanjanje stvari? Imam fabričke zvučnike od Pežoa 206 pa da vidim da li nekome trebaju pre nego što bacim.
Inace gledam statistiku Tapatalka za oktobar.
Potrosio je 1.9 GB mobilnih podataka, a samo 1.1 GB WLAN, a na wifi-u sam 80% vremena sa TT,.
Definitivno ima neka fora.
Gesendet von meinem CLT-L29 mit Tapatalk
Potrosio je 1.9 GB mobilnih podataka, a samo 1.1 GB WLAN, a na wifi-u sam 80% vremena sa TT,.
Definitivno ima neka fora.
Evo sada sam mesec dana na probi VIPa pa cu da vidim.