Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Re: Zasto je Srbija tu gde jeste!
joj komedije, danas na Bubnju u koloni KrompirWagen a unutra - tri teleta!!!! Sutra fotke, obećavam!
Boringly average, but also perfect for school run mums
Zasto je Srbija tu gde jeste!
A Srbija nema para?
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php ... _id=839275
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php ... _id=839275
država pored velikog minusa u državnoj kasi daje ogromne pare za zakup prostora, dok, istovremeno, ima na hiljade praznih objekata koje bi mogla koristiti, iznajmiti i prodati
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Trosi pare
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Para svakako ima, sad da li su pozajmljene ili iz ovih i onih drugih izvora, to je druga prica. Da je umesto razvlacenja za 15 godina samo ulagano u industriju i privredu bili bi u mnogo boljoj situaciji.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Necu da pominjem imena, ali kad vidoh ko ce biti predsednik/ca skupstine, ne moze da mi se ne smuci sve...
Kako opste osoba pod krivicnom istragom koju je zaradila nanprethodnoj poziciji moze da dobije takvu funkciju?
Da ne pominjem sto je leceni psihijatrijski bolesnik...
Kako opste osoba pod krivicnom istragom koju je zaradila nanprethodnoj poziciji moze da dobije takvu funkciju?
Da ne pominjem sto je leceni psihijatrijski bolesnik...
- Day Walker
Meni je jos manje jasno zasto smo glasali ako ce vladajucu koaliciju ciniti iste stranke
Onaj prasic je odavno trebao da bude iza resetaka sa svim svojim saradnicima koji su povezani za sve najvece afere...

Onaj prasic je odavno trebao da bude iza resetaka sa svim svojim saradnicima koji su povezani za sve najvece afere...
Brzine idu u H-a !!!

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Širim haos!
Re: AW: Zasto je Srbija tu gde jeste!
Valjda je jasno da niko ne zeli da nosi apsolutnu odgovornost a treba neko i da guta vruce krompireDay Walker napisao:Meni je jos manje jasno zasto smo glasali ako ce vladajucu koaliciju ciniti iste stranke![]()

Ubacio bi on i Botu u vladu ali njemu je sujeta mnogo velika pa nece sa onim ko ga je skinuo sa trona.
- Day Walker
Jeste Floyde, ali to je onda mogla da bude rekonstrukcija a ne budzetsko trosenje para na izbore!
Koliko god da ne volim sarenu ovcu B-a, taj je lepo rekao da sa prasicem na vlasti nema poboljsanja
Koliko god da ne volim sarenu ovcu B-a, taj je lepo rekao da sa prasicem na vlasti nema poboljsanja
Brzine idu u H-a !!!

Hebe se njima za pare. Iskoristili su popularnost da bi dobili apsolutnu vecinu. Sad svi treba da igraju kako PV svira 

Ja cenim da ce on zadrzati titulu PPV, zvuci mnogo mocnije nego samo "premijer".
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Vala baš. "Premijer" zvuči ko naziv kafane. 
Sent using Tapatalk

Sent using Tapatalk
Širim haos!
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/459803 ... ref=fbblic
Sta reci... Vazno da je rusofil.
Tri puta sam išao u policiju jer su mislili da sam lud kad su mi videli automobil. Nakon toga više me nijedan saobraćajac ne zaustavlja, jer me svi znaju i samo se smeju. Ukrase skidam samo kad treba da registrujem automobil, priča Novak Grbović (69)
Sta reci... Vazno da je rusofil.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Taj je stvarno popularan 
Ali ga maltene ni ne vozi da se razumemo, nije se dogodilo da sam prošao tuda a da auto nije bio parkiran, više je parkirani ukras...

Ali ga maltene ni ne vozi da se razumemo, nije se dogodilo da sam prošao tuda a da auto nije bio parkiran, više je parkirani ukras...